7 rezultatų ieškant "ugnis"

Šakotis

Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. Kai tešla pasidaro puri ir ima tirštėti, po truputį įpilama grietinėlės. Prieš..

Recepto vertinimas: 4

Kokteilis "Ugnis"

Į taurę įdėti ledo gabaliuką ir įpilti sumaišytus gėrimus. Ant paviršiaus užbarstyti nutarkuoto apelsino žievelės geltonojo sluoksnio arba iš žievės išspausti aliejų. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Graikiški blynai (Skirmantės) (foto)

Į puodą supilti vandenį, sudėti sviestą, druską, užkaisti ir vos tik užvirs intensyviai maišant suberti miltus. Nesiliaujant maišyti dar pakaitinti, kol masė sutirštės, o to nukelti nuo ugnis. Į ataušusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Kepti įkaitintoje..

Recepto vertinimas: 5

Rizotas su obuoliais ir cukinijomis

Obuolius sudėkite į dubenį. Apšlakstykite citrinų sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite bulves, cukinijas, morkas ir pakepinkite 2 min. Suberkite ryžius ir pakepinkite dar 2..

Recepto vertinimas: 0

UZBĖKIŠKAS PLOVAS

Puodas su aliejum gerai ikaitinamas ant dideles ugnies, i ji sumetama kubeliais supjaustyta mesa. Kai ji apskrusta, sumetami svogunai. Jiems pasidarius auksines spalvos, sumetamos morkos. Kai jos pasidaro trapios, ipilamas pomidoru padazas (as maisau ji su druska ir prieskoniais) ir is anksciau uzme..

Recepto vertinimas: 3

KARŠTAS ŠOKOLADAS

I inda kavai virti supilti grietinele, kakava ir cukru. Pakaitinti iki uzvirimo, nuimti nuo ugnis ir tada ideti sviesto. Tuomet pastatyti ant virykles silpnos ugnies ir virti 1 - 1,5 min. nuolat maisant...

Recepto vertinimas: 4

Vištiena kinietiškai

Krūtinėlė supjaustoma nemažais kubeliais. Česnakas susmulkinamas ir pakepinamas įkaitintame aliejuje, po to suberiama vištiena. Ji kepinama ant karštos ugnies, kol apsitraukia balta plėvele. Po to ugnis sumažinama ir suberiamos šiaudeliais supjaustytos morkos. Viskas troškinama ant..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: ugnis