Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/38

JAUTIENOS KEPSNIAI GARSTYČIOSE

Mesa supjaustome j 4-5 gabaliukus. Ismusame, pabarstome druska, pipirais. Smulkiai supjaustome svoguna, suberiame garstyciu miltelius, petrazoles, miltus, imusame kiausinius. Uzmaisome tesla, merkiame jautienos gabaliukus, kepame ikaitintame svieste is abieju pusiu, kol iskeps. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

Grybus nuvalykite ir supjaustykite. Pakaitinkite juos riebaluose dideliame puode. Sudėkite miltus, išmaišykite, supilkite sultinį ir virkite apie 10 minučių. Supilkite grietinėlę, pagardinkite cheresu arba portveinu, jei reikia, pridėkite druskos ir pipirų. Patiekite karštą su minkšta ..

Recepto vertinimas: 5

Vyšnių pyragas su užpilu

Tešlai skirtus miltus suberti į dubenį, viduryje padaryti įdubimą. Į jį sudėti cukrų, druską, tarkuotą citrinos žievelę bei įmušti kiaušinį. Miltų kauburėlio kraštuose išdėlioti margarino gabalėlius. Pradedant nuo išorės, viską greitai suminkyti į vientisą trapią tešl..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota tešla su grietine

Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant stalo arba lentos. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Padaryti įdubimą. Į jį suberti druską ir supilti atšaldytą grietinę. Viską greitai suminkyti šaltomis rankomis ir suformuoti kepaliuką. Jį uždengti ir 30 min. l..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinės bandelės su riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite migdolus ir lazdynų riešutus. Ištirpinkite du trečdalius šokolado prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Dideliame dubenyje suplak..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai sklindžiai

Bulves nuplauname, nuskutame ir sutarkuojame stambia tarka. Tarkius sudedame ant tankaus sieto ir perliejame šalto vandenio srove, po to nuvarviname ir nuspaudžiame per retą audeklą. Įmušame kiaušinį, įberiame maltų pipirų, džiovintų susmulkintų mairūnų arba šalavijų lapelių, pa..

Recepto vertinimas: 0

Mirkalas su bulvėmis

Lašinukus supjaustyti nedideliais kubeliais ir paspirginti. Į spirgučius sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, įberti mitų ir maišant po truputį supilti pieną. Įberti pagal skonį druskos ir pavirinti. Bulves nuplauti ir išvirti su lupenomis. Padažas valgomas su karštomis bulvėmis (..

Recepto vertinimas: 0

Kalnakasių pyragas

Pagal eilę viską sumaišyti: margariną, kiaušinį, cukrų, džemą, cinamoną, kakavą, miltus, pieną, sodą.Tešlą išpilti į formą ir kepti 40 minučių. Dar šiltą pyragą apiberti cukraus pudra. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Medus pavirinamas ir atvėsinamas. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgusis pienas (arba sudedama ištrinta varškė), grietinė, prieskoniai, soda, išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens, ir miltai. Tešla gerai išplakama, ji turi būti geros rūgščios grietinės tirš..

Recepto vertinimas: 0

Graikiški blynai (Skirmantės) (foto)

Į puodą supilti vandenį, sudėti sviestą, druską, užkaisti ir vos tik užvirs intensyviai maišant suberti miltus. Nesiliaujant maišyti dar pakaitinti, kol masė sutirštės, o to nukelti nuo ugnis. Į ataušusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Kepti įkaitintoje..

Recepto vertinimas: 5

Aluje troškintas karpis

Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas karpis, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir troškinama 30 - 40 minučių. Baigiant troškinti sudeda..

Recepto vertinimas: 1

Vidutinio kietumo mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g cukraus ir pilti drungną pieną. Atsargiai iÅ¡maiÅ¡yti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 min. laikyti Å¡iltoje, be skersvėjų vietoje. PavirÅ..

Recepto vertinimas: 3

KEPTAS KARPIS

Karpi nuplauti po tekanciu vandeniu, nusausinti ir skersai supjaustyti porcijomis, paslakstyti citrinu sultimis, pabarstyti druska ir pipirais, tuomet palikti pastoveti. Tuomet nusausinti ir isvolioti - is pradziu miltuose, po to plaktame kiausinyje, o galiausiai - dziuvesiu trupiniuose. Lydyta svie..

Recepto vertinimas: 0

SÅ«rio kroketai

Iš sviesto, miltų ir pieno pagaminti labai tirštą baltąjį padažą. Pridėti sutarkuotą sūrį ir įmušti kiaušinių trynius. Suformuoti piršto didumo pyragėlius, apvolioti juos džiūvėsiais ir iškepinti fritiūrinėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Šveicariškas pyragas su sūriu (Salée au fromage)

Iš miltų, mielių, druskos ir vandens (maždaug 100 g) paruoškite vientisą masę. Palaikykite 1,5-2 valandas; po to iškočiokite maždaug 1,5 cm storio sluoksniu. To)rto formą ištepkite sviestu, sudėkite į ją tešlą, ant viršaus išdėliokite riekelėmis supjaustytą sūrį ir nedideli..

Recepto vertinimas: 4

Varškės pyragas

Pomidorus nuplaukite, nusausinkite, pašalinkite vaiskočius ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Nuvalykite melioną, išrinkite sėklas, minkštimą smulkiai supjaustykite. Nuplaukite baziliką, nusausinkite servetėle ir labai smulkiai sukapokite. Visus ingredientus sumaišykite dideliame duben..

Recepto vertinimas: 5

Greitas obuolių pyragas

Kiausinius issukame su cukrumi, idedame miltus sumaisytus su kepimo milteliais. Vel gerai ismaisome, tada pilame alieju, gerai ismaisome ir pilame i kepimo forma, istepta sviestu. Obuolius nulupame, supjaustome plonomis skiltelemis, sumaisome su vaniliniu cukrumi ir ant teslos virsaus supilame, trup..

Recepto vertinimas: 3

Triušienos kotletai

Triušieną nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaulų ir sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytomis batono riekelėmis. Į masę įmušame kiaušinį, įberiame pipirų, pasūdome, išmaišome ir dedame kotletus. Apvoliojame miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintuose r..

Recepto vertinimas: 0

Lazdyno riešutų ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinius, sudėti medų, įberti druskos ir supilti citrinos sultis. Sviestą arba margariną supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis pyragas

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti tirpdytą sviestą arba aliejų išmaišyti, supilti kefyrą arba rūgpienį išmaišyti, maišant pilti po vieną šauktą miltų, sumaišytų su kepimo milteliais, kai tešla bus pakankamai tiršta išplakti kia..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai sausainiai

Nedideli, raudoni, neperaugę burokėliai nuplaunami, pašalinus šaknis ir lapų liekanas, nulupami ir, dar kartą nuplovus, sudedami į švarų medinį arba emaliuotą indą. Didesnius burokėlius patariama perpjauti pusiau arba į keturias dalis. Iš vandens ir druskos išverdamas sūrymas, atš..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis

Mėsą, išėmus Å¡onkaulius, įtrinti druska ir garstyčiomis. Slyvas iÅ¡mirkyti ir iÅ¡imti kauliukus. Mėsos gabalą apdėti slyvomis, susukti ir suriÅ¡ti siÅ«lu. Kepti orkaitėje apie 2 valandas 160-170ºC temperatÅ«roje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu. Po valandos įdėti geižin..

Recepto vertinimas: 0

ANANASŲ PYRAGAS

Gerai isplakti baltymus, po truputi deti cukru ir trynius. I suplaktus baltymus atsargiai berti krakmola su kepimo milteliais, ismaisyti ir kepti. Drozliu beze paliktus baltymus standziai isplakti, supilti cukru, kokoso drozles. Kepti skardoje, isklotoje riebalais pateptu pergamentiniu popieriumi. A..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje keptas karpis

Karpį iÅ¡darinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname druska ir pipirais. IÅ¡ teÅ¡lai skirtų produktų užmaiÅ¡ome grietinės tirÅ¡tumo teÅ¡lą. Joje apvoliojame karpio gabalėlius ir kepame ant nedidelės ugnies su aliejumi. Apkepusius gabalėlius vėl merkiame į teÅ¡lÄ..

Recepto vertinimas: 1

AVOKADOS UŽKANDIS SU PUTPELIŲ KIAUŠINIAIS

Is avokados, majonezo, citrinu sulciu, sviesto, prieskoniu sumaisome mase. Is teslos iskociojame mazus paplotelius ir kepame aliejuje. Iskepusius atvesiname. Konditeriniu maiseliu avokados mase spaudziame ant paploteliu. Ant virsaus dedame putpeliu kiausinius ir ikrus. Puosiame zalumynais...

Recepto vertinimas: 0