25 rezultatų ieškant "porcijoms"

Jautiena su žalumynų įdaru

Jautieną padaužykite , pabarstykite druska ir pipirais. Patepkite garstyčiomis ir ant kiekvieno gabaliuko dėkite po 1 griežinėlį šoninės. Žalumynus susmulkinkite ir sumaišykite su kiaušiniu ir varške. Svogūną ir česnaką nulupkite ir supjaustykite. Pusę kiekio įdėkite į varškė..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė “Marselietė” su šafranu

Iš žuvies kaulų ir daržovių išvirti sultinį. Visą gautą masę permalti su malimo mašina ir perkošti per labai tankų sietelį. Gaunamas skaidrus sultinys.Į lėkštę dedame po 20 g apvirtos lašišos, sterko ir paruoštų austrių. Užpilamas sultinys.Prie šio sultinio atskiroje lėkš..

Recepto vertinimas: 0

Pieno kokteilis

Dviem porcijoms inde įmušamas kiaušinis, įpilamas šaukštas romo, įberiamas šaukštas cukraus pudros, vanilės, supilamos 3 stiklinės pieno ir priberiama gabalėlių sugrūsto ledo. Viskas gerai išplakama šluotele. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su kumpiu

Bulves nulupkite, šoninę supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite aliejuje. Sudėkite bulves ir apkepinkite iš visų pusių, kol pageltonuos. Pabarstykite paprika. Silkes supjaustykite gabaliukais. Lėkštę ištrinkite perpjautu česnaku ir sudėkite į ją nuplautus ir gerai nuvarvintus salot..

Recepto vertinimas: 0

Kugelis čenakinėse

Pirmiausiai mėsytę nusiplaunam, susismulkinam kubeliais, pabarstom druska, pipiriukais ir paliekam pastovėti, kol pasiruošim visa kita. Svogūniukus nulupam, smulkiai susipjaustom ir pakepinam svieste. Po to bulves nuskutam..., susitarkuojam, supilam svogūniukus, pagardinam tarkius druska, pip..

Recepto vertinimas: 5

Braškių kokteilis

Visus komponentus gerai suplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

Citrusinis balzamas

Visus komponentus gerai suplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

Šlaunelės su vyno padažu

Vištienos šlauneles pabarstykite druska ir pipirais. Morkas supjaustykite. Porą nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite "ratukais". Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ne itin plonais griežinėliais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Aliejų pakaitinkite su sviestu. Višt..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su šparagais

Šparagus sudėkite į didelį verdančio vandens puodą, pasūdykite ir paviekite 5-7 minutes, kol truputį suminkštės. Leiskite jiems apdžiūti. Šparagus supjaustykite, 3 ar 4 daigus palikite papuošimui. Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir pašildykite iki vidutinio karštumo, sud..

Recepto vertinimas: 0

Artišokų salotos su parmezano sūriu

Kietus išorinius artišoko lapus nuskabykite, nupjaukite viršutinį pumpuro trečdalį ir nuvalykite kotą. Tuomet perpjaukite artišokus išilgai ir išvalykite vidų. Šitaip sutvarkytus artišokus sudėkite į dubenį, apšlakstykite trimis ketvirtadaliais citrinos sulčių, užpilkite šaltu..

Recepto vertinimas: 0

Kumpio salotos su obuoliais, sūriu ir grietine

Į salotinę suberkite obuolius, kad nepajuoduotų apšlakstykite citrinos sultimis ir išmaišykite. Nedideliame dubenėlyje šakute išsukite krienus su grietine, druska ir pipirais. Į dubenį su obuoliais sudėkite kumpį, sūrį ir svogūnų laiškus. Apliekite visa tai padažu, lengvai išma..

Recepto vertinimas: 3

Tuno salotos su pupelėmis

Vidutinio dydžio dubenėlyje sumaigykite tuną šakute. Sudėkite pupeles, svogūnus, petražoles, kalendrą ir gerai sumaišykite. Salotų lapeliais išklokite salotinės dubenį, kad uždengtų ir dugną, ir šonus. Tuomet sudėkite tuno mišinį. Atskirame dubenėlyje šakute suplakti aliejų,..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos su svogūnais ir ankštiniais pipirais

Suberkite pupeles į didelį dubenį. Sudėkite ankštinius pipirus, svogūną, česnaką, petražoles ir viską gerai išmaišykite. Atskirame dubenėlyje išmaišykite aliejų su citrinos sultimis. Pagardinkite druska ir pipirais. Gautu užpilu apšlakstykite salotas, išmaišykite ir palikite p..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šparagais ir žirniais

Nedideliame inde sumaišykite šafranus su grietinėle. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite šparagus, du trečdalius svogūnų ir pakepinkite 2 min. Pagardinkite druska bei pipirais. Įpilkite samtį sultinio ir kaitinkite, kol šparagai pasida..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šampanu ir kalendra

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite šampaną ir kaitinkite, kol išgaruos (apie 5 min.). Maišant, kad susigertų, dalimis pilkite s..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su sūriu (Saimono)

Puode vandens su 2 šaukštais aliejaus verdame makaronus (taip jie išverda geriau ir nesukimba) apie 10 min., kad būtų ne per minkšti. Kol verda makaronai sutarkuojame sūrį, pasiruošiame faršą ir supjaustome pomidorą kubeliais. Išvirusius makaronus nukošiame, perdedame į kitą indą ..

Recepto vertinimas: 3

Rytietiškas rizotas su vištiena, jautiena ir krevetėmis

Didelėje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus. Pakepinkite vištieną, kol suminkštės (6-8 min.). Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į atskirą indą. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite porus bei česnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir abrikosų iešmeliai

Paruoškite marinatą: visus jo komponentus sudėkite į nemetalinį dubenį ir gerai išmaišykite kartu su avienos gabalėliais. Uždenkite dangčiu ir pastatykite šaltai 1 val. Jei naudosite medinius iešmus, pamerkite juos pusvalandžiui į vandenį. Į marinatą sudėkite abrikosus, mėt..

Recepto vertinimas: 0

Graikiški avienos iešmeliai

Aštuonis medinius iešmelius pamerkite pusvalandžiui į vandenį. Dideliame dubenyje sumaišykite visus komponentus, kol gausite minkštą vientisą masę. Iš gautos masės suvoliokite dešrelės formos ritinėlius, sumaukite ant iešmų ir nakčiai padėkite šaltai. Įkaitinkite grilį arba k..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)

Pagaminamas žaliasis kario padažas: čili pipirai sumalami su druska, pridedama kapotos citrinžolės, kapotos kaffir žaliosios citrinos žievelės, kapotos kalendros šaknies, sudedamas šalotinis svogūnas, pipirai, kalendros sėklos, kmynų sėklos ir krevečių padažas. Viskas gerai sumai..

Recepto vertinimas: 0

Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)

Padažo produktai sumaišomi ir šiek tiek pakaitinami ant vidutinė ugnies. Ryžių makaronai 5 min. pamirkomi šaltame vandenyje. Didelėje aukštoje keptuvėje įkaitinamas aliejus. Sudedami šalotinis svogūnas ir šiek tiek apkepamas, kol pasklis jo aromatas. Tuomet sudedami makaronai. Įpila..

Recepto vertinimas: 0

Karštas aviečių kokteilis

Atrinkite 30 gražesnių aviečių ir suverkite jas ant 6 medinių pagaliukų. Sudėkite į šaldiklį. Likusias avietes pertrinkite per sietelį (jei šaldytos- pirmiausia atšildykite) ir masę po lygiai padalinkite į 6 dalis bei sudėkite į stiklines. Į kiekvieną jų įpilkite po šaukštą..

Recepto vertinimas: 0

"Pesto" makaronai (Sniegos)

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Baziliką, petražoles, parmezano ir fermentinį sūrį, graikinius riešutus ir aliejų susmulkinkite elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės. Jei gaunama masė nėra vientisa, galima įpilti truputėlį daugiau aliejaus. Padažą užpilkite ant kar..

Recepto vertinimas: 0

BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENE

Sumaisyti miltus, cukru ir druska, juos visus ismaisyti su pienu, kad iseitu homogeniska mase. Po to pirmiausia imaisyti kiausinius, o po to - skysta, bet nekarsta sviesta. Palikti 20 min. isbrinkti. Tesla po valgomaji sauksta vis deti i keptuve, leisti teslai kiek issileisti ir kepti tol, kol teslo..

Recepto vertinimas: 5

RAUDONOJO VYNO PUNŠAS

Puode sumaisyti raudonaji vyna ir roma. Citrina nuplauti po karstu vandeniu, tuomet nusausinti. Plonai nulupti jos zievele, po to isspausti sultis. Citrinos skiltis kartu su isspaustu apelsinu sultimis, gvazdikeliais, cinamono lazdele ir cukrumi sudeti i puoda. Punsa pasildyti beveik iki virimo (bet..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: porcijoms