Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/20

Plikytos te┼ílos pyrag─Śliai su grietin─Śl─Śs ─»daru

Te┼ílai 125 ml vandens u┼żvirinti su sviestu arba margarinu bei druska. Puod─ů nukelti nuo virykl─Śs. ─« skyst─» i┼í karto suberti milt┼│ ir krakmolo mi┼íin─». Puod─ů v─Śl statyti ant virykl─Śs ir mai┼íyti tol, kol susiformuos nuo puodo kra┼ít┼│ lengvai atsiskiriantis te┼ílos gniu┼żulas bei ant pu..

Recepto vertinimas: 4

Šventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltymu ir tryniuose istriname cukru. Tuomet dedame varske, islydyta sviesta, miltus, soda su grietine ir kefyru "nugesinta", sutrintus i tyre bananus, beriame razinas, kiausiniu baltymus ir idejus kiekviena ingredienta ismaisome. Istepame kepimo forma sviestu ir su..

Recepto vertinimas: 4

Mo─Źiut─Śs bandel─Śs

Mieles sumai┼íome su 1 ┼íauk┼ítu cukraus, ─»pilame ┼íilt─ů pien─ů, 5-6 ┼íauk┼ítus milt┼│, i┼ímai┼íome ir pakildiname. Tada supilame i┼ítirpint─ů sviest─ů, likus─» cukr┼│, drusk─ů ir dalimis sijodami ─»minkome miltus. Suformuojame 10 bandeli┼│ ir sud─Śj─Ö ─» miltais pabarstyt─ů kepimo skard─ů ir u┼żd..

Recepto vertinimas: 4

Keksiukai su m─Ślyn─Śmis

Miltus persijojame ─» duben─» ir sumai┼íome su avi┼żiniais dribsniais, kepimo milteliais ir maistine soda. M─Ślynes suver─Źiame ─» kiaurasamt─» ir paliekame nud┼żi┼źti. Dideliame dubenyje i┼íplakame kiau┼íinius. Suberiame cukr┼│, vanilin─» cukr┼│, sudedame sviest─ů, grietin─Ö ir gerai i┼ímai┼íome...

Recepto vertinimas: 0

Tortas ┬äRie┼íut─Ślis┬ô

─« i┼ísukt─ů margarin─ů supilama grietin─Ś ir plakti kiau┼íiniai. Visk─ů gerai i┼ímai┼íius suberiami sijoti miltai ir i┼íminkoma. Te┼íla ┼áaldoma 4 valandas. At┼íaldyta te┼íla plonu sluoksniu sutarkuojama burokine tarka ant riebalais i┼íteptos skardos. Kepama 10 minu─Źi┼│. I┼íkepti visi tarkiai sum..

Recepto vertinimas: 5

Grietin─Śje apkeptas karosas

Paruo┼íti nepjaustyti karosai apibarstomi druska, sumai┼íyta su prieskoniais, pavoliojami miltuose ir kar┼ítuose riebaluose apkepinami, kol parusv─Śs. Paskui sudedami ─» gilesn─» emaliuot─ů keptuv─ů, u┼żpilami grietine, pabarstomi tarkuotu fermentiniu s┼źriu, svieste pakepintais miltais, pyrago d┼..

Recepto vertinimas: 0

Kepti bakla┼żanai

Bakla┼żanus supjaustyti 1,5 cm storio grie┼żin─Śliais, pas┼źdyti ir 30-35 min. leisti pastov─Śti. Po to nusausinti, apvolioti miltuose ir apkepti i┼í abiej┼│ pusi┼│. I┼íkepus pabarstyti maltais pipirais ir smulkiai supjaustytais petra┼żoli┼│ lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 3

A┼ítr┼źs vi┼ít┼│ sparneliai

Sparnelius ─»pjauname dviejose vietose. Dideliame dubenyje sumai┼íome likusius komponentus, sudedame vi┼ít┼│ sparnelius ir i┼ímai┼íome. U┼żdengiame ir marinuojame ┼íaltoje vietoje 3 valandas arba per nakt─». Sparnelius kepame grilyje arba keptuv─Śje, kol apskrunda, o plutel─Ś tampa ruda. Tieki..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiški virtiniai

Is teslai skirtu produktu paruosiame tesla ir iskociojame is jos laksta. Idarui bulviu kose sumaisome su aguonomis ir druska. Ties teslos laksto krastu dedame po sauksteli idaro, uzlenkiame teslos krasta ir formuojame virtinius. Virtinius verdame pasudytame vandenyje. Patiekiame su grietine arba spi..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su uogom (Skirmant─Śs) (foto)

Miltus persijoti ir sumai┼íyti su kepimo milteliais bei druska. I┼ímai┼íyti sviest─ů su cukrumi iki purios mas─Śs. Sud─Śti vienas po kito kiau┼íinius, kaskart gerai i┼ímai┼íant. Supilti vanil─Śs esencij─ů. Atsargiai ─»mai┼íyti miltus. Apibarstyti ┼íilauoges miltais ir atsargiai i┼ímai┼íyti te┼..

Recepto vertinimas: 0

Mo─Źiut─Śs ragai┼íis

Persijotuose miltuose padaryti duobut─Ö, ─» j─ů ─»pilti pa┼íildyt─ů pien─ů, sud─Śti mieles, suberti cukr┼│ ir leisti pastov─Śti, kol miel─Śs i┼íkils. Paskui ─»mu┼íti kiau┼íinius, sud─Śti i┼ítirpint─ů sviest─ů, druskos, vanilin─» cukr┼│, kmyn┼│ arba aguon┼│, visk─ů gerai i┼íminkyti, kol te┼íla nelip..

Recepto vertinimas: 0

Var┼ík─Śs spurgos

Kiau┼íinius su cukrum i┼íplakam iki purios mas─Śs , sudedam vanilin─» cukr┼│, var┼ík─Ö, miltus, sod─ů ir i┼íminkome . Formuojame spurgas - rutuliukus ir verdame aliejuje. Nedaryti dideli┼│, nes viduje lieka nei┼ívirusi te┼íla. I┼ívirusias apibarstome cukraus pudra ar apliejame baltu g..

Recepto vertinimas: 5

Braškių pica

Kiau┼íinius i┼íplakame su pienu ir 2 ┼íauk┼ítais miltinio cukraus. Paskui po truput─» suberiame miltus. Bra┼íkes supjaustome ketvir─Źiais. ─«kaitiname 220 laipsni┼│ kar┼ítumo orkait─Śje 4 nedideles pic┼│ formeles (arba didel─Ö skard─ů) ir patepame sviestu. ─« ─»kaitintas kepimo formas supilame..

Recepto vertinimas: 4

Plikytos te┼ílos pyrag─Śliai su vaniliniu ─»daru ir ┼íokoladiniu pada┼żu

Plikytos te┼ílos pyrag─Śliams 150 ml vandens u┼żvirinti su lydytu sviestu bei druska. Suberti miltus ir mai┼íyti tol, kol susidarys te┼ílos gniu┼żulas, o ant puodo dugno atsiras balk┼ívas nuos─Śd┼│ sluoksnis. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼íl─ů sud─Śti ─» duben─Śl─» ir ─»mai┼íyti..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS PAUKŠČIŲ PIENAS

Zelatina uzpilti vandeniu ir brinkinti 40 min, idejus 250 g cukraus. Baltymus atsaldyti ir isplakti iki standziu putu. Plakant berti po 1 arbatini sauksteli visa likusi cukru. Po to supilti citrinos sultis, spanguoles, atsargiai maisyti ir tada pilti dar silta ( taciau ne karsta ) zelatina. Viska su..

Recepto vertinimas: 5

Sveiki sumuštiniai

Duonos riekeles paskrudinkite skrudintuveje arba i┼í abiej┼│ pusi┼│ svieste keptuv─Śje. Atv─Śsinkite (jei skrudinote skrudintuv─Śje, ap┼ílakstykite alyvuogi┼│ aliejumi) ir u┼żtepkite pomidor┼│ pada┼żo. Pievagrybius nuplaukite, nulupkite ir trumpai paskrudinkite svieste. Kai pievagrybiai baigs ..

Recepto vertinimas: 2

Kop┼źst┼│ kotletai

Kop┼źst─ů sutarkuoti arba labai smulkiai supjaustyti, sud─Śti ─» verdant─» vanden─», apvirti, nusunkti. Praau┼íinti, ─»mu┼íti kiau┼íin─», ─»berti brinkint┼│ man┼│, milt┼│, druskos, pipir┼│. Visk─ů gerai i┼ímai┼íyti. Su ┼íauk┼ítu d─Śti ─» keptuv─Ö. Valgyti galima su grietine ar kitokiu pada┼żu...

Recepto vertinimas: 4

Biskvitinis - kokosinis pyragas

Baltymus i┼íplakti su cukrumi, sud─Śti trynius ir plakant suberti miltus, krakmol─ů, i┼ímai┼íyt─ů su kepimo milteliais bei vandeniu. Te┼íl─ů supilti ─» skard─ů ir i┼íkepti biskvit─ů. Baltymus kokos┼│ te┼ílai i┼íplakti, suberti cukr┼│, dro┼żles ir i┼íkepti tokios pa─Źios formos skardoje. I┼í pieno,..

Recepto vertinimas: 5

Arbatinis pyragas

Sod─ů sudedame ─» uogien─Ö, i┼ímai┼íome ir 5 min. paliekame. Paskui supilame arbat─ů, aliej┼│, cukr┼│, drusk─ů ir miltus. Visk─ů labai gerai i┼ímai┼íome. Kepimo form─ů i┼ítepame sviestu ir pabarstome d┼żi┼źv─Śs─Śliais. Supilame te┼íl─ů ir kepame i┼í anksto iki 200┬░C temperat┼źros ─»kaitintoje ork..

Recepto vertinimas: 3

Vi┼ít┼│ kepen─Śli┼│ pa┼ítetas

Kepen─Śles pakepinti apvoliojus miltuose, pakepinti svogun┼źs. I┼íkeptas kepen─Śles sumalti mikseriu ar m─Śsmale, ─» jas sud─Śti svogun┼źs ir saus─ů buljon─ů. Viska gerai i┼ímai┼íyti ir gauta mas─Ö sud─Śti ─» indel─» kad sustingt┼│. Tikrai labai skanu :) (viktorija)..

Recepto vertinimas: 5

Sald┼źs blynai

Kiau┼íin─» i┼íplakti su druska ir cukrumi. Tuomet sud─Śti grietin─Ö ir miltus ir visk─ů gerai i┼ímai┼íyti. ─« keptuv─Ö su ─»kaitintu aliejumi d─Śti po ┼íauk┼ítel─» te┼ílos, kepti ant nedidel─Śs ugnies. day.lt ..

Recepto vertinimas: 5

MORKŲ SAUSAINIAI

Tarkuotos morkos uzpilamos cukrumi ir palaikomos 4 valandas. Paskui imusami kiausiniu tryniai, suberiami miltai, sumaisyti su kepimo milteliais, cinamonas, vanilininis cukrus. Is teslos daromi nedideli rutuliukai ir kepami ant riebaluotos skardos vidutinio karstumo orkaiteje 10 minuciu. Sausainius g..

Recepto vertinimas: 2

Blyneliai su bra┼ík─Śmis

Kiau┼íini┼│ tryniai i┼ítrinami su cukrumi, suberiami miltai ir mai┼íant supilamas pienas. Tada sudedami i┼íplakti baltymai ir atsargiai i┼ímai┼íoma. ─«kaitintuose riebaluose i┼íkepami keturi blynai per vis─ů keptuv─Ö, dedami ─» didel─Ö plok┼í─Źi─ů l─Śk┼ít─Ö, kiekvienas apd─Śliojamas perpus per..

Recepto vertinimas: 3

Vegetariška pica

I┼í ┬äMalsenos┬ô miltinio mi┼íinio picai paruo┼íkite picos pagrind─ů. Pakelio turin─» reikia suberti ─» duben─Śl─», mai┼íant ─»pilti 1,5 stiklin─Śs vandens, 6 valgomuosius ┼íauk┼ítus aliejaus ir minkyti tol, kol te┼íla nelips prie rank┼│. Te┼íl─ů 1 val. palikti ┼íiltoje vietoje, kad i┼íkilt┼│. Pomi..

Recepto vertinimas: 1

Tortas- Svajon─Ś

I┼ítriname sviest─ů su kondensuotu pienu, ─»dedame kiau┼íin─», soda, miltus. te┼íl─ů padaliname ─» 2 dalis. ─« viena dali dedame aguonas, i kita kakava. Atv─Śsiname. Aguonine te┼íl─ů perskiriame ─» 2 dalis i┼íko─Źiojame ─» skritulius ir dedame kepti. Lygiai ta pati padarome su kakavine te┼íla. Pert..

Recepto vertinimas: 5