Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/16

Mielin─Śs te┼ílos obuoli┼│ pyragas su sviestu

Pien─ů pa┼íildyti. Miltus sumai┼íyti su 50 gramais cukraus ir suberti ─» duben─Śl─». Kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» sutrupinti mieles, supilti ┼íilt─ů pien─ů, pamai┼íyti ┼íakute ir u┼żdengti. 20 minu─Źi┼│ palaikyti ┼íiltoje vietoje, kad ─»mai┼íalas pakilt┼│. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs vyniotinis

Te┼ílai miltus persijoti ─» duben─Śl─» arba ant lentos ir j┼│ viduryje padaryti ─»dubim─ů. Supilti pus─Ö sviesto arba aliejaus, drungn─ů vanden─» ar pien─ů, suberti drusk─ů, ─»mu┼íti kiau┼íin─» ir visk─ů suminkyti ─» mink┼ít─ů te┼íl─ů. J─ů greitai sumu┼íti delnu, kad atsiskirt┼│ nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

Vištiena tešloje

─îesnak─ů i┼íspaud┼żiame ir gerai i┼ímai┼íome su produktais skirtais pada┼żui, kol gausis vientisa mas─Ś. Vi┼ítien─ů supjaustome ┼íiaudeliais ir pamarinav─Ö su prieskoniais apie 1 valand─ů palaikome ┼íaldytuve. Kiau┼íinius i┼íplakame su grietin─Śle, miltais bei prieskoniais. Keptuv─Śje ─»kaitina..

Recepto vertinimas: 5

┼áokoladinis pyragas su var┼ík─Śs kremo glajumi

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░C. I┼ítepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidarom─ů form─ů. ─« didel─» duben─» suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius. Elektriniu plakikliu vidutiniu grei─Źiu suplakite sviest─ů ir cukr┼│ iki grietin─Śs tir┼ítumo mas─Śs. Po..

Recepto vertinimas: 3

Lazanijos suktinukai su sūrio padažu

Pirmiausia paruoskite lazanijos suktinuku idara - pakepinkite keptuveje farsa su smulkintais svogunais ir pagardinkite ji druska, pipirais. Pasiruoskite padaza. Pakaitinkite sviesta gilioje keptuveje, maisydami dalimis suberkite miltus ir pakepinkite juos iki aukso spalvos. Paskui sumazinkite ugni i..

Recepto vertinimas: 3

Netikras zuikis

Smulkiai sutarkuojame bulves. Susidarius─» skyst─» nupilame. Ma┼żais kubeliais supjaustome morkas ir svog┼źn─ů. Pakepiname. Kubeliais supjaustome la┼íinukus. ─« far┼í─ů sudedame pakepintas dar┼żoves (be aliejaus), sutarkuotas bulves, supjaustytus la┼íinukus, ─»mu┼íame kiau┼íinius, ─»beriame mi..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su vištiena

I┼í lietiniams skirt┼│ produkt┼│ pagaminti te┼íl─ů ir i┼íkepti blynus. Virt─ů vi┼ítienos kt┼źtin─Śl─Ö susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjaus─Źius plonomis riekut─Śmis pakepinti su smulkintais svog┼źnais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo j┼│ labai nevarv─Śt┼│). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla picai II

┼áilt─ů pien─ů, mieles, trynius, sviest─ů, cukr┼│, drusk─ů i┼ímai┼íome. Soda mai┼íoma su miltais, ─»pilamas skystis ir suminkoma te┼íla, kuri nelips prie rank┼│. Te┼íla dalinama ─» 2 dalis, u┼żdengiama ir kildinama apie 1 valand─ů. I┼íkilusi te┼íla i┼íko─Źiojama tokio dyd┼żio kaip skarda. Skard─ů ┼..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos didkepsniai

M─Śs─ů supjaustome porcijomis. Gaminame marinat─ů. Sumai┼íome aliej┼│, soj┼│ pada┼ż─ů, act─ů, med┼│, paprik┼│ miltelius, uogines paprikas ir drusk─ů. Sudedame m─Śs─ů ─» marinat─ů, u┼żdengiame, padedame ┼íaltai ir marinuojame 8-10 valand┼│. Didkepsnius kepame ant ─»raudusi┼│ ┼żarij┼│ po..

Recepto vertinimas: 4

Papras─Źiausias mink┼ítos te┼ílos pyragas

Sviest─ů arba margarin─ů supjaustyti gabaliukais ir i┼ísukti elektriniu plaktuvu iki purumo. Miltus i┼ísijoti ir i┼ímai┼íyti su kepimo milteliais, cukr┼│ ÔÇö su vaniliniu cukrumi. ─« i┼ísuktus riebalus po vien─ů mu┼íti kiau┼íin─», pilti po ┼íauk┼ít─ů cukraus, ┼íauk┼ít─ů milt┼│ ir i┼ísukti medi..

Recepto vertinimas: 3

Trupininis pyragas su aguonomis

Sviest─ů arba margarin─ů i┼íplakti iki purios mas─Śs, po truput─» suberti cukr┼│, drusk─ů, vanilin─» cukr┼│. ─«mu┼íti kiau┼íinius bei suberti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. Pieno pilti tiek, kad te┼íla sunkiai varv─Śt┼│ nuo ┼íauk┼íto. Te┼íl─ů sud─Śti ─» riebalais i┼ítept─ů 24 cm skersme..

Recepto vertinimas: 0

Pusmar┼íkon─Ś ko┼í─Ś

Bulv─Śs nuskutamos, supjaustomos ─» 3ÔÇö4 dalis ir verdamos. I┼ívirusios nusunkiamos ir sugr┼źdamos, supilamas kar┼ítas pienas, suberiami miltai (geriau ruginiai) ir mai┼íant dar pavirinama, kol pranyks milt┼│ kvapas, pas┼źdoma. La┼íinukai smulkiai supjaustomi, paspirginami, sudedamas smulkiai..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladiniai sausainiai

Dideliame inde i┼ísukite riebalus su cukrumi. Suberkite vanil─Ö ir supilkite i┼íplaktus kiau┼íinius. Kitame inde sumai┼íykite miltus, sod─ů, drusk─ů, ┼íokolado gabal─Ślius, maltus lin┼│ s─Śmenis ir sumai┼íykite su i┼ísuktais riebalais. Po ┼íauk┼ít─ů te┼ílos pilkite ant riebalais pateptos kepimo ska..

Recepto vertinimas: 3

Salotos su baklazanais

Baklazana nuplauname, nulupame, supjaustome griezineliais, pabarstome druska. Palaikome apie 1 vai. Apvoliojame miltuose ir kepame keptuveje su aliejumi. Atvesiname. I keptuve sudedame griezineliais supjaustytus pomidorus, baklazanus, truputi keptuveje apkepta mesa, agurkus, kukuruzus, palaistome is..

Recepto vertinimas: 1

Baltym┼│ tortas su uogomis

─« didel─» ind─ů supiltus kiau┼íini┼│ baltymus rankiniu plakikliu i┼íplakti iki standumo. Berti po ┼íauk┼ít─ů cukraus, i┼íplakti, berti kit─ů ┼íauk┼ít─ů ir t.t., kol visas cukrus bus ─»plaktas. ─« baltym┼│ mas─Ö atsargiai ─»mai┼íyti act─ů ir miltus. Skard─ů i┼íkloti kepimo popieriumi, pabarsty..

Recepto vertinimas: 4

Kaimiška duona

I┼í raugui skirt┼│ rugini┼│ milt┼│, mieli┼│ ir 250 ml vandens paruo┼íti vientis─ů te┼íl─ů. J─ů u┼żdengti ir palikti 16 val., kad pakilt┼│. Raug─ů sumai┼íyti su drungnu pienu, aliejumi, druska, 2 ┼íauk┼íteliais kmyn┼│ ir abiej┼│ r┼ź┼íi┼│ miltais. Visk─ů gerai i┼íminkyti. Te┼íl─ů u┼żdengti ir va..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs ir s┼źrio pyragas

Te┼ílos paruo┼íimas: kefyru u┼żgesinkite sod─ů ir supilkite ─» miltus, suberkite drusk─ů, cukr┼│ ir i┼ímai┼íykite. Te┼íla turi buti mink┼íta ir lipti prie rank┼│. ─« form─ů gausiai berkite milt┼│ ir te┼íla i┼íklokite formos dugn─ů bei kra┼ítus. ─«daro paruo┼íimas: var┼ík─Ö sutrinkite su kefyru..

Recepto vertinimas: 4

Mielin─Śs spurgos su slyv┼│ ─»daru

Miltus persijoti ─» duben─Śl─» ir viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» suberti sutrupintas mieles ir su 2 ┼íauk┼ítais cukraus bei nedideliu kiekiu pieno paruo┼íti ─»mai┼íal─ů. J─» u┼żdengti ir palaikyti 15 min., kad pakilt┼│. Ant ─»dubimo su ─»mai┼íalu kra┼ít┼│ suberti 2 ┼íauk┼ítus cukraus, drusk─ů..

Recepto vertinimas: 4

Pranc┼źzi┼íkas batonas

Dideliame dubenyje mieles i┼ítirpinti 6 ┼íauk┼ítuose drungno vandens. Po truput─» suberti miltus bei drusk─ů ir te┼íl─ů gerai i┼íminkyti. J─ů u┼żdengti ir 30 min. laikyti ┼íiltoje vietoje, kad pakilt┼│. Paskui te┼íl─ů dar kart─ů i┼íminkyti ir 30 min. palaikyti, kad dar pakilt┼│. Ant miltais pa..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs, moli┼źg┼│ ir obuoli┼│ apkepas (J┼źrat─Śs)

Kiau┼íini┼│ tryniai i┼ísukami su cukrumi, ─»beriama malt┼│ kalendros gr┼źdeli┼│, cinamono, druskos, sudedama gerai su sviestu i┼ísukta var┼ík─Ś ir dar viskas i┼ímai┼íoma. Moli┼źgas stambiai sutarkuojamas. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabal─Śliais. ─« var┼ík─Śs mas─Ö sudedami moli..

Recepto vertinimas: 5

Mo─Źiut─Śs meduolis

Med┼│, cukr┼│, margarin─ů pakaitinti iki virimo. At┼íaldyti. Sukant ─»mu┼íti po viena kiau┼íin─». Suberti miltus. U┼żminkyti te┼íl─ů kaip makaronams. J─ů padalyti ─» 5 dalis. I┼íko─Źioti vienodo dyd┼żio 1--1,5 cm storio lak┼ítus ir i┼íkepti. Sviest─ů gerai i┼ísukti, dedant po ┼íauk┼ít─ů obuoli┼│ ko..

Recepto vertinimas: 0

Var┼ík─Śs spurgos (Skirmant─Śs) (foto)

Visus ingredientus sumaišome, formuojame rutuliukus ir kepame įkaitintame aliejuje. ..

Recepto vertinimas: 3

┼Żemaiti┼íki cepelinai

Bulves nuskusti ir i┼ívirti. I┼ívirtas bulves sutrinti, kad i┼íeit┼│ ko┼í─Ś. ─« bulvi┼│ ko┼í─Ö sud─Śti miltus, ─»mu┼íti kiau┼íinius, pagardinti druska ir visk─ů gerai iĐÇmai┼íyti. I┼í gautos te┼ílos suformuoti delno dyd┼żio paplot─Ślius, ─» kiekvien─ů j┼│ ─»d─Śti far┼ío. Paplot─Śl─» ..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija su dar┼żov─Śmis

Lazanij─ů pavirkite 5 minutes (─»pyl─Ö slakel─» aliejaus), isimkite is vandens. ┼Żirnelius nuplikykite karstu vandeniu. Pomidorus supjaustykite, briuselio kop┼źstus pakepinkite su pomidorais, pabarstykite prieskoniais. Pievagrybius pakepinkite. Istirpdyt─ů sviest─ů sumaisykite su miltais ir u┼żpyl─Ö..

Recepto vertinimas: 5