25 rezultatų ieškant "vaisiais"

Irisų fondiu

1. Cukraus pudrą ir demeraros cukrų sumaišykite dideliame prikaistuvyje. Ant šiltos viryklės palengva kaitinkite, kol cukrus ištirps. Nukelkite nuo viryklės. Truputį kondencuoto pieno išmaišykite su krakmolu, kol masė pasidarys vientisa. 2. Kukurūzų krakmolo tyrelę, grietinėlę ir li..

Recepto vertinimas: 4

Kvietinių kruopų košė su vaisiais ir medumi

Kvietines kruopas nuplikyti verdančiu vandeniu, suberti į verdantį pieną, įdėti cukraus, 10 g sviesto ir virti, kol sutirštės. Po to suberti nuplautus vaisius, puodą sandariai uždengti ir valandai pastatyti į orkaitę. Išvirusią košę apipilti sviestu. Atskirai patiekti medų. ..

Recepto vertinimas: 4

Tortas „Napoleonas“

Tešla: Šaltą, kietą margariną stambiai sutarkuoti. Įdėti miltus, sojos pieną, druską. Padaryti tešlą. Padaryti is tešlos rutulį ir įdėti į šaldytuvą 1 valandai. Po valandos tešlą padalinti į 6, 7 dalis ir padaryti iš jų blynus. Iškepti juos orkaitėje.Kremas: sumaišyti šal..

Recepto vertinimas: 4

Siurprizas (sumuštinis)

Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, nuplaunamas ir lygiu pjūviu nupjaunama apačia.Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ar lėkštės ir prismaigstomas pikantiškų sumuštių. Pikantiškiems sumuštiniams dešra, mėsa ir įvairių rūšių sūris supjaustom..

Recepto vertinimas: 5

Silkė su džiovintais vaisiais ir vynu

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Trynius su cukrumi išsukti iki purumo. Miltus išmaišyti su kakava bei kepimo milteliais ir nuolat maišant suberti į trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standumo ir atsargiai išmaišyti su tryniais. Tešlą sukrėsti į rieb..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Obuoliukas“

Sviestas išsukamas, į jį sudedami ištrinti tryniai su cukrumi. Želatina 40 minučių brinkinama ir ištirpinama 1 stiklinėje skysčio. Obuoliai nuplaunami, nusausinami ir, išėmus sėklalizdžius, sutarkuojami tiesiog į išsuktą sviesto ir trynių masę. Maišant sudedami kiti priedai, tar..

Recepto vertinimas: 0

Gimtadienio tortas

Kondensuotas pienas išplakamas su 150 g grietinės. Tryniai ištrinami su cukrumi, Abi masės sumaišomos. Soda ar kepimo milteliai ištirpinami truputyje grietinės ir sukrečiami į ruošiamą masę. Suberiami sijoti miltai ir plakti baltymai. Lengvai apvartoma. Paruošta tešla sukrečiama į r..

Recepto vertinimas: 2

Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais

Pagaminkite pyrago pagrindą. Sviestą ištirpinkite nedideliame puode ant silpnos ugnies. Puodą nuo ugnies nukelkite, o į sviestą suberkite pusryčių dribsnius ir maltus lazdynų riešutus. Viską kruopščiai išmaišykite. Kepimo formą sutepkite riebalais, iškrėskite į ją dribsnių mas..

Recepto vertinimas: 1

Tortas „Paukščių pienas“

Tešlai trynius išsukite su puse cukraus. Baltymus išplakite iki putų, supilkite į juos likusį cukrų ir dar paplakite. Paskui atsargiai kartu sumaišykite išplaktus trynius, miltus ir baltymus. Masę supilkite į pateptą riebalais torto formą (ją rinkitės platesnę ir žemesnę) ir kepki..

Recepto vertinimas: 5

Vaflių tortas su džiovintais vaisiais

Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 ml pieno. Likusį pieną užvirinkite. Nuolat maišydamos supilkite į jį trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, kai masė praauš, įmaišykite apelsinų žievelių ir sviestą. Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstykite smulkintai..

Recepto vertinimas: 0

Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais

Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir gabalėliais sviesto. Iš šių produktų padarome trupinius, po to įpilame šaukštą pieno ir užminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame lakštą ir įpjauname apskritimus. Formeles ištepame aliejumi, įklojame tešlą, ją vietomis subadom..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas su džiovintais vaisiais ir riešutais

Suberti makaronus į pasūdytą vandenį su šlakeliu aliejaus. Džiov. vaisius nuplikyti karštu vandeniu, kad išbrinktų. Išvirti pudingą ir sumaišyti su vaisiais, skaldytais riešutais, vanil. cukrumi. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir sumaišyti su makaronais. Makaronus ir pudingo masę ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos su vaisiais (Ramunės)

Ananasą supjaustom nedideliais kubeliais, vynuoges - per pusę, kopūstus pasmulkiname. Viską sumaišome, užpilame jogurto, ananasų sulčių, aliejaus, pabarstome prieskoniais ir gerai išmaišome. Palaikome apie valandą. Prieš patiekiant, sudedame mandarinų skilteles, svogūno laiškus, da..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vaisiais

Konservuotus vaisius nuvarviname. Papriką perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome nedideliais kubeliais. Ananasus ir vištieną taip pat supjaustome nedideliais kubeliais. Sumaišome su mandarinais ir paprika. Pasūdome, pagardiname pipirais, cukrumi ir paliekame 25 minutes pastovėti...

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas pyragas (Marquesote)

Sviestą išlydykite ir palikite atvėsti. Didelę stačiakampę formą ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais. Orkaitę įkaitinkite iki 180-190°C temperatūros. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus išplakite kartu su druska iki standžių putų. Atsargiai išmaišykite tr..

Recepto vertinimas: 4

SALDI VIŠTIENA SU VAISIAIS

Vista supjaustyti vidutinio didumo gabaleliais, pasudyti ir pakepinti riebaluose, kol igaus auksini atspalvi. Tada perdeti i puoda, ipilti nedideli kieki vandens ir troskinti ant silpnos ugnies, kol mesa suminkstes. I kita puoda ipilti 2 stiklines vandens, suberti cukru, uzvirinti. I verdanti sirupa..

Recepto vertinimas: 0

KUMPIO PAŠTETAS SU MARINUOTAIS VAISIAIS

Kumpi, svoguna ir nulupta rauginta agurka 3-4 kartus permalti mesmale, mase sumaisyti su issuktu sviestu ir pagardinti.Pasteta arba sumustinius su juo puosti marinuotais vaisiais...

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ MIŠRAINĖ DREBUČIUOSE

Isbrinkita zelatina istirpinama puseje stiklines vandens ir sumaisoma su paruostomis morkomis bei supjaustytais vaisiais. Viskas sudedamas i inda ir pastatoma i saldytuva. Duodant i stala, puosiama zalumynais ir vaisiais...

Recepto vertinimas: 0

DESERTAS SU ZEFYRU

Kefyra , grietinele, braskes ir sirupa gerai isplakti plaktuvu. I taures deti kubeliais supjaustytus zefyrus ir uzpilti paruostu kremu. Galima papuosti ivairiais vaisiais. (Lainute)..

Recepto vertinimas: 0

SMĖLINIS PYRAGAS SU VAISIAIS

Sviesta su cukrumi gerai istrinti, imusti po viena kiausini. Kai mase bus gerai ismaiisyta, supilti kepimo miltelius, pudinga ir miltus. Tesla padalyti i dvi dalis. Tortine patepti sviestu, ipilti viena teslos dali, ant jos sudeti sviezius vaisius, pvz., obuolius, braskes araba slyvas, pilti kita te..

Recepto vertinimas: 5

ŠVENTINIS ŠOKOLADINIS TORTAS

Atskirai iskepame biskvitus. Ruosiame krema: grietinele isplakame ir pamazu sumaisome su tirpintu sokoladu ir sviestu. Grietine isplakame ir sumaisome su tirpinta zelatina. Viskąa sluoksniais dedame įi formaą ir paliekame nakčciai. Išsverdame glazūuarą: saaaaašokoladą ir sviestąs šildome ..

Recepto vertinimas: 3

TRAPŪS KREPŠELIAI SU KARAMELINIU KREMU IR VAISIAIS

Miltus persijojame, sumaisome su cukraus pudra ir gabaleliais sviesto. Is siu produktu padarome trupinius, po to ipilame sauksta pieno ir uzminkome tesla. Is teslos iskociojame laksta ir ispjauname apskritimus. Formeles istepame aliejumi, isklojame tesla, ja vietomis subadome sakute. Formeles sumaun..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiais įdaryta višta

Vista itriname prieskoniais, druska, midaus gerimu ir marinuojame per nakti. Ryzius isverdame, sumaisome su susmulkintais vaisiais, nuplautomis razinomis, idedame puse indelio majonezo. Vista prikemsame idaro, uzsiuvame, kojas surisame siulu, aptepame likusiu majonezu ir kepame orkaiteje apie 1 vai...

Recepto vertinimas: 0

Vaflių tortukas su džiovintais vaisiais

Trynius issukame su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusi piena uzverdame. I ji nuolat maisydami supilame tryniu mase. Nukeliame nuo ugnies ir, masei praausus, imaisome apelsino zievele bei sviesta. Vaflius pertepame kremu, kas trecia sluoksni pabarstydami susmulkintaisdziovintais vaisiais. Torto ..

Recepto vertinimas: 5

BANANINIS KOKTEILIS

I auksta stikline supilti sultis irsudeti ledus. Viska ismaisyti. Likusia stiklines dali uzpildyti sodos vandeniu ir vel ismaisyti. Papuosti vaisiais...

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: vaisiais