25 rezultatų ieškant "vaisiais"

Apkepas su šviežiais vaisiais

Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sorų arba manų košė ataušinama iki 70 laipsnių, sudedamas cukrus, žalias kiaušinis ir išmaišoma. Pusė masės dedama į džiūvėsėliais pabarstytą skardą, išlyginama, ant viršaus sudedami 1 cm kubeliais supjaustyti žali nulupti vaisiai ir..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių tortas

Kiaušinius su cukrumi išplakti iki putų, dėti sutrintas bulves, kapotus riešutus ir titus prieskonius, tešlą gerai išmaišyti. Pusę jos sukrėsti į riebalais išteptą torto formą, apdėti nusausintais vaisiais iš kompoto, po to sukrėsti likusią tešlą. Kepti vidutinio karštumo orka..

Recepto vertinimas: 0

Irisų fondiu

1. Cukraus pudrą ir demeraros cukrų sumaišykite dideliame prikaistuvyje. Ant šiltos viryklės palengva kaitinkite, kol cukrus ištirps. Nukelkite nuo viryklės. Truputį kondencuoto pieno išmaišykite su krakmolu, kol masė pasidarys vientisa. 2. Kukurūzų krakmolo tyrelę, grietinėlę ir li..

Recepto vertinimas: 4

Viščiukas su vaisiais

Viščiuką perkirsti pusiau, gabalus aptepti grietine ir kepti. Porą supjaustyti ir pakepinti su mėsa, paskui įpilti sultinio, sudėti išmirkytus vaisius ir 20 minučių troškinti. Galiausiai patiekalą apibarstyti petražolių lapeliais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su džiovintais vaisiais ir vynu

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Trynius su cukrumi išsukti iki purumo. Miltus išmaišyti su kakava bei kepimo milteliais ir nuolat maišant suberti į trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standumo ir atsargiai išmaišyti su tryniais. Tešlą sukrėsti į rieb..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su medumi

Druska įtrintą mėsą kepti orkaitėje (iš pradžių 200C, po 15 min.-160C temperatūroje) dažnai palaistant tirpintu medumi. Vaisius nuplauti ir apvirti su vynu. Gvazdikėlius sugrūsti, sumaišyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir pakaitinti. Iškepusią mėsą supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su sūriu ir vaisiais

1 būdas. Duona aptepama sviestu, ant jo uždedama aštraus tarkuoto sūrio (galima žaliojo), o ant viršaus - saldintame vandenyje išvirtų vaisių ir riešutų. 2 būdas. Ant duonos dedama lydyto sūrio arba sviesto su sūriu, sumaišyto su riešutais, o ant viršaus - saldintame vandenyje išv..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais

Pagaminkite pyrago pagrindą. Sviestą ištirpinkite nedideliame puode ant silpnos ugnies. Puodą nuo ugnies nukelkite, o į sviestą suberkite pusryčių dribsnius ir maltus lazdynų riešutus. Viską kruopščiai išmaišykite. Kepimo formą sutepkite riebalais, iškrėskite į ją dribsnių mas..

Recepto vertinimas: 1

Vaflių tortas su džiovintais vaisiais

Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 ml pieno. Likusį pieną užvirinkite. Nuolat maišydamos supilkite į jį trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, kai masė praauš, įmaišykite apelsinų žievelių ir sviestą. Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstykite smulkintai..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška Želė

Pieną užvirti su sutrupinta vanilės lazdele, želatiną suberti į šaltą vandenį ir pašildyti, kad ištirptų. Trynius sutrinti su cukrumi ir maišant įpilti juos į pieną, sumaišytą su želatina. Supilti į formą išimamu dugnu, leisti ataušti ir įdėti į šaldytuvą. Sultis sumai..

Recepto vertinimas: 4

Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais

Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir gabalėliais sviesto. Iš šių produktų padarome trupinius, po to įpilame šaukštą pieno ir užminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame lakštą ir įpjauname apskritimus. Formeles ištepame aliejumi, įklojame tešlą, ją vietomis subadom..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas su džiovintais vaisiais ir riešutais

Suberti makaronus į pasūdytą vandenį su šlakeliu aliejaus. Džiov. vaisius nuplikyti karštu vandeniu, kad išbrinktų. Išvirti pudingą ir sumaišyti su vaisiais, skaldytais riešutais, vanil. cukrumi. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir sumaišyti su makaronais. Makaronus ir pudingo masę ..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis desertas

Varškę pertriname per sietelį arba permalame mėsmale ir padedame 5-6val. į šaldytuvą. Sviestą išsukame, sudedame atšaldytą varškę, suberiame nuplautas razinas, cukrų, susmulkintus migdolus, supilame trynius, sudedame išplaktą grietinėlę ir viską labai gerai išmaišome. Varškė..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vaisiais

Konservuotus vaisius nuvarviname. Papriką perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome nedideliais kubeliais. Ananasus ir vištieną taip pat supjaustome nedideliais kubeliais. Sumaišome su mandarinais ir paprika. Pasūdome, pagardiname pipirais, cukrumi ir paliekame 25 minutes pastovėti...

Recepto vertinimas: 0

Agrastų putėsiai su vynu ir grietinėle

Agrastus nuplauname, nuvalome, užpilame vandens, įberiame 100 g cukraus, užviriname ir, nustatę mažą kaitrą, verdame 10 minučių. Ataušiname. Kiaušinius gerai išplakame su likusiu cukrumi. Pieną užviriname. Nepaliaujamai maišydami sudedame į jį kiaušinių masę. Nustatę mažą ka..

Recepto vertinimas: 0

SALDI VIŠTIENA SU VAISIAIS

Vista supjaustyti vidutinio didumo gabaleliais, pasudyti ir pakepinti riebaluose, kol igaus auksini atspalvi. Tada perdeti i puoda, ipilti nedideli kieki vandens ir troskinti ant silpnos ugnies, kol mesa suminkstes. I kita puoda ipilti 2 stiklines vandens, suberti cukru, uzvirinti. I verdanti sirupa..

Recepto vertinimas: 0

KUMPIO PAŠTETAS SU MARINUOTAIS VAISIAIS

Kumpi, svoguna ir nulupta rauginta agurka 3-4 kartus permalti mesmale, mase sumaisyti su issuktu sviestu ir pagardinti.Pasteta arba sumustinius su juo puosti marinuotais vaisiais...

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ MIŠRAINĖ DREBUČIUOSE

Isbrinkita zelatina istirpinama puseje stiklines vandens ir sumaisoma su paruostomis morkomis bei supjaustytais vaisiais. Viskas sudedamas i inda ir pastatoma i saldytuva. Duodant i stala, puosiama zalumynais ir vaisiais...

Recepto vertinimas: 0

Ananaso bavarijos kremas

1. Ismirkyti ir istirpinti zelatina 1/4 stkl. ananasu sultyse. Uzvirti likusias sultis. Vos, vos suplakti kiausinio trynius su cukrumi. Sultis pamazu pilti ant kiausiniu mases ir ant mazos ugnies pastoviai maisant virti kol mase dengs saukstelio kuprele, o perbraukus pirstu linija laikysis nepajudej..

Recepto vertinimas: 0

SMĖLINIS PYRAGAS SU VAISIAIS

Sviesta su cukrumi gerai istrinti, imusti po viena kiausini. Kai mase bus gerai ismaiisyta, supilti kepimo miltelius, pudinga ir miltus. Tesla padalyti i dvi dalis. Tortine patepti sviestu, ipilti viena teslos dali, ant jos sudeti sviezius vaisius, pvz., obuolius, braskes araba slyvas, pilti kita te..

Recepto vertinimas: 5

TROŠKINTA VIŠTA SU VAISIAIS IR DARŽOVĖMIS

Pasudytame vandenyje isverdame vista ir griezine-liais pjaustytas morkas. Isgriebiame vista, mesa atskiriame nuo kaulu, susmulkiname, sudedame i istirpinta sviesta ir kartu su virtomis morkomis pakepiname. Keptuveje istirpiname riebalus, suberiame smulkintus svogunus, pakepiname. Suberiame ryzius, i..

Recepto vertinimas: 4

TRAPŪS KREPŠELIAI SU KARAMELINIU KREMU IR VAISIAIS

Miltus persijojame, sumaisome su cukraus pudra ir gabaleliais sviesto. Is siu produktu padarome trupinius, po to ipilame sauksta pieno ir uzminkome tesla. Is teslos iskociojame laksta ir ispjauname apskritimus. Formeles istepame aliejumi, isklojame tesla, ja vietomis subadome sakute. Formeles sumaun..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiais įdaryta višta

Vista itriname prieskoniais, druska, midaus gerimu ir marinuojame per nakti. Ryzius isverdame, sumaisome su susmulkintais vaisiais, nuplautomis razinomis, idedame puse indelio majonezo. Vista prikemsame idaro, uzsiuvame, kojas surisame siulu, aptepame likusiu majonezu ir kepame orkaiteje apie 1 vai...

Recepto vertinimas: 0

Vaflių tortukas su džiovintais vaisiais

Trynius issukame su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusi piena uzverdame. I ji nuolat maisydami supilame tryniu mase. Nukeliame nuo ugnies ir, masei praausus, imaisome apelsino zievele bei sviesta. Vaflius pertepame kremu, kas trecia sluoksni pabarstydami susmulkintaisdziovintais vaisiais. Torto ..

Recepto vertinimas: 5

Ledo bokštas

Aliejumi patepame forma, i ja pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekviena is ju saltai.Pirmam sluoksniui pakeli persiku zele istirpiname 1,5 stiklines verdancio vandens ir pravesus pilame i forma. Sustingdome.Antram sluoksniui zele istirpiname 1 stiklineje verdancio vandens..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vaisiais