Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/76

Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais

Mėsą pasūdyti, įtrinti česnaku. Supjaustytus grybus ištroškinti riebaluose, praaušinti, įmaišyti petražolių lapelių, maltų džiūvėsėlių, prieskonių ir kiaušinį. Mėsą keliose vietose giliai įpjauti, ,,kišenėles" prikimšti grybų ir užsiūti. Iš pradžių apkepinti riebal..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos su česnakais

Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais, suberti į pasūdytą verdanti vandenį ir lėtai virti. Kai bulvės isverda (stengtis, kad nepervirtų), vandenį nupilti, o ant bulvių suberti smulkiai supjaustytus petražolių lapelius. Česnaką sukapoti, sumaisyti su druska, įlasinti citrinos sulčių,..

Recepto vertinimas: 0

Kukulienė

Bulvės nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Virtos bulvės sumalamos mėsmale, įberiama druskos ir gerai išminkoma. Į vandenį supilamas pienas, užvirinama ir sudedami iš bulvių tešlos padaryti maži apvalūs kukuliai. Baigiant virti, pasūdomą. Kukulius galima išvirti va..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su pienu

Bulvės supjaustomos į 4—6 dalis, kopūstai — keturkampiais gabaliukais ir viskas verdama nedideliame kiekyje vandens. Užvirus pasūdoma, sudedami lauro lapeliai. Bulvėms išvirus, smulkiai sutarkuojamos 1—2 žalios morkos, sudedamos į sriubą ir užbalinama pienu. Bulvienė skanesnė, j..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su pienu

Bulvės supjaustomos į 4—6 dalis, kopūstai — keturkampiais gabaliukais ir viskas verdama nedideliame kiekyje vandens. Užvirus pasūdoma, sudedami lauro lapeliai. Bulvėms išvirus, smulkiai sutarkuojamos 1—2 žalios morkos, sudedamos į sriubą ir užbalinama pienu. Bulvienė skanesnė, j..

Recepto vertinimas: 0

"Permantje sriuba"

Bulves su lupenomis išvirti, nulupti ir sutrinti. Svieste apkepinti supjaustytus svogūnus su petražolėmis, tuomet uždengus 15 minučių juos patroškinti. Sudėti bulves, įpilti karšto vandens ir pieno. Ją pasūdyti ir paskaninti pipirais. Pavirti dar 10 minučių. Sriuba turėtų būti gr..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su garstyčių padažu

Svariai bulves nuplaukite. Puode užvirinkite sūdytą vandenį ir sudėkite bulves. Virkite 20 -- 30 minučių. Kai tik bulvės isvirs, nukoskite ir nulupkite. Bulves palikite atsalti, tada supjaustykite griežinėliais. Garstyčių padažas. Puode istirpinkite sviestą, maisydami dėkite miltus ir..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su įdaru

Nuskustos bulvės dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5 min. Pavirusios išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo, jtrinamos druska ir karštoje orkaitėje kepamos ant grotelių, kol pagels. Dar karštoms nupjaunama viršūnėlė, šaukšteliu išimamas vidus. Išimtas minkštimas sutrin..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir kumpio apkepas

Pomidorus supjaustyti ir pabarstyti druska, pipirais. Virtą kumpį ir bulves supjaustyti. Karščiui atsparų indą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais. Sluoksniais dėti bulves, kumpį, pomidorus. Viršuje turi būti bulvės. Iš miltų ir 2 šaukštų pieno išmaišyti tyrelę, įmu..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su garstyčių padažu

Svariai bulves nuplaukite. Puode užvirinkite sūdytą vandenį ir sudėkite bulves. Virkite 20 -- 30 minučių. Kai tik bulvės isvirs, nukoskite ir nulupkite. Bulves palikite atsalti, tada supjaustykite griežinėliais. Garstyčių padažas. Puode istirpinkite sviestą, maisydami dėkite miltus ir..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su įdaru

Nuskustos bulvės dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5 min. Pavirusios išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo, jtrinamos druska ir karštoje orkaitėje kepamos ant grotelių, kol pagels. Dar karštoms nupjaunama viršūnėlė, šaukšteliu išimamas vidus. Išimtas minkštimas sutrin..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė

Bulvės išverdamos, nusunkiamos, sugrūdamos, sudedamas sviestas, supilamas karštas pienas, viskas gerai išplakama. Tiekiama su maltinukais, dešrelėmis ir kepsniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai grietinės padaže

Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus. Suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Supilti sultinį, virti kol užvirs. Suberti prieskonius, supilti grietinę, sudėti šiaudeliai supjaustytus grybus, sudėti likusį sviestą ir viską dar šiek tiek p..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė

Bulvės išverdamos, nusunkiamos, sugrūdamos, sudedamas sviestas, supilamas karštas pienas, viskas gerai išplakama. Tiekiama su maltinukais, dešrelėmis ir kepsniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba - kremas

Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis ..

Recepto vertinimas: 0

Sojos ir šparaginių pupelių troškinys

Soja pavirti sultinyje, ir palikti. Sparagines pupeles sudeti i keptuve, ipilti truputi aliejaus ir vandens, uzdengti ir troskinti. Kai pupeles prades minksteti, sudeti i keptuve susunktus sojos kubelius. Pabarstyti prieskoniais ir viska dar troskinti. Kai viskas suminkstes, ideti sviesta, grietine,..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų sriuba su avokadu

Morka, petrazoles sakni ir bulves supjaustyti kubeliais. Viska uzpilti saltu vandeniu ir virti 5 min. Sudeti vistiena, pasudyti, papipirinti ir virti kol mesa atsoks nuo kaulo. Mesa isimti, atvesinti ir smulkiai supjaustyti. Darzoves ir mesa pertrinti per sieteli arba sutrinti smulkintuve. Viska uzv..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su kmynais

Nuskustos bulvės, morka, poras, salieras supjaustomi, suberiami kmynai ir druska, užpilama verdančiu vandeniu ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusios bulvės išgriebiamos ir sugrūdamos. Lašinukai supjaustomi, paspirginami ir supilami į sriuba. Sriuba uždaroma pakepintais miltais. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės žvaigždutės (Skirmantės) (foto)

Virtas bulves sumalti arba sutrinti, sudėti krakmolą, miltus, druską, įmušti kiaušinį ir gerai išminkyti. Jeigu masė per skysta, galima įberti miltų. Iškočioti, supjaustyti ar išspausti norimomis formelėmis ir kepti aliejuje, kol gražiai pagels. Patiekti su grietine, spirguči..

Recepto vertinimas: 5

Kviečiukai kitaip

Išvirtus kviečius sumalti (virti apie 0,5 val, prieš tai iš vakaro numirkius). Bulves sutarkuoti ir tarkius sumaišyti su maltais kviečiais, įmušti kiaušinį, įdėti česnaką, pipirus, druską. Viską gerai išmaišyti , formuoti kotletukus ir kepti įkaitintame aliejuje. Skanu..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su kmynais

Nuskustos bulvės, morka, poras, salieras supjaustomi, suberiami kmynai ir druska, užpilama verdančiu vandeniu ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusios bulvės išgriebiamos ir sugrūdamos. Lašinukai supjaustomi, paspirginami ir supilami į sriuba. Sriuba uždaroma pakepintais miltais. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės žvaigždutės (Skirmantės) (foto)

Virtas bulves sumalti arba sutrinti, sudėti krakmolą, miltus, druską, įmušti kiaušinį ir gerai išminkyti. Jeigu masė per skysta, galima įberti miltų. Iškočioti, supjaustyti ar išspausti norimomis formelėmis ir kepti aliejuje, kol gražiai pagels. Patiekti su grietine, spirguči..

Recepto vertinimas: 5

Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos

Bulviniu saulegrazu sakniagumbius 2-3 min. plikyti verdanciame vandenyje. Tuomet atvesinti saltame vandenyje, nulupti, supjaustyti griezineliais, sudeti i stiklainius, uzpilti karstu marinatu, paruostu is recepte nurodytu produktu. Stiklainius kaitinti verdanciame vandenyje: 1 l talpos - 15 min., 0..

Recepto vertinimas: 0

BROKOLIŲ SRIŪBA

Porus supjaustyti griezineliais ir pakepinti svieste. I verdanti sultini sudeti kvadrateliais supjaustytas bulves, griezineliais supjaustyta morka. Joms pavirus, sudeti supjaustytus brokolius, kvadrateliais supjaustyta saliera ir porus. Baigiant virti, sudeti nuluptus, supjaustytus pomidorus arba su..

Recepto vertinimas: 0

Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos

Bulviniu saulegrazu sakniagumbius 2-3 min. plikyti verdanciame vandenyje. Tuomet atvesinti saltame vandenyje, nulupti, supjaustyti griezineliais, sudeti i stiklainius, uzpilti karstu marinatu, paruostu is recepte nurodytu produktu. Stiklainius kaitinti verdanciame vandenyje: 1 l talpos - 15 min., 0..

Recepto vertinimas: 0