25 rezultatų ieškant "tarka"

Žalių aguročių salotos

Aguročius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, įpilkite aliejaus, užberkite krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė patale

Bulves,pupeles susmulkiname,sumaisome su ziedais supjaustytu svogunu,smulkintom alyvuogem,i lekste dedam salotos lapa,sumaisytas salotas,ant virsaus tuna ,kiausini(susmulkinta i 4dalis),bei padaza.Skanu,sveika,greita! Skanaus! (Liudmila)..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies užkepėlė

Žuvį supjaustyti gabalėliais. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Ryžius apvirti. Porus supjaustyti žiedeliais . Sūrį sutarkuoti. Žuvį pabarstyti žuvies prieskoniais. Kepimo indą sutepti alyvų aliejumi ir pabarstyti trupiniais. Dėti sluoksniais: morkos, žuvis , porai , ryži..

Recepto vertinimas: 4

Agurkinė sriuba

Iš sriubos rinkinio, svogūno, lauro lapų verdamas sultinys, apie 1,5 valandos. Išvirus išimami kaulai, nuimama mėsa ir supjaustyta sudedama į sultinį. Morką sutarkuojame burokine tarka ir lengvai apkepame, sudedame į sultinį. Agurkus tai pat sutarkuojam burokine tarka, bulves s..

Recepto vertinimas: 3

Salotos "Mimoza"

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 4

Mėsos faršo kepsneliai

Morkas sutarkuotis per burokinę tarką, svogūnus smulkiai sukapoti ir viską apkepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Į mėsos faršą įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, pravėsusias apkeptas morkas bei svogūnus ir gerai išminkyti. Gautą masę tepti ant vaflio lakšto ir u..

Recepto vertinimas: 4

Morkų ir obuolių salotos

Morkos sutarkuojamos smulkia, o obuoliai stambia tarka. Salotos pasūdomos, pabarstomos tarkuota citrinos žievele, užpilamos citrinos sultimis bei aliejumi ir gerai išmaišomos. ..

Recepto vertinimas: 5

Ropių mišrainė su medumi

Ropę sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite su išmirkytomis razinomis, sukapotais krapais, medumi. Užpilkite aliejumi. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 3

Gražinos morkų ir sūrio salotos

1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Po to gerai išminkyti ir padėti į šalytuvą pusei valandos. 2.Įdarui riešutus SUKAPOTI. Puode ištirpdyti sviestą, supilti cukrų ir pastoviai maišant kaitinti, kol cukrus visiškai išti..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų. Ant viršaus užberkite 40g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, supjaustytų plonais griežinėlia..

Recepto vertinimas: 0

Skanus varškės pyragas

Ištirpinti sviestą, kai ataušta - įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir gerai išsukti, kol ištirpsta cukrus. Dėti kepimo miltelius, miltus ir kakavą ir gerai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis, sudėti į maišelius ir dėti į šaldiklį. Ištrinti varškę, sudėti krakmolą,..

Recepto vertinimas: 2

Tortas „Paukščių pienas“

Tešlai trynius išsukite su puse cukraus. Baltymus išplakite iki putų, supilkite į juos likusį cukrų ir dar paplakite. Paskui atsargiai kartu sumaišykite išplaktus trynius, miltus ir baltymus. Masę supilkite į pateptą riebalais torto formą (ją rinkitės platesnę ir žemesnę) ir kepki..

Recepto vertinimas: 5

Žalių burokėlių salotos

Burokėlius ir morkas nuplauname, nuvalome ir sutarkuojame rupia tarka arba supjaustome šiaudeliais, įdedame sutrintą česnaką, išmaišome trindami, kad atsirastų sulčių. Suberiame susmulkintus krapus, supilame aliejų, išmaišome. Tiekdami apibarstome petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Trupininis

Sviestas išsukamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol sudedami visi kiaušiniai ir cukrus. Tada supilama grietinė, vanilinis cukrus ir užminkoma tešla. Jei tešla per kieta, įpilama dar grietinės. Tešla 2 val. laikoma šaldytuve, kad gerai atšaltų. Tada i..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su bananais ir putpelių kiaušiniais

Salotoms tinka virti arba žali burokėliai. Burokėlius nuplauname (jeigu į salotas dėsime virtus - išverdame), nulupame ir supjaustome labai plonais griežinėliais. Virtus burokėlius galime sutarkuoti stambia tarka, žalius - smulkia tarka. Bananus nulupame, supjaustome plonomis riekelėmis..

Recepto vertinimas: 0

Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje (Ramunės)

Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršu. Morka sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Sudėti džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Apkepas su grybais ir bulvėmis (Ramunės)

Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą. Ant jos burokine tarka užtarkuoti 4 virtas bulves, pabarstyti bulvių prieskoniais, ant bulvių dėti smulkiai pajaustytų (virtų) grybų ir svogūnų sluoksnį, paskanintą druska ir pipirais. Viršutinis sluoksnis - i..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotas duonos ir varškės gardėsis

Duoną sutarkuokite tarka, apkepinkite ištirpintame svieste, suberkite pusę cukraus ir pagardinkite cinamonu. Varškę ištrinkite su likusiu cukrumi, plakta grietinėle (šiek tiek jos pasilikite papuošimui) ir citrinų žievelėmis. Tada į stiklinį indą sluoksniais berkite duoną, krėskit..

Recepto vertinimas: 0

Pangasijų suktinukai su ryžiais

Pangasijų filė nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite išilgai, įtrinkite prieskonių mase, pagaminta iš austrių padažo, imbiero, citrinos sulčių, druskos ir cukraus. Apvoliokite sezamų sėklose ir valandai palikite, kad pasimarinuotų. Ryžius išvirkite, padėkite šiltai, kad neatau..

Recepto vertinimas: 3

JŪROS LYDEKOS UŽKEPĖLĖ

Zuvi supjaustyti gabaleliais, sudeti prieskonius, 2 valgomus saukstus miltu, padruskinti pagal skoni ir ismaisius palikti, kad prieskoniai ir druska isigertu. Apkepti zuvi keptuveje iki rusvumo. Aliejuje apkepinti burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytus svogunus iki graziai geltonos s..

Recepto vertinimas: 5

BULVINIAI BLYNAI SU KRABŲ LAZDELĖMIS

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti burokine tarka. Krabu lazdeles supjaustyti griezineliais, kiausinius sumaisyti su grietine, krabu lazdelemis ir krapais. Viska imaisyti i bulves. Mase paskaninti druska, pipirais, cili pipirais ir kario prieskoniais. Tesla sudeti i karsciui atsparias formeles,..

Recepto vertinimas: 0

PAŠTETO UŽKANDIS

Morka nuskusti ir sutarkuoti pacia smulkiausia tarka, kiausinius - burokine tarka, po to viska sumaisyti su pastetu ir majonezu. Gauta mase tepti ant duonos ir ant virsaus uzdeti citrinos grezinelius. (sio uzkandzio negalima valgyti be citrinos). (INGA)..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU LEDUKU

Miltus paskleisti ant lentos, suberti kepimo miltelius ir gerai ismaisyti. Ant virsaus uztarkuoti burokine tarka atsaldyta margarina, ir peiliu kapojant, maisyti su miltais. Kai margarinas apsivels, supilti grietine ir su cukrumi issuktus trynius bei kiausini. Vel pakapoti peiliu, o paskui pirstais ..

Recepto vertinimas: 0

Šprotų salotos

Sprotus isimti is skardines ir sutrinti sakute. Kiausinius supjaustyti kubeliais. Fermentini suri sutarkuoti burokine tarka. Svoguna supjaustyti kubeliais. I inda sudeti sluoksniais: kiausiniai, sprotai, svogunai, suris, majonezas. Nemaisyti. SKANAUS :)..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies salotos (pigiai, skanu ir greitai)

Konservuota zuvi su visu aliejum deti i pailga lekste, su sakute susmulkinti ir tolygiai paskirstyti po lekste.Labai plonais griezineliais supjaustyti svoguna, i svoguna ipilti sauksteli acto ir pabarstyti maltais pipirais. Svogunus plonu sluoksniu deti ant konservuotos zuvies.Nulupti ir burokine ta..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: tarka