25 rezultatų ieškant "pavolioti"

Kefalės su burokėliais

Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supilti sultinį, grietinėlę ir ištrinti. Užvirinti, pagardinti pipirais, druska. Kitame puode išleisti šaukštą sviesto ir sudėti supjaustytą burokėlį. Troškinti maišant, kol suminkštės. Žuvis supjaustyti gabaliukais. Pašlakstyti citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

Kuojos su migdolais

Migdolus išmaišyti su džiūvėsėliais. Svogūną susmulkinti. Kriaušes nuvarvinti ir stambiai supjaustyti. Išlydytame svieste pakaitinti pjaustytus svogūną, kriaušes, suberti karį. Supilti vyną, sultinį ir pavirinti 10 min. Įmaišyti varškę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir ištrint..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrės su alyvuogėmis

Česnako skilteles ir alyvuoges supjaustyti. Rozmarinus suplėšyti šakelėmis. Sudėti į aliejų ir išmaišyti. Į aliejaus mišinį pamerkti nuplautas žuvis, uždengti ir palikti šaldytuve marinuotis 2–3 val. Pavartyti. Žuvis išimti iš marinato, pabarstyti druska, pipirais, pavolioti mil..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos strimėlės

Keptuvėje įkaitinti aliejų. Žuvis nuplauti, nusausinti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Pavolioti miltuose ir kepti, kol apskrus. Raudonėlius nuplauti ir nusausinti. Nuskabyti lapelius. Paprikas perpjauti išilgai, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti žiedais. Svogūnus ir česnaką sup..

Recepto vertinimas: 3

Paniruoti kepti avienos griežinėliai

Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada apibarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose, suvilgyti kiaušinyje ir dar pavolioti džiūvėsėliuose. Tada kepti 15 minučių. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, kepta riebaluose

Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 2

Kepti veršienos griežinėliai

Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Tada pavolioti miltuose ir pakepinti. Tada įpilti vandens ir 20 minučių troškinti. Galiausiai įdėti grietinės, dar truputį patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos pjausnys

Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Kiaušinį išplakti su druska ir pienu. Tada mėsos gabalus pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsiuose ir kepti. Iškepus, sudėti į puodą apšlakstyti sviestu. Iš riebalų padaryti padažą su grietine ir..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su varške

Į išvirtą birią ryžių košę sudėti trintą varškę, jmušti kiaušinį, įberti druskos ir cukraus. Supilti grietinę ir išmaišyti. Kopūsto gūžę apvirti pasūdytame vandenyje. Ant kiekvieno kopūsto lapo uždėti paruošto įdaro, suvynioti, pavolioti miltuose ir pakepinti..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su sezamo sėklom

Į dubenį supilti miltus, druską ir pipirus. Siame mišinyje pavolioti žuvį. Į negilų dubenį suberti džiūvėsius ir sezamo sėklas. Kitame dubenyje išplakti kiaušinį kartu su pienu.Žuvį ištepti kiaušinio mišiniu, po to vėl pavolioti džiūvėsiuose. Didelėje keptuvėje ant vidut..

Recepto vertinimas: 5

Viščiukų kepsneliai

Viščiukus nuvalyti, išdarinėti, išplauti ir nusausinti. Tada perpjauti į 4 dalis, išimti kaulus. Sparnelių ir šlaunelių kauliukus palikti. Mažus viščiukus pjauti į dvi dalis. Viščiukų kepenėles, skilvelius, inkstelius ir širdeles apvirti, sukapoti ir paspirginti svieste. Pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su citrina

Žuvį nuvalyti, perpjauti pusiau. Išplakti kiaušinio baltymus. Paruoštą kepti žuvį pavolioti miltuose, po to kiaušinio baltyme ir kepti aliejuje 10 minučių. Ant iškeptos žuvies užpilti šilto padažo, viršų papuošti citrinos žievelėmis, pjaustytais česnako lapais. Padažas: Į..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kukuliai pomidorų padaže

Žuvį išvalyti, nulupti, pašalinti kaulus ir sumalti mašinėle kartu su piene mirkytu pyragu ir aliejuje pakepintu svogūnu. Įdėti kiaušinį, pipirų, druskos, masę išmaišyti ir padaryti kaštono dydžio kukulius. Juos pavolioti miltuose, pakepinti aliejuje, pridėti pomidorų košės, gr..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose (1 šaukšte) ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus užpilti griet..

Recepto vertinimas: 0

Keptos žaliuokės

Šiam patiekalui tinka tik lygios kepurėlės.Kotelius nupjauti, kepurėles gerai išplauti.Apibarstyti druska ir pipirais, pavolioti miltuose, tada išplaktame kiaušinyje ir kepti aliejuje, ant silpnos ugnies, kol gražiai apskrus. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su pievagrybiais

Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi sup..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas viščiukas II

Porcijomis supjaustytą viščiuką pakepinti aliejuje iki paskrus odelė. Po to aplieti baltuoju vynu, mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti kol suminkštės. Grybus pakepinti ant grotelių, supjaustyti smulkiais gabaliukais. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas ir pakep..

Recepto vertinimas: 0

Nekepti sausainiai (Jūratės)

Riestainius supjaustyti riekutėmis, kad išeitų norimo dydžio gabalėliai. 1. Šokoladą ištirpinti. Riekutę riestainio įmerkti į šokolado masę ir pavolioti kokoso drožlėse ar jomis apibarstyti. 2. Riešutus smulkiai suskaldyti. Išlydyti cukrų. Riestainių riekutes įmerkti į..

Recepto vertinimas: 5

Orkaitėje troškinta žuvis

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 2

Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)

Žuvies filė supjaustyti gabalėliais po 80-90g porcijai. Paruošti įdarą: sutarkuoti sūrį, susmulkinti petražoles ir česnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliūgą ar obuolius. Visus šiuos komponentus sumaišyti, dėti ant žuvies gabalėlių ir formuoti suktinukus. Juos pavolioti plak..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)

Riešutinė masė: riešutus sumalti kavamale. Indelyje išlydyti sviestą, įberti cukraus ir maišyti kaitinant kol cukrus ištirps. Įpilti šlakelį pieno ar grietinėlės. Maišant po truputį berti sumaltus riešutus. Kaitinant maišyti kol sutirštės. Leisti atvėsti. Iš atvėsusios masė..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖČIAI SU DUONA IR RAZINOMIS

Varske istrinti, suberti tarkuota duona, cukru, razinas, supilti isplaktus kiausinius, pasudyti ir ismaisyti. Suformuoti rutuliukus, pavolioti juos miltuose ir isvirti pasudytame vandenyje. Isgriebti, aplieti sviestu ir apiberti tarkuota duona...

Recepto vertinimas: 0

MORKOS TEŠLOJE

Morkas apvirti pasudytame vandenyje, nulupti ir isilgai supjaustyti vidutinio storio juostelemis. Is kiausiniu, grietines ir miltu uzmaisuti tesla, iberti sauksta smulkiai supjaustytu petrazoliu lapeliu arba puse saukstelio kmynu, pasudyti, gerai ismaisyti. Morkas pavolioti tesloje, deti i gerai ika..

Recepto vertinimas: 0

APKEPTI ŠPARAGAI

Sparagus isvirti pasudytame vandenyje, atsaldyti, pamirkyti plaktame kiausinyje ir pavolioti trupiniuose. Apkepinti svieste...

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA ŽŪVIS SU ŽALUMYNAIS IR DŽIŪVĖSIAIS

Isdarineta zuvi pasudyti, pavolioti miltuose, apkepinti, sudeti i aliejumi istepta forma, sudeti smulkintus svogunus, zalumynus, tarkuotus dziuvesius, supilti karsta piena ir troskinti. Papuosti zalumynais ir kapotais kietai virtais kiausiniais. Garnyrui tinka virtos bulves...

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pavolioti