Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/63

Sojų kepsnys

Sojų mėsą paruošti pagal aprašymą ant dėžutės. Turimus maždaug 4x5 cm gabalėlius įpjauti horizontaliai taip, kad atsiverstų lyg knygos lapas.Pabarsčius prieskoniais, į vidų dėti po griežinėlį sūrio ir obuolio, šiaudelį paprikos. Suvožti, apvolioti džiūvėsėliuose ir dėti..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, kepta džiūvėsėliuose

Nuo mėsos nugramdyti plėves, supjaustyti ją skersai raumenų griežinėliais ir gerai išmušti, apibarstyti druska, suvilgyti plaktame kiaušinyje ir apvolioti džiūvėsėliais. Mėsos griežinėlius iš abiejų pusių apkepinti įkaitintuose riebaluose ir dar keletą minučių kepti ant mažo..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir obuolių kukuliai

Bulvės iš vakaro išverdamos su lupenomis. Prieš ruošiant nulupamos, sumalamos mėsmale ir suminkomos su kiaušiniu, miltais bei druska. Obuoliai nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis. Padaromi kukuliai, į kiekvieną įdedama obuolio skiltelė ar slyva be kauliuko. I..

Recepto vertinimas: 0

Auksinės keptos bulvytės

Bulves nuskuskite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite šiaudeliais ar griežinėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, į jį suberkite prieskonius ir pakaitinkite 30-40 sekundžių. Suberkite supjaustytas bulves ir kepkite vartydami medine meltele kol gražiai apskrus. Gerai iškeptos bulvės bus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir agurkų salotos

Bulves išvirti su lupenomis. Jas susmulkinti. Agurkus ir svogūną nulupti ir taip pat susmulkinti. Obuolį nulupti, išimti sėklalizdžius ir susmulkinti. Visus ingredientus sumaišyti ir užpilti citrinos sultimis. Po to sudėti grietinę, pasūdyti ir vėl viską gerai išmaišyti. Prieš pat..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pomidorų apkepas

ParuoÅ¡tus grybus sukapoti ir kartu su svogÅ«nais troÅ¡kinti riebaluose, kad dalis skysčio iÅ¡garuotų. Pridėti grietinės ir pasÅ«dyti. Grybus perdėti į ugniai atsparią stiklinę formą arba indą, ten pat koteliais žemyn sudėti pomidorus. Kiekvieną pomidorą apibarstyti druska ir ant virÅ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir agurkų salotos

Bulves išvirti su lupenomis. Jas susmulkinti. Agurkus ir svogūną nulupti ir taip pat susmulkinti. Obuolį nulupti, išimti sėklalizdžius ir susmulkinti. Visus ingredientus sumaišyti ir užpilti citrinos sultimis. Po to sudėti grietinę, pasūdyti ir vėl viską gerai išmaišyti. Prieš pat..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta kavos padaže

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją maždaug 20 g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supjaustytus svogūnus ir česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir uždengus troškinti ant mažos ug..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su mėsa

Bulves nuplauti ir išvirti su lupenomis. Paruošti įdarą. Mėsą permalti kartu su pakepintais aliejuje, smulkintais svogūnais, įberti pipirų, druskos. Atvėsintas bulves nulupti, permalti. Ant medinės lentos išminkyti bulvių masę su kiaušiniais, miltais, druska (kaip "Žemaičių" blyn..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba su rūkyta lašiša

Nuvalyti ir supjaustyti kubeliai bulves, svogūną, porą, morką. Daržoves apkepinti sviese, pasūdyti, suberti pipirus, užpilti sultiniu ir apie 20 min virti ant mažos ugnies. Daržoves su sultiniu suplakti maišikliu ar pertrinti per sietelį. Rūgštynes su grietinėle irgi suplakti. Šią ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos maltiniai

Į didelį dubenį sudedame piene išmirkytą batoną, smulkiai sutarkuotas bulves, susmulkintą česnaką, jautienos faršą, įmušame kiaušinius. Pasūdome, pagardiname pipirais. Visą gerai išminkome. Baigdami minkyti, jei masė kiek skystoka, įberiame truputį miltų.Padarome pailgus malti..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves, sudėti ją į porceliano ar fajanso dubenį, apibarstyti susmulkintų prieskonių mišiniu ir užpilti silpnu acto tirpalu. Dubenį uždengti dangčiu ir dažnai vartant laikyti 2--6 dienas (priklausomai nuo mėsos kokybės ir gabalo dydžio) vėsioje patalpoje. Mari..

Recepto vertinimas: 0

Duonkukulių sriuba

Nuskustos bulvės supjaustomos ir verdamos pasūdytame vandenyje. Joms suminkštėjus, sudedami iš duonos tešlos padaryti kukuliai (apskriti, suploti, maždaug 3 cm skersmens). Keptuvėje paspirginami smulkiai supjaustyti lašiniukai su svogūnais ir, duonkukuliams išvirus, supilami į sriubą...

Recepto vertinimas: 0

Suflė iš briuselio kopūstų

Briuselio kopūstus ir bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti, pridėti kiaušinių trynius ir sviestą. Įberti druskos, pipirų ir supilti iki putų išplaktus baltymus. Košę įdėti į skardą, apibarstyti sūriu ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 25 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai migdolų padaže

Smulkintą svogūną apkepinti 1 šaukšte aliejaus. Po to įpilti vandens, įdėti pomidoru padažo, prieskonių ir troškinti 30 minučių ant silpnos ugnies. Smulkiai sugrūsti česnaką ir likusiame aliejuje apkepti kartu su migdolais ir viena baltos duonos riekele. Įpilti šiek tiek vandens ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai ruoštos bulvės

IÅ¡ krakmolo, trynių ir pieno užmaiÅ¡yti teÅ¡lą (kaip lietiniams). IÅ¡maiÅ¡yti su plaktais baltymais. Nuskustas, nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 5 min. apvirti vandenyje, nusunkti. Bulvių griežinėlius pamirkyti teÅ¡loje ir kepti įkaitintuose riebaluose. Patiekiamos su daržovÄ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže

Išmuštus mėsos griežinėlius apkepinti įkaitintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, garstyčių milteliais, įpilti vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Į mėsos sultis sudėti vandenyje arba grietinėlėje išplaktus miltus, serbentų drebučius a..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai ruoštos bulvės

IÅ¡ krakmolo, trynių ir pieno užmaiÅ¡yti teÅ¡lą (kaip lietiniams). IÅ¡maiÅ¡yti su plaktais baltymais. Nuskustas, nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 5 min. apvirti vandenyje, nusunkti. Bulvių griežinėlius pamirkyti teÅ¡loje ir kepti įkaitintuose riebaluose. Patiekiamos su daržovÄ..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais

Nuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų petražolių,druskos,pipirų.Viščiuką padaliname į 4 dalis,pabarstome druska,pipirais ir palaikome 1 val.Į troškintuvą įpilame likusį ištirpintą sviestą,suded..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių "pyragas" su morkomis (Ramunės)

Į bulvių košę įdėti sutrintą sūrį, 2 - 3 ritinėliais pajaustytas morkas, įmušti kiaušinius, suberti miltus ir prieskonius. Gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais išteptą skardą, išlyginti, pappuošti morkų ritinėliais ir kepti orkaitėje, kol pagels (apie 35 min.)Aš ant skar..

Recepto vertinimas: 4

Kubiška troškinta antis

Å¡darinėta antis supjaustoma gabalais, įtrinama druska su česnaku ir apkepinama aliejuje. Sudedami stambiai supjaustyti svogÅ«nai, įpilama keli Å¡aukÅ¡tai vandens bei acto, užbarstoma raudonųjų pipirų ir uždengus patroÅ¡kinama. Bulvės supjaustomos, sudedamos prie troÅ¡kinamos anties ir uÅ..

Recepto vertinimas: 0

Trintų kukulaičių sriuba

Kiaušinis išplakamas, įpilami 1—2 šaukštai vandens, įberiama truputis druskos, supilama į miltus ir užminkoma kieta tešla. Paskui ji stambiai sutarkuojama, dedama į verdantį pasūdytą vandenį, pavirinama 5 min ir supilamas pienas. Tik užvirusi nukeliama nuo ugnies. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių "pyragas" su morkomis (Ramunės)

Į bulvių košę įdėti sutrintą sūrį, 2 - 3 ritinėliais pajaustytas morkas, įmušti kiaušinius, suberti miltus ir prieskonius. Gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais išteptą skardą, išlyginti, pappuošti morkų ritinėliais ir kepti orkaitėje, kol pagels (apie 35 min.)Aš ant skar..

Recepto vertinimas: 4

NEPAPRASTASIS KREMAS

I METALINI PUODELI SUPILTI PIENA, CUKRU, BULVIU KRAKMOLA, IMUSTI KIAUSINI. ATSARGIAI SUPILTI SILTA ARBATA IR VISKA GERAI ISMAISYTI. UZKAISTI IR KOL UZVIRS NUOLATOS MAISYTI, KAD NENUSESTU KRAKMOLAS. GALIMA PATIEKTI VIENA ARBA PANAUDOTI KAIP TORTUI PERTEPTI. (VYKINTA)..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas su agurkais ir pomidorais

Grybus supjaustyti griežinėliais arba mažais kubeliais, pridėti kapoto svogūno, pomidoro skiltelių, agurko griežinėlių, susmulkinto kiaušinio. Viską sudėti į salotinę, užpilti grietine (arba grietinės ir majonezo mišiniu), sumaišyta su prieskoniais ir iš pomidorų ir agurkų išt..

Recepto vertinimas: 0