3 rezultatų ieškant "atitirpinti"

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas

Avižinius dribsnius užpilti karštu pienu ir palikti išbrinkti. Trynius išplakti su puse kiekio cukraus. varškę sumaišyti su dribsniais, įberti vanilino. Paruošti uogas (žr. aukščiau, jei uogos šviežios - išimti kauliukus). baltymus išplakti iki putų su likusiu cukrumi, viską kart..

Recepto vertinimas: 0

Manų kruopų apkepas su slyvomis

Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos žievelės, supilti manų kruopas, pavirti maišant, kol sutirštės, nuimti nuo ugnies, sudėti ištrintą trynį ir įmaišyti išplaktus baltymus. Slyvas paruošti( išimti kauliukus, perpjauti pusiau. jei šaldytos- atitir..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su uogom (Skirmantės) (foto)

Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais bei druska. Išmaišyti sviestą su cukrumi iki purios masės. Sudėti vienas po kito kiaušinius, kaskart gerai išmaišant. Supilti vanilės esenciją. Atsargiai įmaišyti miltus. Apibarstyti šilauoges miltais ir atsargiai išmaišyti te..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: atitirpinti