Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/57

Kepti baravykai grietinės padaže

Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bulves kepti svieste, kol paminkštės, sudėti grybus, svogūnus ir dar kepti. Kai bulvės iškeps, įmaišyti miltų, grietinės, prieskonių ir užvirinti. Apibarstyti supjaustytais žalumynais. Patiekti su troškintomis morko..

Recepto vertinimas: 0

Tėvo košė

Kai nuo cepelinu lieka nuoviras, vanduo, tai ji ne ispilti. Isvirti jame kruopas. Iberti ziupsneli druskos. Sutarkuoti bulves ir sumesti jas i verdancia perline kose. Virti apie 10 min, kol trintos bulves nebegirgzdes ant dantu ragaujant. Pateikti su spirgiu ir grietines padazu. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mesmale. Iminkome trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, dziuveselius, miltus. Baltymus isplakame ir imaisome i tesla.Keptuveje su aliejumi apkepame susmulkinta svoguna, sumaisome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalįi teslos, iį viduirį dedame keletąa kubeliu s..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mesmale. Iminkome trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, dziuveselius, miltus. Baltymus isplakame ir imaisome i tesla.Keptuveje su aliejumi apkepame susmulkinta svoguna, sumaisome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalįi teslos, iį viduirį dedame keletąa kubeliu s..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su sultiniu

Mėsa (kiauliena, jautiena ar aviena) supjaustoma juostelėmis, svogūnas susmulkinamas, užpilama 0,5l. šalto vandens ir verdama ant silpnos ugnies. Pasūdoma. Baigiant mėsai virti, supilamas likęs vanduo, sudedamos supjaustytos bulvės. Bulvėms išvirus, užbarstoma kapotų petražolių lape..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų garnyras su bulvėmis

Molūgus supjaustyti 1cm kubeliais, svogūną - plonais pusžiedžiais ir patroškinti svieste. Baigiant suberti smulkiai pjaustytą obuolį, agurką ir baigti troškinti. Pasūdyti, apibarstyti smulkintais krapais. Patiekalą valgyti su virtomis ar keptomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Savo sultyse troškinta jautiena

Mėsą supjaustyti ir išmušti. Puodą padengti sviestu, tada sudėti mėsą, o ant viršaus supjaustytą svogūną. Viršuje vėl uždėti mėsą. Apibarstyti viską druska, pipirais. Troškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su sultiniu

Mėsa (kiauliena, jautiena ar aviena) supjaustoma juostelėmis, svogūnas susmulkinamas, užpilama 0,5l. šalto vandens ir verdama ant silpnos ugnies. Pasūdoma. Baigiant mėsai virti, supilamas likęs vanduo, sudedamos supjaustytos bulvės. Bulvėms išvirus, užbarstoma kapotų petražolių lape..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis su migdolais

Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusausinti. Įtrinti druska, baltaisiais pipirais ir palikti 20min. pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Kiaušinį išplakti šakute ir jame pavolioti žuvis, o paskui apvolioti migdolų drožlėse. Formą, kurioje keps, ištepti aliejumi..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų garnyras su bulvėmis

Molūgus supjaustyti 1cm kubeliais, svogūną - plonais pusžiedžiais ir patroškinti svieste. Baigiant suberti smulkiai pjaustytą obuolį, agurką ir baigti troškinti. Pasūdyti, apibarstyti smulkintais krapais. Patiekalą valgyti su virtomis ar keptomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos " Juodasis miškas"

Gerai nuplaukite bulves. Jei jos didelės, supjaustykite. Virkite 15-20 minučių, kol bus minkštos. Gerai nusunkite. Acto užpilui su kmynais nupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į dubenį su raudonojo vyno actu, grietine ir aštriomis garstyčiomis. Pasūdykite. Įberkite..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių vaisių sriuba

Obuolius ir kriaušes nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklides ir palaikykite parūgštintame vandenyje. Žieveles ir sėklides pavirkite kol suminkštėja, perkoškite. Vaisius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite vaisių nuoviromis, pridėkite cinamono, cukraus ir virkite ant mažos ugnies. B..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su krienais

Mėsą užvirinti, sudėti druską, petražolės šaknį. Išvirusią mėsą supjaustyti. Pagaminti padažą: ištirpinti sviestą, jame pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Tada įdėti grietinės, paskaninti krienais, druska ir cukrumi. Padažu apipilti mėsą bei patiekti su ..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba su grybais

Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir virti sultinyje. Supjaustytas bulves sudėti į kopūstus. Morkas ir svogūnus pakepti svieste, sudėti į verdančią sriubą. Grybus supjaustyti, patroškinti svieste, sudėti pomidorų tyrę, prieskonius, pasūdyti, išmaišyti ir supilti į kopūstus..

Recepto vertinimas: 0

Užkandžio kukuliukai

Jautienos ir kiaulieno faršą sudedame į gilų dubenį. Įmušame kiaušinius. Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir grūdame, kol nelieka gumuliukų. Sudedame į mėsos faršą. Mėsą maišome tol, kol masė tampa puri. Baigdami maišyti sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, suberiame..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos " Juodasis miškas"

Gerai nuplaukite bulves. Jei jos didelės, supjaustykite. Virkite 15-20 minučių, kol bus minkštos. Gerai nusunkite. Acto užpilui su kmynais nupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į dubenį su raudonojo vyno actu, grietine ir aštriomis garstyčiomis. Pasūdykite. Įberkite..

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ KUKULIAI

Bulves sumalti, morkas sutarkuoti, apslakstyti citrinos sultimis. Bulves, morkas, manus, cukru, kiausinius ir tarkuota citrinos zievele suminkyti. Miltuotomis rankomis formuoti is teslos kukulius, sumesti i verdanti vandeni ir virti 20 min.Garnyras:Isskobti obuoliu seklalizdzius, obuolius supjaustyt..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su bulvėmis

Paruoštus grybus smulkiai supjaustyti. Svogūną, morką ir salierą sukapoti ir troškinti svieste kartu su grybais. Bulves sudėti į verdantį vandenį arba sultinį. Kai jos apvirs, įdėti troškintų grybų, prieskonių ir dar 10 minučių pavirti. Baigiant virti, sudėti plonais griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių balandėliai

Nuskustas bulves ir morkas stambiai sutarkuoti. Porus, salierą, kiausinius susmulkinti. Ryžius užpilti verdančiu vandeniu, palikti ismirkti, o atvėsusius sumaisyti su visais kitais produktais, suberti prieskonius. Kopūstų lapus paruosti kaip paprastiems balandėliams, įjuos dėti bulvių įd..

Recepto vertinimas: 0

Kepti, įdaryti grybai

Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis kepurėlėmis, grybus. Išpjauti kotelius (kepurėlių nesužaloti), juos smulkiai sukapoti ir ištroškinti kartu su pjaustytu svogūnu. Praaušinus, sudėti džiūvėsėlius, kiaušinius ir prieskonius. Šio įdaro prikimštas grybų kepurėles sudėti į rieb..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su bulvėmis

Paruoštus grybus smulkiai supjaustyti. Svogūną, morką ir salierą sukapoti ir troškinti svieste kartu su grybais. Bulves sudėti į verdantį vandenį arba sultinį. Kai jos apvirs, įdėti troškintų grybų, prieskonių ir dar 10 minučių pavirti. Baigiant virti, sudėti plonais griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Tinginuko sriubytė

Į įkaitusį vandenį suberiame smulkiai supjaustytas bulves, 3-4 dešros (ar kumpio) gabaliukus, ryžius. Visa tai verdame apie 15 min. kol išverda bulvės ir ryžiai. Sudedame vištienos sultinį ir gerai išmaišome, verdame dar porą minučių. Pabaigoje suberiame smulkiai supjaustytus krapus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių balandėliai

Nuskustas bulves ir morkas stambiai sutarkuoti. Porus, salierą, kiausinius susmulkinti. Ryžius užpilti verdančiu vandeniu, palikti ismirkti, o atvėsusius sumaisyti su visais kitais produktais, suberti prieskonius. Kopūstų lapus paruosti kaip paprastiems balandėliams, įjuos dėti bulvių įd..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ragu

Bulvės ir pupelės išverdamos ir nusunkiamos. Česnakai ir svogūnai smulkiai sukapojami ir pakepinami aliejuje, kol pagels, suberiamas mairūnas ir uždengus palaikoma kelias minutes. Vėliau sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, virtos pupelės ir bulvės. Viskas suma..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru

Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sudėjus į lininį maišelį ar per marlę išspausti. Sultis atidėti 10-15 min., po to nupilti, o nuosėdas (krakmolą) suberti į bulves. Nulupti virtas bulves. Sumalti jas mėsmale, sumaišyti su žaliomis bulvėmis, įberti druskos ir kruopščia..

Recepto vertinimas: 0