7 rezultatų ieškant "alieju"

Cezario salotos

Susmulkinkite česnaką, užpilkite alyvuogių aliejumi, išmaišykite ir palikite pastovėti 3-4 val. Aliejų nupilkite. 4 šaukštuose česnakinio aliejaus pakepkite batoną, prieš tai supjaustę jį 0,5-1 centimetro dydžio kubeliais, kol batonas pagels. Iškepusį batoną suberkite a..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su vištiena

Į dubenį sudedame vištų krūtinėles. Ant jų užpilame sojų padažo ir sezamų aliejų mišinį, apibarstome sezamų sėklomis ir paliekame 20 minučių pastovėti. Vištieną kartkartėmis apverčiame. Išimame vištieną iš marinato ir supjaustome plonomis juostelėmis. Keptuvėje įk..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių traškučiai su tunų pagardais

Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis, kurias bent pusvalandį (o galima ir visą naktį) pamirkyti šaltame vandenyje. Vandenį reikėtų vis keisti, kad bulvės prarastų krakmolą ir skrudinant taptų traškios. Išimtas iš vandens bulves nuvarvinti, nusausint..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su daržovėmis

Orkaitę įkaitinti iki 170 laipsnių C. Apvirti ryžius. Nukošti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti svogūnus bei cukinijas. Dubenyje sumaišyti ryžius, česnaką bei likusį aliejų. Palikti šiek tiek atvėsti. Sudėti kiaušinius, grietinę, sūrį, rozmariną ir gautą masę su..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su upėtakiu ir imbieru

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 45 ml aliejaus. Sudėkite upėtakio gabalėlius ir pakepinkite 3-4 min. Nukelkite nuo ugnies, upėtakio gabalėlius sudėkite į atskirą indą, taip pat supilkite ir aliejų, kuriame kepė. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Aštrus sojos padažas salotoms

Nulupkite imbiero šaknį, supjaustykite griežinėliais, sugrūskite ir supjaustykite kubeliais.Paruoškite aitriąją papriką ir česnaką. Į dubenėlį suberkite cukrų, supilkite actą, sudėkite papriką. Supilkite sojos padažą. Po truputį įplakite žemės riešutų ir sezamo aliej..

Recepto vertinimas: 0

Afganiška paukštiena su ryžiais

Vištą arba laukinius paukščius iškepkite orkaitėje arba ant iešmo. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite. Keptuvėje pašildykite aliejų ir visą laiką maišant pakepinkite svogūnus. (Kepkite ant silpnos ugnies). Kai svogūnai bus gerai iškepę, išimkite juos iš keptuvės ir sudėkite į..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: alieju