25 rezultatų ieškant "popieriaus"

Plekšnės su vynuogėmis

1. Plekšnių filė nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Pabarstome druska, pipirais ir iš abiejų pusių pašlakstome citrinų sultimis. Filė susukame ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Orkaitę įkaitiname iki 180 oC. 2. Kepimo indą (jame patiekalą ir patieksime) ištepame sv..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai meduoliai

Kiaušinį ir trynius išsukame su cukrumi. Į juos sudedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Užminkytą tešlą 2-3 val. laikome šaldytuve. Iškočiojame 7 mm storio tešlos lakštą. Iš jo išpjauname norimos formos m..

Recepto vertinimas: 4

Migdolų ausytės

Sviestą trinti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušinius. suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę ir supilti citrinos sultis. tešlą gerai išmaišyti. Pirmąsias 9 tešlos porcijas šaukšteliu sukrėsti ant kepimo popieriaus. tešlos kauburėlius šiek tiek suploti, apibarstyti vaniliniu ..

Recepto vertinimas: 5

Tortas „Žemuogių pievelė“

Tešlai. Cukrų ir medų ištirpinti aukštame puode, suberti sodą ir išmaišyti. Masė padidės kelis kartus. Nukaisti nuo ugnies, porą minučių paaušinti ir įmušti po vieną kiaušinius, visą laiką intensyviai maišant. Medaus masę sumaišyti su miltais ir citrinos žievele. Tešlą lai..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS "SNIEGO KUPSTAS"

Kiaušinio baltymus išplakti su 200g cukraus iki standžių putų. Atsargiai įplakame miltus, migdolus ir likusį cukrų. Iš šios tešlos iškepame keturis torto papločius. Kepama ant sviestinio popieriaus ir jie turi būti 10, 13, 16 ir 17 cm diametro. Orkaitėje kepama 25 min. 150C. Iškepus..

Recepto vertinimas: 0

Forminių sausainių tortelis su varške

Masės paruošimas: 1. Ištrinti sviestą su cukrumi iki vientisos masės; 2. Ją sumaišyti su ištrinta varške; 3. Supilti išspaustos citrinos sultis ir labai gerai permaišyti [galima ir su mikseriu]. Sausainius trumpam įmerkti į dubenėlį su pienu. Ant sviestinio popieriaus iškloti pir..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinė dešra

Sudėk į dubenį sviestą, šokolado gabaliukus ir ištirpink vandens vonelėje. Įdėk medaus, cukraus pudros, grietinės ir stambiai sumaltus migdolus (atrodys, lyg riebalai dešroje). Palik 2 valandoms sukietėti. Su peiliu išimk sukietėjusį šokoladą ir padėk ant kepimo popieriaus. Suform..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis su kumpiu

Bulves sumalti ir suminkyti su miltais, riebalais, rūgusiu pienu, tryniais ir druska. Baigiant minkyti įmaisyti isplaktus baltymus. Teslą iskočioti ant riebalais istepto pergamentinio popieriaus ir įdėti į skardą. Kepti, kol gražiai aprausvės. Kumpį smulkiai supjaustyti ir sumaisyti su pa..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Mieles ištirpiname šiltame piene, įberiame truputį cukraus, kad pradėtų putoti. Išplakame 3 kiaušinius, suberiame cukrų, druską, supilame ištirpintą sviestą arba margariną, suberiame persijotus miltus, supilame pakilusias mieles ir viską išmaišome. Tešla neturi būti labai skysta..

Recepto vertinimas: 0

Džiūvėsėlių šarlotė

Keptuvėje ištirpiname 2 šaukštus sviesto, supilame džiūvėsėlius, įberiame žiupsnelį cukraus ir viską maišydami pakepiname. Obuolius nulupame, išpjaustome sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Stiklinę vandens užviriname su puse stiklinės cukraus, supilame obuolius ir apverd..

Recepto vertinimas: 0

Rudens skanėstas (Rūtos)

Varškę pertrinti su kiaušiniu, obuolius supjaustyti skiltelemis. Pasiimti formelę, į ją patiesti kepimo popieriaus ir pradėti sluoksniuoti. Pirmiausia reikia dėti varškės masę, tada uogienę, o galiausiai obuolių skilteles. Kepti 30-40 minučių. Iškepus išimti iš formos ir papuošt..

Recepto vertinimas: 0

Merengos su šokolado įdaru

Įkaitinkite orkaitę iki 130°C. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi ir ant popieriaus pažymėkite 23 cm skersmens apskritimus. Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Padidinę plakiklio greitį, palaipsniui į..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su braškėmis ir rabarbarais

250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei cukrumi. Puodą nukelti nuo viryklės ir suberti miltus. Viską greitai sumaišyti, vėl dėti ant viryklės ir, kaitinant ant mažos ugnies, maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltas apnašų sluoksnis. Puodą n..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninės rožės

Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite raudonais maistiniais dažais. Vienai rožei sukočiokite 3-4 marcipaninės masės rutuliukus. Juos padėkite ant sviestinio popieriaus arba folijos ir užkloki..

Recepto vertinimas: 4

Avižiniai sausainiai su datulėmis (Jūratės) (foto)

Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, maišant tešlą įmušti kiaušinius. Kai cukrus bus ištirpęs, ir tešla bus vienalytė, įberti maltus avižinius dribsnius, sumaišytus su kepimo milteliais, tada avižinius dribsnius. Pjaustytas datules galima įmaišyti į tešlą arba trup..

Recepto vertinimas: 3

Ryžių tortas

Tešlai skirtus miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įberti druską, vanilę, įmušti kiaušinį bei sudėti medų. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo pakraščiuose. Pradedant nuo išorės, viską su..

Recepto vertinimas: 4

Citrininis vyniotinis

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Tešlai skirtų kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išsukti su 4 šaukštais vandens. Po truputį plakant suberti cukrų bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. ..

Recepto vertinimas: 0

Katalonietiški įdaryti upėtakiai

Upėtakius išvalykite, nuplaukite, perpjaukite pilvą, išimkite kaulus, įtrinkite rupia druska ir citrinos sultimis. Paruoškite įdarą: svogūnus, alyvas, migdolus, grybus nuplaukite, gerai susmulkinkite, viską sumaišykite dubenyje. Įberkite druskos, trintų baltųjų pipirų, truputį ali..

Recepto vertinimas: 0

Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiai

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gn..

Recepto vertinimas: 0

ŠVEDIŠKAS DESERTAS

4 kiausiniu baltymus isplakti su 120 g cukraus iki standziu putu. Sia mase supilti ant 70 g smulkintu ( beveik miltai) migdolu. Ismaisyti.Padalinti i dvi dalis.Kepti atskirai po 15 min ant sviestinio popieriaus, patepto sviestu ir pabarstyto miltais. Iskepus paplotelius palikti atvesti.Idaras: i 85 ..

Recepto vertinimas: 4

SALDAINIAI SU PISTACIJOMIS

Dubenyje iki vientisos mases ismaisykite skrudintus riesutus, kapotas pistacijas, cukraus pudra, konjako ir kiausinio baltyma. Suvoliokite riesuto dydzio rutuliukus. Smulkiai sukapokite konservuota apelsina. Pirstu rutuliuke ispauskite duobute, idekite kapoto apelsino ir vel suvoliokite rutuliuka. D..

Recepto vertinimas: 0

ZEFYRAI

I saldyta virinta vandeni supilti zelatina ir palikti 1,5 val. Cukru ipilti i vandeni ir virti iki tol, kol prades virti dideliais burbulais. Pabandymui paimkite ant saukstelio truputi sirupo, panardinkite i salta vandeni ir rankomis susukite rutuliuka. Jeigu rutuliukas islaiko forma ir nelimpa prie..

Recepto vertinimas: 4

PYRAGAIČIAI SU EGLUTE"

Kiausinius isplakame su cukrumi. Suberiame miltus, uzmaisome tesla. Kepame lakstus 220 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Juos klijuojame grietineles kremu. Kai pyragai sustingsta, su formele isspaudziame pyragelius. Darome eglute: istirpiname sokolada, konditeriniu svirkstu ant pergamentinio pop..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Vištieną supjaustyti 1 centimetro dydžio gabaliukais. Užpilti spanguolių trauktine, 2 šaukštais sojos padažo, druskos pagal skonį. Palikti marinuotis 1 - 2 valandoms. 3 kiaušinius išplakti, įdėti 4 šaukštus kukurūzų krakmolo, 1 šaukštą sojos padažo, 1/2 šaukštelio ..

Recepto vertinimas: 4

Morenginis kavos pyragas

pirmiausia pasiruošiame morenginę masę - išplakame baltymus su cukraus pudra. Kad gautųsi gera tiršta bezė, reikia šviežių kiaušinių baltymų. Kad išsiplaktų lengvai, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite baltymus, kol pradės atsirasti putos, po to po truputį ebrkite cukraus pudr..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: popieriaus