Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/54

Porų ir bulvių kroketai

Išvirti bulves, sutrinti. Porus virti 2 -3 minutes, nuvarvinti. Sumaišyti su bulvėmis ir likusiais produktais. Mišinį palaikyti šaldytuve apie valandą. Formuoti nedidelius kroketus ir virti aliejuje. Nuvarvinti ant popierinių rankšluosčių, patiekti su natūraliu jogurtu...

Recepto vertinimas: 0

Bulvių, morkų ir gelteklių sriuba

Daržovės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais ir verdamos pasūdytame vandenyje. Šaukštas miltų išmaišomas stiklinėje pieno ir supilama į sriubą, užvirinama, įberiama truputis cukraus ir įdedamas šaukštelis sviesto. Prieš valgant užbarstoma petražolių ar krapų susmulkintų lapel..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys

Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į orkaitę ir kepkite 30 minučių apipildami ištekėjusiomis sultinis ir riebalais. Mėsą išimkite, o likusias sultis užvirinkite, įpilkite mėsos..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir mėsos troškinys su kava

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2 cm kubeliais, apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska. Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogūnus, supilti kavą. Troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti pusiau arba į keturias dalis perpjauta..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių, morkų ir gelteklių sriuba

Daržovės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais ir verdamos pasūdytame vandenyje. Šaukštas miltų išmaišomas stiklinėje pieno ir supilama į sriubą, užvirinama, įberiama truputis cukraus ir įdedamas šaukštelis sviesto. Prieš valgant užbarstoma petražolių ar krapų susmulkintų lapel..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės bandelės

Žalios bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgęs pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Sekančią dieną suberiami likę miltai, pasūdomą, suminkoma, padaromos bandelės ir kepamos orkaitėje. Valgoma su spirgučiais ir grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės bandelės

Žalios bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgęs pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Sekančią dieną suberiami likę miltai, pasūdomą, suminkoma, padaromos bandelės ir kepamos orkaitėje. Valgoma su spirgučiais ir grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių troškinys su aviena

Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytus kopūstus, mėsos gabaliukus, bulvių skilteles, susmulkintą ir pakepintą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, įberkite kmynų, įdėkite lauro lapą, pasūdykite, užpilkite 0,5 l verdančio van..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis

Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą. Virti, kol suminkštės. Išvirus užbalinti pienu ir įdėti sviesto. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai su ryžiais

Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi apvalūs maltiniai ir kepami įkaitintuose riebaluose keptuvėje arba skardoje orkaitėje. Jei kepama orkaitėje, viršus patepamas plaktu kiaušiniu. Valgoma su pomidorų pada..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių troškinys su aviena

Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytus kopūstus, mėsos gabaliukus, bulvių skilteles, susmulkintą ir pakepintą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, įberkite kmynų, įdėkite lauro lapą, pasūdykite, užpilkite 0,5 l verdančio van..

Recepto vertinimas: 0

Paniruoti kepti grybai

Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muskato riešutu arba pipirais, apvolioti miltais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje ir dar apvolioti džiūvėsėliais. Džiūvėsėlius plačiu peiliu prispausti prie grybų. Kepti dideliame riebalų kiekyje, kol gry..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje. Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį. Išvirus perkošti. Atskirai išvirti bu..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis

Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą. Virti, kol suminkštės. Išvirus užbalinti pienu ir įdėti sviesto. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai su ryžiais

Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi apvalūs maltiniai ir kepami įkaitintuose riebaluose keptuvėje arba skardoje orkaitėje. Jei kepama orkaitėje, viršus patepamas plaktu kiaušiniu. Valgoma su pomidorų pada..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENA SU RABARBARU PADAŽU

Vistienos krutinele supjaustome gabaleliais kaip guliasui, apibarstome prieskoniais, cukrumi, druska, citrinpipiriais pagal skoni ir palaikome gera pusvalandi. Tada mesyte troskinam troskintuveje su truputeliu vandens. Besibaigiant mesytei troskintis sudedame nuvalytus ir smulkiai supjaustytus rabar..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška sriuba su bulvių kukuliais

Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, sudedami kiaušinių tryniai, pasūdoma, sumaišoma. Kiaušinio baltymai išplakami, sudedami į paruoštą masę, viskas lengvai sumaišoma ir šaukšteliu dedama į verdanti pieną (šaukštelis vis pamirkomas karštame vandenyje). Neuždengus verdam..

Recepto vertinimas: 0

Šviežios bulvės su sezamu

Bulves nuplauti, nusausinti ir perpjauti pusiau. Nupjautąja puse padažyti į sezamo sėklas. Sudėti jas į sviestiniu popieriumi išklotą skardą ir aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje apie 15-20 min. Patiekti su padažu, sumaišytu iš varškės ir prieskonių. ..

Recepto vertinimas: 2

Pieniška sriuba su bulvių kukuliais

Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, sudedami kiaušinių tryniai, pasūdoma, sumaišoma. Kiaušinio baltymai išplakami, sudedami į paruoštą masę, viskas lengvai sumaišoma ir šaukšteliu dedama į verdanti pieną (šaukštelis vis pamirkomas karštame vandenyje). Neuždengus verdam..

Recepto vertinimas: 0

Šviežios bulvės su sezamu

Bulves nuplauti, nusausinti ir perpjauti pusiau. Nupjautąja puse padažyti į sezamo sėklas. Sudėti jas į sviestiniu popieriumi išklotą skardą ir aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje apie 15-20 min. Patiekti su padažu, sumaišytu iš varškės ir prieskonių. ..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių ir grybų sklindžiai

Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir kepti iš abiejų pusių, kol apsitrauks rausva traškia plutele. Jei tešla per skysta arba sklindžiai irsta, įdėti miltų, maltų džiūvėsėli..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su špinatais

Nuskustas bulves išvirti. Pievagrybius supjaustyti ir 2 min. pakepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Pievagrybius išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti špinatus, susmulkintą svogūną bei česnaką. Pasūdyti ir įdėti pipirų. Sudėti pievagrybius ir išmaišyti. Bulves supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų sklindžiai

Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir kepti iš abiejų pusių, kol apsitrauks rausva traškia plutele. Jei tešla per skysta arba sklindžiai irsta, įdėti miltų, maltų džiūvėsėli..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulės galva su kopūstais

Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valandą. Svogūną pakepinti su morka. Raugintus kopūstus ir pakepintas daržoves sudėti į puodą su kiaulės galva ir troškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su špinatais

Nuskustas bulves išvirti. Pievagrybius supjaustyti ir 2 min. pakepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Pievagrybius išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti špinatus, susmulkintą svogūną bei česnaką. Pasūdyti ir įdėti pipirų. Sudėti pievagrybius ir išmaišyti. Bulves supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0