BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/54
IÅ¡virti bulves, sutrinti. Porus virti 2 -3 minutes, nuvarvinti. SumaiÅ¡yti su bulvÄ—mis ir likusiais produktais. MiÅ¡inį palaikyti Å¡aldytuve apie valandÄ…. Formuoti nedidelius kroketus ir virti aliejuje. Nuvarvinti ant popierinių rankÅ¡luosÄių, patiekti su natÅ«raliu jogurtu...
Recepto vertinimas:
Bulvių, morkų ir gelteklių sriuba
Daržovės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais ir verdamos pasūdytame vandenyje. Šaukštas miltų išmaišomas stiklinėje pieno ir supilama į sriubą, užvirinama, įberiama truputis cukraus ir įdedamas šaukštelis sviesto. Prieš valgant užbarstoma petražolių ar krapų susmulkintų lapel..
Recepto vertinimas:
NugarinÄ™ apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karÅ¡toje keptuvÄ—je ant sviesto kol nugarinÄ— pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dÄ—kite į orkaitÄ™ ir kepkite 30 minuÄių apipildami iÅ¡tekÄ—jusiomis sultinis ir riebalais. MÄ—sÄ… iÅ¡imkite, o likusias sultis užvirinkite, įpilkite mÄ—sos..
Recepto vertinimas:
Daržovių ir mėsos troškinys su kava
IÅ¡pjausÄius iÅ¡ mÄ—sos plÄ—ves, supjaustyti jÄ… 2 cm kubeliais, apkepinti troÅ¡kintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska. Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogÅ«nus, supilti kavÄ…. TroÅ¡kinti ant mažos ugnies. Baigiant troÅ¡kinti, sudÄ—ti pusiau arba į keturias dalis perpjauta..
Recepto vertinimas:
Bulvių, morkų ir gelteklių sriuba
Daržovės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais ir verdamos pasūdytame vandenyje. Šaukštas miltų išmaišomas stiklinėje pieno ir supilama į sriubą, užvirinama, įberiama truputis cukraus ir įdedamas šaukštelis sviesto. Prieš valgant užbarstoma petražolių ar krapų susmulkintų lapel..
Recepto vertinimas:
Žalios bulvÄ—s sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rÅ«gÄ™s pienas, įberiama stiklinÄ— miltų ir per naktį laikoma Å¡iltai. SekanÄiÄ… dienÄ… suberiami likÄ™ miltai, pasÅ«domÄ…, suminkoma, padaromos bandelÄ—s ir kepamos orkaitÄ—je. Valgoma su spirguÄiais ir grietine. ..
Recepto vertinimas:
Žalios bulvÄ—s sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rÅ«gÄ™s pienas, įberiama stiklinÄ— miltų ir per naktį laikoma Å¡iltai. SekanÄiÄ… dienÄ… suberiami likÄ™ miltai, pasÅ«domÄ…, suminkoma, padaromos bandelÄ—s ir kepamos orkaitÄ—je. Valgoma su spirguÄiais ir grietine. ..
Recepto vertinimas:
Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodÄ…. SudÄ—kite smulkiai supjaustytus kopÅ«stus, mÄ—sos gabaliukus, bulvių skilteles, susmulkintÄ… ir pakepintÄ… svogÅ«nÄ…, stambiai sutarkuotÄ… morkÄ…, įberkite kmynų, įdÄ—kite lauro lapÄ…, pasÅ«dykite, užpilkite 0,5 l verdanÄio van..
Recepto vertinimas:
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis
Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą. Virti, kol suminkštės. Išvirus užbalinti pienu ir įdėti sviesto. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi apvalūs maltiniai ir kepami įkaitintuose riebaluose keptuvėje arba skardoje orkaitėje. Jei kepama orkaitėje, viršus patepamas plaktu kiaušiniu. Valgoma su pomidorų pada..
Recepto vertinimas:
Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodÄ…. SudÄ—kite smulkiai supjaustytus kopÅ«stus, mÄ—sos gabaliukus, bulvių skilteles, susmulkintÄ… ir pakepintÄ… svogÅ«nÄ…, stambiai sutarkuotÄ… morkÄ…, įberkite kmynų, įdÄ—kite lauro lapÄ…, pasÅ«dykite, užpilkite 0,5 l verdanÄio van..
Recepto vertinimas:
Grybų kepurÄ—les nuvalyti, storesnes Å¡iek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muskato rieÅ¡utu arba pipirais, apvolioti miltais, suvilgyti iÅ¡plaktame kiauÅ¡inyje ir dar apvolioti džiÅ«vÄ—sÄ—liais. DžiÅ«vÄ—sÄ—lius plaÄiu peiliu prispausti prie grybų. Kepti dideliame riebalų kiekyje, kol gry..
Recepto vertinimas:
Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje. Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį. Išvirus perkošti. Atskirai išvirti bu..
Recepto vertinimas:
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis
Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą. Virti, kol suminkštės. Išvirus užbalinti pienu ir įdėti sviesto. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi apvalūs maltiniai ir kepami įkaitintuose riebaluose keptuvėje arba skardoje orkaitėje. Jei kepama orkaitėje, viršus patepamas plaktu kiaušiniu. Valgoma su pomidorų pada..
Recepto vertinimas:
Vistienos krutinele supjaustome gabaleliais kaip guliasui, apibarstome prieskoniais, cukrumi, druska, citrinpipiriais pagal skoni ir palaikome gera pusvalandi. Tada mesyte troskinam troskintuveje su truputeliu vandens. Besibaigiant mesytei troskintis sudedame nuvalytus ir smulkiai supjaustytus rabar..
Recepto vertinimas:
Pieniška sriuba su bulvių kukuliais
Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, sudedami kiaušinių tryniai, pasūdoma, sumaišoma. Kiaušinio baltymai išplakami, sudedami į paruoštą masę, viskas lengvai sumaišoma ir šaukšteliu dedama į verdanti pieną (šaukštelis vis pamirkomas karštame vandenyje). Neuždengus verdam..
Recepto vertinimas:
Bulves nuplauti, nusausinti ir perpjauti pusiau. Nupjautąja puse padažyti į sezamo sėklas. Sudėti jas į sviestiniu popieriumi išklotą skardą ir aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje apie 15-20 min. Patiekti su padažu, sumaišytu iš varškės ir prieskonių. ..
Recepto vertinimas:
Pieniška sriuba su bulvių kukuliais
Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, sudedami kiaušinių tryniai, pasūdoma, sumaišoma. Kiaušinio baltymai išplakami, sudedami į paruoštą masę, viskas lengvai sumaišoma ir šaukšteliu dedama į verdanti pieną (šaukštelis vis pamirkomas karštame vandenyje). Neuždengus verdam..
Recepto vertinimas:
Bulves nuplauti, nusausinti ir perpjauti pusiau. Nupjautąja puse padažyti į sezamo sėklas. Sudėti jas į sviestiniu popieriumi išklotą skardą ir aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje apie 15-20 min. Patiekti su padažu, sumaišytu iš varškės ir prieskonių. ..
Recepto vertinimas:
Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir kepti iš abiejų pusių, kol apsitrauks rausva traškia plutele. Jei tešla per skysta arba sklindžiai irsta, įdėti miltų, maltų džiūvėsėli..
Recepto vertinimas:
Nuskustas bulves iÅ¡virti. Pievagrybius supjaustyti ir 2 min. pakepti keptuvÄ—je įkaitintame aliejuje. Pievagrybius iÅ¡imti ir toje paÄioje keptuvÄ—je apkepinti Å¡pinatus, susmulkintÄ… svogÅ«nÄ… bei ÄesnakÄ…. PasÅ«dyti ir įdÄ—ti pipirų. SudÄ—ti pievagrybius ir iÅ¡maiÅ¡yti. Bulves supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir kepti iš abiejų pusių, kol apsitrauks rausva traškia plutele. Jei tešla per skysta arba sklindžiai irsta, įdėti miltų, maltų džiūvėsėli..
Recepto vertinimas:
Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valandą. Svogūną pakepinti su morka. Raugintus kopūstus ir pakepintas daržoves sudėti į puodą su kiaulės galva ir troškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Nuskustas bulves iÅ¡virti. Pievagrybius supjaustyti ir 2 min. pakepti keptuvÄ—je įkaitintame aliejuje. Pievagrybius iÅ¡imti ir toje paÄioje keptuvÄ—je apkepinti Å¡pinatus, susmulkintÄ… svogÅ«nÄ… bei ÄesnakÄ…. PasÅ«dyti ir įdÄ—ti pipirų. SudÄ—ti pievagrybius ir iÅ¡maiÅ¡yti. Bulves supjaustyti ..
Recepto vertinimas: