Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/42

Bulgariški šaltibarščiai

Pomidorus sutarkuoti smulkia trintuve, supilti kefyrą, sudėti susmulkintus krapus ir svogūnų laiškus. Valgyti su bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas

Bulvės iÅ¡verdamos, sutrinamos, supilamas karÅ¡tas pienas, pasÅ«domą, suberiami kmynai. Viskas gerai sumaiÅ¡oma. Žiediniai kopÅ«stai iÅ¡skirstomi žiedynėliais ir apverdami. Ä® paruoÅ¡tą indą dedamas sluoksnis bulvių košės, sluoksnis smulkiai supjaustytos virtos mėsos, susmulkintas svogÅ..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynai su žuvimi

Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per smulkią tarką. Į tarkius mušu kiaušinuką, dedu prieskonius, kepinto svogūno. Žodžiu, paruošiu tarkę kaip bulviniams blynams Tada į įkaiti..

Recepto vertinimas: 2

Bulviniai blynai su žuvimi

Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per smulkią tarką. Į tarkius mušu kiaušinuką, dedu prieskonius, kepinto svogūno. Žodžiu, paruošiu tarkę kaip bulviniams blynams Tada į įkaiti..

Recepto vertinimas: 2

Keptas jautienos vyniotinis

Minkštimą (nugarinę arba šlaunies mėsą) apipjaustyti aštriu peiliu, kad būtų plokščias lygus gabalas, išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti kurio nors įdaro. Jeigu dedamas antrasis įdaras, kepenų paštetą prieš tai sumaišyti su supjaustytomis kilkėmis. Mėsą stipriai s..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su dešrelėmis

1. Suplakite padažo ingredientus. 2. Nuplaukite daržoves. Supjaustykite riekutėmis morkas ir porus. Morkas ir raudonąjį kopūstą apvirkite, kad suminkštėtų. Porus, žirnelius ir ankštpipirius sudėkite į verdantį vandenį ir palaikykite, kad sušiltų. 3. Sudėkite dešreles į dengtą ..

Recepto vertinimas: 0

Vegetariškas daržovių troškinys

Sojos mėsą apšlakstyti sojos padažu, užpilti sultiniu ir palikti kelioms valandoms brinkti. Sudėti į troškintuvą ir užvirinti. Morkas ir bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti ant sojos. Įberti prieskonių, patroškinti. Tada sudėti nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius ir da..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški pusryčiai

Svariai nuplaukite bulves. Puode užvirinkite sūdytą vandenį, sudėkite bulves ir virkite 20 -- 25 minučių. Kai bulvės isvirs, nukoskite ir dar siltas nulupkite. Palikite bulves atvėsti, tada supjaustykite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Supjaustykite 75 g soninės ir pakepink..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiškos spurgos

Piene iÅ¡maiÅ¡yti miltus, sudėti sutrupintas mieles, užberti Å¡aukÅ¡teliu cukraus ir leisti teÅ¡lai pakilti. Po to sudėti trynius, supilti iÅ¡lydytą sviestą, vanilinį cukrų, druską, gerai iÅ¡minkyti, kad teÅ¡la nebeliptų prie rankų. Leisti vėl teÅ¡lai iÅ¡kilti. Rankas patepus sviestu, iÅ..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgas, įdarytas kumpiu

Moliūgą nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas, vidų pabarstyti druska ar pipirais. Kumpį ar dešrą sukapoti. Svieste pakepinti kapotus svogūnus, obuolį ir aštrų padažą. Viską sumaišyti su kapotu kiaušiniu, maltais džiūvėsėliais ar ryžiais, sultiniu ir žalumynais. Mišinį p..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė “Marselietė” su šafranu

Iš žuvies kaulų ir daržovių išvirti sultinį. Visą gautą masę permalti su malimo mašina ir perkošti per labai tankų sietelį. Gaunamas skaidrus sultinys.Į lėkštę dedame po 20 g apvirtos lašišos, sterko ir paruoštų austrių. Užpilamas sultinys.Prie šio sultinio atskiroje lėkš..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiški veršienos maltiniai

Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės sumalamos kartu su išmirkytu ir nuspaustu pyragu, sudedamas plaktas žalias kiaušinis, prieskoniai, druska. Viskas labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama saldžia grietinėle. Daromi 70—100 g ovalūs maltiniai ir kepami riebaluose a..

Recepto vertinimas: 0

Moliuskų sriuba

Moliuskus nuvarvinti. Svogūnus, česnaką, petražoles, bulves supjaustyti. Pomidorus nuplikyti ir supjaustyti. Aliejuje pakepti svogūnus, moliuskus, česnaką. Suberti petražolių lapelius, supilti moliuskų skystį, vyną ir troškinti 5 minutes. Įpilti 2 l vandens, sudėti bulves. Miltus ats..

Recepto vertinimas: 0

GRIETINĖLĖJE TROŠKINTOS BULVĖS

Isvalytas bulves supjaustyti griezineliais ir sudeti i inda, kuriame troskinsite (geriausiai i molini). Pasudyti, papipirinti ir uzpilti grietinele ir uzdengti dangciu. Inda istatyti i ikaitinta orkaite ir troskinti kol bulves bus minkstos. Kai bulves prades minksteti inda istraukti ir bulves apiba..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa įdarytos bulvės

Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves, supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą. Troškinti 20 – 25 minutes. Valgyti su agurkais arba salotomis. Įdaras: į mėsą sudėti susmul..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su svogūnais

Bulves supjaustykite kubeliais, nuplaukite, sudėję į sietelį nuvarvinkite. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišydami. Paskui bulves dėkite į troškinimo indą, įdėkite sviestą, 50 g grietinės ir 10 minučių patroš..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa įdarytos bulvės

Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves, supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą. Troškinti 20 – 25 minutes. Valgyti su agurkais arba salotomis. Įdaras: į mėsą sudėti susmul..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su svogūnais

Bulves supjaustykite kubeliais, nuplaukite, sudėję į sietelį nuvarvinkite. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišydami. Paskui bulves dėkite į troškinimo indą, įdėkite sviestą, 50 g grietinės ir 10 minučių patroš..

Recepto vertinimas: 0

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais

Žuvies filė pasūdyti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Savo sultyse arba vandenyje išvirtus grybus smulkiai sukapoti, sumaišyti su griežinėliais supjaustytu svogūnu ir petražole ir plonu sluoksniu uždėti ant žuvies filė. Filė suvynioti ir surišti 15 cm ilgio siūlais. Formą arba ug..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta pomidorų padaže su grybais

Å viežią žuvį nuvalyti, atskirti filė ir sudėti į riebalais pateptą žemą puodą. Ä®kaitintame margarine pakepinti miltus, kapotus svogÅ«nus ir grybus, įdėti pomidorų tyrės, įpilti skysčio, pavirinti, sudėti prieskonius. Å iuo padažu apipilti žuvį, puodą uždengti ir 20 minučiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kÅ«beliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatÅ«roje, kad iÅ¡ obuolių iÅ¡siskirtų sultys. Po to gerai iÅ¡maiÅ¡yti, kad iÅ¡tirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rÅ«gÅ¡tį, sodÄ..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiški kepsneliai

Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabaliukais, išmušama, įtrinamą sutrintų kadagio uogų ir druskos mišiniu, ant jos uždedama įdaro, pagaminto iš supjaustytų rūkytų lašinių, svogūnų ir juodos ruginės duonos trupinių. Kepsniukai gerai susukami, pamirkomi išplaktame kiaušinyje ..

Recepto vertinimas: 4

Gauruotkiunkė

Bulvės labai gerai nuplaunamos, išpjaunamos akutės ir neskustos supjaustomos skiltelėmis. Kiauliena ar lašiniai supjaustomi kubeliais, paspirginama. Į indą įpilama 1 stiklinė vandens, supilama spirginta kiauliena, sudedamos bulvės ir verdama ant mažos ugnies. Baigiant virti, sudedami du..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės, pupelės ir lašiniai

Lasinius verdame apie 30 minuciu sudytame vandenyje (jei naudojami rukyti lasiniai, vandens nereikia sudyti). Pupeles sudedame i sultini, paskaniname druska, pipirais, pupeliu prieskoniais ir toliau verdame ant silpnos ugnies 20 minuciu. Sudedame nuluptas kriauses ir dar karta patroskiname 15 minuci..

Recepto vertinimas: 0

Silkės apkepas su raugintais kopūstais

Susmulkinta svoguna apkepame keptuveje su aliejumi. I puoda dedame kopustus, svoguna, grybus, cukraus, druskos, ipilame truputi vandens ir troskiname. I skarda ipilame keleta saukstu aliejaus, sudedame supjaustytas virtas bulves, uzdedame troskintus kopustus (grybus supjaustome atskirai), nuvalytas ..

Recepto vertinimas: 0