25 rezultatų ieškant "pakepintas"

Troškintos stintos majoneze ,,Karotinas“

Nesmulkiai supjaustytą morką ir svogūnus pakepiname svieste. Į puodą sudedame pakepintas morkas ir svogūnus, ant jų – išdorotas, pasūdytas stintas, supilame majonezą „Karotinas“ ir truputį vandens, įdedame pipirus ir lauro lapus, troškiname atvirame puode ant mažos u..

Recepto vertinimas: 2

Troškintos stintos majoneze "Karotinas"

Nesmulkiai supjaustytą morką ir svogūnus pakepiname svieste. Į puodą sudedame pakepintas morkas ir svogūnus, ant jų – išdorotas, pasūdytas stintas, supilame majonezą „Karotinas“ ir truputį vandens, įdedame pipirus ir lauro lapus, troškiname atvirame puode ant mažos ugnies 25-30 min..

Recepto vertinimas: 0

Sojos sriuba

Soją mirkykite 12 val. tuomet išvirkite ir sumalkite. Svogūnus, česnako skilteles smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Įberkite mairūno. Pakepintas daržoves ir sumaltą soją užpilkite 1 l verdančio vandens. Sriubą galite pagražinti smulkiai pjaustyta paprika, svogūnų laišk..

Recepto vertinimas: 0

Vegan agurkienė

Morką sutarkuokite burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustykite. Daržoves kepinkite ant mažos ugnies, kol svogūnas taps permatomas, tuomet įdėkite susmulkintą česnaką, mairūną ir dar 1 min. pakepinkite. Į verdantį vandenį sudėkite išvirtas perlines kruopas, pakepintas daržoves,..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių sriuba II

Perlines kruopas, ryžius, pupeles pamerkite iš vakaro šaltame vandenyje, išvirkite atskirai. Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustykite ir viską pakepinkite aliejuje. Į 1,5 litro verdančio vandens sudėkite pakepintas daržoves, išvirtas kruopas ir pupeles, įdėkit..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba

Svogūnus ir morkas supjaustykite ir vos vos pakepinkite aliejuje. Bulves švariai nuplaukite su šepetėliu ir supjaustykite su lupenomis. Grybus ir bulves dėkite į verdantį vandenį ir 3 min. pavirkite. Po to įdėkite pakepintas su svogūnais morkas, supjaustytus porus ir uždengę puodą pal..

Recepto vertinimas: 0

Šonkauliukai raudoname vyne

Šonkauliukus supjaustome po vieną. Apibarstome druska, gausiai apšlakstome citrinų sultimis, paliekame marinuotis (geriau ne mažiau kaip 30 min). Į keptuvę supilame ne daug aliejaus, kuriame pakepiname ne smulkiai pjaustytus česnaką, svoguną, šiaudeliais - morką. Pakepintas daržoves i..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sriuba su grybais

Agurkus nulupti, supjaustyti ir virinti, kol suminkštės. Į likusį verdantį sultinį suberti kruopas, ir kubeliais supjaustytas bei svieste pakepintas daržoves. Supjausčius įdėti bulves ir grybus. Virti, kol bulvės suminkštės. Įdėti lauro lapų, pipirų ir 5 minutes pavirti. Po to sud..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulės galva su kopūstais

Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valandą. Svogūną pakepinti su morka. Raugintus kopūstus ir pakepintas daržoves sudėti į puodą su kiaulės galva ir troškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų ir varškės tortas

Užminkykite tešlą ir 2 valandas palaikykite ją šaldytuve. Išėmę iškočiokite, dėkite į torto formą kiek pakeldamos kraštus. Kepkite 15 minučių iki 210 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Įdarui užplikykite aguonas, palaukite, kol atauš, ir sumalkite. Žieveles ir rie..

Recepto vertinimas: 3

sriuba

Užkaisti bulves su ryžiais,ant keptuves paketinti morkas su svogūnais,ir kai išvirs bulves su ryžiais tada supilti pakepintas morkas ir svogunus ir supilti šprotus. ..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiška pupelių sriuba – tyrė

Paruostą baltųjų pupelių tyrę uždaryti grietinėle ir sviestu, sudėti atskirai isvirtus ryžius ir žaliųjų paprikų ankstis, siek tiek pakepintas, nuluptas, be sėklų ir supjaustytas lazdelėmis. Atskirai tiekti svieste pakepintus skrebučius.Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba

Jaunų dilgėlių lapelius perrenkame, 2-3 min. palaikome karštame vandenyje, išgriebiame ant sieto, nuvarviname ir permalame mėsmale. Po to 10-15 min. troškiname svieste. Nuluptas, supjaustytas kubeliais morkas ir svogūnus pakepiname svieste kartu su miltais, kol daržovės truputį pagelsta..

Recepto vertinimas: 0

Karšio kukuliai

Iš žuvies išimami kaulai, mėsa supjaustoma gabalais ir, pridėjus išmirkyto ir nuspausto pyrago, sumalama. Į masę sudedamas svieste pakepintas smulkiai supjaustytas svogūnas ir kitos pakepintos prieskoninės daržovės, malti prieskoniai, žali kiaušiniai, supilama grietinėlė, pas..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaru

Žalios bulvės sutarkuojamos, sudedamos sugrūstos virtos bulvės, kiaušinis, grietinė, pasūdoma ir viskas išmaišoma. Įdarui kiauliena sumalama, sudedamas smulkiai supjaustytas riebaluose pakepintas svogūnas, pipirai, pasūdoma. Iš bulvių masės daromi paplotėliai, uždedama paruoš..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių maltinukai

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Padažui grybai nuplaunami ir 1-2 v..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Mėsą nuplauname, supjaustome, sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, uždengiame ir užverdame. Po to nugriebiame putas, sudedame nuvalytas, stambiai supjaustytas, pakepintas prieskonines daržoves, sumažiname ugnį ir atidengę verdame sultinį. Atsiradusius paviršiuje riebalus nugrai..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautiena

1. Į puodą sudedame nuplautą vištieną su kaulais, užpilame šaltu vandeniu ir užviriname. Po to nudengiame, nugriebiame putas, sudedame pakepintas prieskonines daržoves, prieskonius ir verdame ant mažos ugnies 1,5-2val., kol mėsa pasidaro minkšta. Išvirtą sultinį perkošiame. Vištie..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir silkių maltiniai (Jūratės)

Išmirkytos silkės nuvalomos ir, išėmus kaulus, sumalamos kartu su bulvėmis, suberiami džiūvėsiai, įmušami kiaušiniai, sudedamas smulkintas pakepintas svogūnas, pasūdoma, įberiama maltų pipirų. Viskas išmaišoma, daromi nedideli maltiniai, pavoliojami džiūvėsiuose arba miltuose ..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU DARŽOVĖMIS

Zuvi pamarinuosime is anksto. Atsildyta, nuplauta ir apsausinta zuvies file reikia apslakstyti citrinos sultimis arba slakeliu acto ir pjaustyti nemazais gabaliukais. Apibarstome "Vegetos" arba kitokiais zuviai skirtais prieskoniais. Ne per smulkiai supjaustome visas svogunu galvutes. Svogunus beria..

Recepto vertinimas: 4

KEPTI SUMUŠTINIAI SU OBUOLIAIS

Pakepintas duonos riekeles aptepti sviestu, sudeti skridinelius obuoliu ir surio. Kepti orkaiteje, kol suris issilydys. Pabarstyti kapotais riesutais...

Recepto vertinimas: 1

ALUJE TROŠKINTA ŽUVIS

Zuvies file supjaustome griezineliais, pabarstome druska, pipirais ir laikome 30 min. Prieskonines darzoves supjaustome griezineliais ir kepiname iki rusvos spalvos, i keptuve dedame zuvu gabalelius bei pakepintas darzoves, ipilame 1 sauksta alaus, supilame alieju, ispaudziame citrinu sulciu, suberi..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kotletai karališkai

I farsa sudedame ismirkytas razinas, kiausinius, vegeta, pipirus, dziuvesius ir pakepintas aliejuje paprikas. Viska gerai ismaisome ir 10 minuciu paliekame saltai pastoveti. Per ta laika krabus apvyniojame rukytos sonines griezineliais. Is farso mases formuojame rutulius, ir po valiai istumiame po k..

Recepto vertinimas: 1

TROŠKINTI ŽALI POMIDORAI

Pomidorus supjaustome skiltelemis. Svogunus ir morkas supjaustome siaudeliais ir atskirai pakepiname aliejuje. Pakepintas darzoves sudedame i puoda su pomidorais, iberiame druskos ir cukraus, supilame likusi alieju ir troskiname 50-60 minuciu. Karsta tyre sukreciame i stiklainius ir uzdarome dangtel..

Recepto vertinimas: 2

Salotos ''Lakūno pusryčiai''

Vistiena (be kaulu) susmulkinti 1 cm kubeliais, supjaustyti smulkiai agurkus, susmulkinti ir pakepinti svoguna ir viska sumaisyti su virtais(atvesintais) grikiais.Uzpilui: vienodais kiekiais sumaisykite majoneza su pomidoru padazu ir siek tiek garstyciu.Druskos ir pipiru pagal skoni. (Enrika)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pakepintas