25 rezultatų ieškant "romo"

Romo ar brendžio padažas

Į elektrinę maišyklę sudėkite kiaušinio trynį ir 2 šaukštus cukraus pudros. Plakite, kol mišinys pabals. Įpilkite romo ar brendžio ir plaktos grietinėlės. Įmaišykite vieno kiaušinio išplaktus baltymus ir viską dar gerai išplakite. Padažą palaikykite 30 min. ir tik tada patieki..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai triufeliai

Sviestą ištrinti su cukrumi ir tryniais. Suberti sumaltus sausainius, stiklinę kokoso drožlių, supilti likerį bei romo esenciją. Gerai išmaišyti ir 2 valandas laikyti šaldytuve. Iš atšalusios masės formuoti nedidelius rutuliukus. Kiekvieną pavolioti likusiose kokoso drožlėse. ..

Recepto vertinimas: 0

Triufeliai iš šokolado

Šokoladą susmulkinti, išlydyti, įdėti supjaustytą smulkiais gabaliukais sviestą, išmaišyti, praaušinti, supilti į ataušusią kavą. Paskui pilame grietinėlę, įlašiname romo esencijos, įpilame brendžio ar įmaišome kokoso drožlių. Masę valandai įdedame į šaldytuvą. Paskui i..

Recepto vertinimas: 3

Akapulko kava

Kava su cukraus pudra ištirpi-nama vandenyje. Į pailgą stik-linę dedama ledo gabaliukų ir supilamas kavos mišinys. Pagal skonį pilama truputį romo ir keli lašai citrinos sulčių. Patiekiama šalta su šiaudeliu. ..

Recepto vertinimas: 0

"Kolada"

Inde kokteiliams ruošti sumaišykite ledo gabalėlius su 45ml baltojo romo, 30ml kokoso riešutų grietinėlės, 15ml grietinėlės, 15ml cukraus sirupo ir 90ml ananasų sulčių. Indą gerai pakratykite. Kokteilį iškoškite į taures ir papuoškkite šviežių ananasų griežinėliais bei cukr..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės romo padaže

Puode ištirpinus sviestą, įberiama 2 šaukštai cukraus ir parausvinama. Atskiedžiama 2 stiklinėmis vandens ir pavirinama. Nuluptos kriaušės sudedamos į verdantį sirupą ir uždengus patroškinamos ant silpnos ugnies. Atšaldytos sirupe kriaušės sudedamos į plokščią dubenį. Į sirup..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su abrikosais

Šokoladą susmulkinti. Sutrinti 120 g sviesto su 80 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus. Sudėti kiaušinius. Sumaišyti su miltais ir kepimo milteliais. Galiausiai sudėti 5 šaukštai grietinėlės ir šokoladą. Tešla iškloti tortinę ir kepti 15-20 min. 175 laipsnių temperatūros orkait..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas su romu

Ištirpinti 100 g. šokolado piene, šiek tiek jį pašildant iki užvirs. Įpilti 50 g. likerio (balzamo, romo). Galima įberti truputį kario. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Smėlinis plikytas pyragas

Cukrų ir kiaušinius ištrinti. Įpilti esencijos, romo, suberti krakmolą, 2 šaukštus miltų ir maišyti 6 minutes. Pastoviai maišant sudėti minkštą margariną, šaukštą miltų, išmaišytų su kepimo miltelius. Kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 1 val. Karštą pyragą subadyti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Šventuolis"

Užminkyti tešlą ir apvalioje formoje iškepti 9 plonus blynus. Miltus išmaišyti su 1/2l. pieno, likusį pieną išvirti su cukrumi, sumaišyti su miltų mase. Kremą ataušinti, ištrinti su sviestu, įpilti romo esencijos. Šiuo kremu sutepti po 3 blynus. Pyragas skaniausias kitą dieną. ..

Recepto vertinimas: 1

Grietininiai pyragėliai

Miltus sukapoti su sviestu, suberti cukrų, kepimo miltelius. Tada įmušti kiaušinį (kad tešla būtų puresnė, pirma dėti trynį, o paskui pusę išplakto baltymo) ir greitai užminkyti tešlą. Valandą palaikyti šaldytuve. Atšaldytą tešlą iškočioti 0,5 cm. storiu sluoksniu ir formel..

Recepto vertinimas: 0

Mangai su saldžiu romo padažu

Mangus perpjauname per pusę, išimame kauliukus.Išmaišome romą, laimų sultis ir medų. Mangus kepame grilyje, patepdami padažu, 5 minutes. Tiekiame su ledais. ..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)

Pusę traškučių susmulkinti. Minkštus riebalus išsukti su cukrumi iki purumo, suberti traškučius, miltus, cinamono, gvazdikėlių, įdėti medaus, įlašinti romo aromato esencijos. Išminkyti ir dėti 1val. į šaldytuvą. Iškočioti 1/2cm storio lakštą ir supjaustyti nedideliais rombai..

Recepto vertinimas: 5

Kalėdinis ledų tortas

Migdolus, citriną, razinas ir vynuoges sudedame į vidutinio dydžio puodą, supilame romą ir gerai sumaišome. Uždengiame folija ir laikome per naktį. 2l. talpos kekso formą atšaldome šaldiklyje. 1 kg vanilinių ledų truputį atitirpiname, įmaišome brendi ir cukruotas uogas. Šiuo m..

Recepto vertinimas: 0

Bananai su romu

Bananus nulupame, supjaustome įstrižai į 4 dalis. Keptuvėje įkaitintame svieste bananus 2 minutes kepame, apverčiame ir užpilame romo arba brendžio. Kepiname dar 1-2 minutes. Supilame grietinėlę, suberiame cukrų ir minutę pakaitiname. Sudedame bananus į 4 lėkštes ir užpilame romo p..

Recepto vertinimas: 0

Vokiškas Kalėdų keksas

Į dubenėlį suberiame cukatas, razinas ir riešutus, supilame romą. Viską sumaišome. Uždengiame maistine plėvele, viršuje peilio smaigaliu praduriame skylutę ir 5 minutes ruošiame mikrobangų krosnelėje. Dideliame dubenyje sumaišome pieną, cukrų, mieles, 5 šaukštus miltų, pridengi..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai romo triufeliai

Sumaišykite šokoladą, sviestą ir 3 šaukštus grietinėlės. Virkite virš mažos ugnies, pastoviai maišydami, kol šokoladas ištirps (apie 10 minučių). Nuimkite nuo ugnies. Po truputį supilkite pusę karšto mišinio į suplaktą kiaušinio baltymą. Supilkite gautą mišinį atgal...

Recepto vertinimas: 0

Vyšninis - griliažinis tortas

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 1

Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su 2-3 šaukštais karšto vandens išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir plakant po truputį berti į trynių masę. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ..

Recepto vertinimas: 1

Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumi

Margariną ištirpinti dideliame puode ir sumaišyti su alumi, medumi bei cukrumi. Viską ant nedidelės ugnies maišyti, kol susidarys vientisa masė. Ją kiek ataušinti, įmušti kiaušini, sudėti prieskonius, įlašinti romo ir karčiųjų miglų aliejaus, sudėti trintą citrinos žievelę. ..

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTAS TORTELIS SU ROMU IR MANDARINAIS

Varske permalti. Razinas ismirkyti puseje nurodyto romo kiekio. Riesutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir isdalyti skiltelemis.Trynius issukti su cukraus pudra, sudeti varske ir gerai ismaisyti. Supilti grietinele, likusi roma, suberti riesutus, apelsinu zieveles ir rome ismirkytas razinas. Mase gera..

Recepto vertinimas: 0

PŪKELIS

Puodelyje istirpinkite 250 g sviesto ir atausinkite. Kai prades stingti, suberkite cukru ir vanilini cukru. Po viena imuskite kiausinius, kiekviena karta gerai ismaisydami (mazdaug po 2 min.). Suberkite cukru ir ilasinkite citrinos ar romo esencija.Atskirai sumaisykite miltus, krakmola, kepimo milte..

Recepto vertinimas: 0

ARBATINIS KREMAS

Trynius istriname su cukrumi iki baltumo, ipilame stiprios arbatzoliu arbatos, is pieno ir krakmolo isvirto kisieliaus, romo ir ismaisome. Supilame isplaktus kiausinio baltymus bei plakta grietinele ir viska gerai ismaisome. Krema ispilstome i taures ir atsaldome...

Recepto vertinimas: 0

Varškėčiai su cinamonu ir kisieliaus padažu

Kiausini suplakame su cukrumi ir druska. Miltus sumaisome su cinamonu. Varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su kiausinio plakiniu bei miltais. Formuojame blynu formos varskecius ir kepame keptuveje su aliejumi. Padažzui uzžverdame sultis. Supilame nedideliame kiekyje vandens išsleistąa kr..

Recepto vertinimas: 5

Tortas Meilės žiedai

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą, iškepame tris širdelės formos lakštus ir atvėsiname. Kremui sviestą išsukame su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome apelsino žievelę,sultis ir romą. Paruoštu kremu pertepame biskvitinius lakštus, 2 ir 3 lakšt..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: romo