25 rezultatų ieškant "romo"

Romo ar brendžio padažas

Į elektrinę maišyklę sudėkite kiaušinio trynį ir 2 šaukštus cukraus pudros. Plakite, kol mišinys pabals. Įpilkite romo ar brendžio ir plaktos grietinėlės. Įmaišykite vieno kiaušinio išplaktus baltymus ir viską dar gerai išplakite. Padažą palaikykite 30 min. ir tik tada patieki..

Recepto vertinimas: 0

Pieno kokteilis

Dviem porcijoms inde įmušamas kiaušinis, įpilamas šaukštas romo, įberiamas šaukštas cukraus pudros, vanilės, supilamos 3 stiklinės pieno ir priberiama gabalėlių sugrūsto ledo. Viskas gerai išplakama šluotele. ..

Recepto vertinimas: 0

Bananų keksas

Sviestą išsukite iki purumo. Nuolat sukant sviestą, po vieną įdėkite kiaušinio trynį, įberkite po šaukštą cukraus. Masę maišykite kol cukrus ištirps. Šokoladą atšaldykite ir sutrupinkite. Bananus sutrinkite ir įpylus 4 šaukštelius romo maišykite kol pasidarys vientisa masė. M..

Recepto vertinimas: 0

Triufeliai iš šokolado

Šokoladą susmulkinti, išlydyti, įdėti supjaustytą smulkiais gabaliukais sviestą, išmaišyti, praaušinti, supilti į ataušusią kavą. Paskui pilame grietinėlę, įlašiname romo esencijos, įpilame brendžio ar įmaišome kokoso drožlių. Masę valandai įdedame į šaldytuvą. Paskui i..

Recepto vertinimas: 3

Akapulko kava

Kava su cukraus pudra ištirpi-nama vandenyje. Į pailgą stik-linę dedama ledo gabaliukų ir supilamas kavos mišinys. Pagal skonį pilama truputį romo ir keli lašai citrinos sulčių. Patiekiama šalta su šiaudeliu. ..

Recepto vertinimas: 0

"Kolada"

Inde kokteiliams ruošti sumaišykite ledo gabalėlius su 45ml baltojo romo, 30ml kokoso riešutų grietinėlės, 15ml grietinėlės, 15ml cukraus sirupo ir 90ml ananasų sulčių. Indą gerai pakratykite. Kokteilį iškoškite į taures ir papuoškkite šviežių ananasų griežinėliais bei cukr..

Recepto vertinimas: 0

AGRASTŲ IR KIVIŲ DŽEMAS

Nuvalytus ir nuplautus agrastus sumalti mėsmale per stambų sietelį. Kivi nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, viską sudėti į vieną indą, suberti cukrų ir virti dvi minutes ant stiprios ugnies. Įpilti romo. Išvirusį džemą pilti į stiklainius ir uždaryti. ..

Recepto vertinimas: 4

OBUOLIŲ IR MOLIŪGŲ KREMAS

Nuluptus obuolius ir moliūgą supjaustyti plonomis skiltelėmis. Apšlakstyti citrinos sultimis, pavirinti, kol suminkštės. Į masę įberti cukraus. Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje, supilti į karštą masę ir ištirpinti. Masei pravėsus įpilti romo bei įmaišyti plaktos grietin..

Recepto vertinimas: 0

Smėlinis plikytas pyragas

Cukrų ir kiaušinius ištrinti. Įpilti esencijos, romo, suberti krakmolą, 2 šaukštus miltų ir maišyti 6 minutes. Pastoviai maišant sudėti minkštą margariną, šaukštą miltų, išmaišytų su kepimo miltelius. Kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 1 val. Karštą pyragą subadyti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Šventuolis"

Užminkyti tešlą ir apvalioje formoje iškepti 9 plonus blynus. Miltus išmaišyti su 1/2l. pieno, likusį pieną išvirti su cukrumi, sumaišyti su miltų mase. Kremą ataušinti, ištrinti su sviestu, įpilti romo esencijos. Šiuo kremu sutepti po 3 blynus. Pyragas skaniausias kitą dieną. ..

Recepto vertinimas: 1

Grietininiai pyragėliai

Miltus sukapoti su sviestu, suberti cukrų, kepimo miltelius. Tada įmušti kiaušinį (kad tešla būtų puresnė, pirma dėti trynį, o paskui pusę išplakto baltymo) ir greitai užminkyti tešlą. Valandą palaikyti šaldytuve. Atšaldytą tešlą iškočioti 0,5 cm. storiu sluoksniu ir formel..

Recepto vertinimas: 0

Mangai su saldžiu romo padažu

Mangus perpjauname per pusę, išimame kauliukus.Išmaišome romą, laimų sultis ir medų. Mangus kepame grilyje, patepdami padažu, 5 minutes. Tiekiame su ledais. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške

Persijotus miltus suberiame ant lentos, suberiame kakavą, kepimo miltelius, išmaišome, sudedame sviestą ir kapojame, kol nebelieka sausų vietų. Supilame su cukrumi išsuktus kiaušinius, romo esenciją ir viską gerai suminkome. Tešlą apie 5 val. palaikome šaldytuve. Varškės masei sūr..

Recepto vertinimas: 0

Bananai su romu

Bananus nulupame, supjaustome įstrižai į 4 dalis. Keptuvėje įkaitintame svieste bananus 2 minutes kepame, apverčiame ir užpilame romo arba brendžio. Kepiname dar 1-2 minutes. Supilame grietinėlę, suberiame cukrų ir minutę pakaitiname. Sudedame bananus į 4 lėkštes ir užpilame romo p..

Recepto vertinimas: 0

Vokiškas Kalėdų keksas

Į dubenėlį suberiame cukatas, razinas ir riešutus, supilame romą. Viską sumaišome. Uždengiame maistine plėvele, viršuje peilio smaigaliu praduriame skylutę ir 5 minutes ruošiame mikrobangų krosnelėje. Dideliame dubenyje sumaišome pieną, cukrų, mieles, 5 šaukštus miltų, pridengi..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai romo triufeliai

Sumaišykite šokoladą, sviestą ir 3 šaukštus grietinėlės. Virkite virš mažos ugnies, pastoviai maišydami, kol šokoladas ištirps (apie 10 minučių). Nuimkite nuo ugnies. Po truputį supilkite pusę karšto mišinio į suplaktą kiaušinio baltymą. Supilkite gautą mišinį atgal...

Recepto vertinimas: 0

Atogrąžų aromatas

Nedidelį puodelį kavos pasaldinti cukrumi, sumaišyti su 3 arb. š. tamsaus romo ir 1 arbatiniu šaukšteliu vanilės esencijos. Užpilti pašildyto pieno su puta ir pabarstyti kakava. ..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlės kremas su vaisiais

Konservuotus vaisius padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir smulkiai supjaustyti. Želatiną suberti į šaltą vandenį ir 10-15 min. brinkinti. Paskui nusunkti. Sultis arba vandenį įkaitinti ir jame ištirpinti želatiną. Ją šiek tiek ataušinti. Grietinėlę išplakti, įmaišyti persijotą ..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su 2-3 šaukštais karšto vandens išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir plakant po truputį berti į trynių masę. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ..

Recepto vertinimas: 1

Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumi

Margariną ištirpinti dideliame puode ir sumaišyti su alumi, medumi bei cukrumi. Viską ant nedidelės ugnies maišyti, kol susidarys vientisa masė. Ją kiek ataušinti, įmušti kiaušini, sudėti prieskonius, įlašinti romo ir karčiųjų miglų aliejaus, sudėti trintą citrinos žievelę. ..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ DESERTAS II

Abrikosus ir slyvas apslakstyti romo esencija ir palikti nakciai. Marcipanu mase bei cukraus pudra isminkyti, ilasinus romo esencijos ir suformuoti mazus ovalo formos "rutuliukus". Juos kiek aptepti kiausinio baltymu, ideti tarp dvieju abrikosu, sukisti i slyvas ir pavolioti cukruje...

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis kremas

Trynius istriname su cukrumi iki baltumo, suberiame sokolada, kava, tirpia kava ir cinamona, ipilame karsto pieno ir sia mase plakame 2-3 min. Imaisome isbrinkinta ir istirpinta zelatina. I pravesusi, bet nesustingusi krema sukreciame grietinele, isplakta su vaniliniu cukrumi. Ipilame romo arba konj..

Recepto vertinimas: 0

Riestainėliai su romu

Ant medines lenteles isberti persijotus miltus ir miltini cukru. Viduryje padaryti duobute ir imusti kiausini, iberti druskos, supilti roma. Sudeti kapota sviesta ir greitai isminkyti tesla. Tesla pridengti drobiniu raksluosciu ir laikyti saltoje vietoje.Perminkyti tesla, suvolioti plona voleli, sup..

Recepto vertinimas: 0

Varškėčiai su cinamonu ir kisieliaus padažu

Kiausini suplakame su cukrumi ir druska. Miltus sumaisome su cinamonu. Varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su kiausinio plakiniu bei miltais. Formuojame blynu formos varskecius ir kepame keptuveje su aliejumi. Padažzui uzžverdame sultis. Supilame nedideliame kiekyje vandens išsleistąa kr..

Recepto vertinimas: 5

Tortas Meilės žiedai

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą, iškepame tris širdelės formos lakštus ir atvėsiname. Kremui sviestą išsukame su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome apelsino žievelę,sultis ir romą. Paruoštu kremu pertepame biskvitinius lakštus, 2 ir 3 lakšt..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: romo