25 rezultatų ieškant "raudono"

Briedukų padažas

Mažoje sunkioje keptuvėje užvirinkite vandenį su cukrumi, nemaišydami, kol pasidarys auksinės spalvos karamelė. Nuėmus keptuvę nuo ugnies, atsargiai įpilkite raudonojo vyno acto ir 1 šaukštą balzamo acto keptuvės pakraščiu. Maišykite mišinį ant vidutinio karštumo ugnies, kol iš..

Recepto vertinimas: 0

Cancia raudonas kokteilis

Į taurę sudedamas ledas, supylamos apelsinų sultys. Per peilį atsargiai pylamas vynas, kad gautųsi sluoksniais. Taurė papuošiama apelsino griežinėliu . Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu

Avienos filė supjaustome pailgais gabalais, iš abiejų pusių įpjauname įstrižais pjūviais. Kiaušinį išplakame su trupučiu miltų. Filė gabalus iš vienos pusės pamirkome plakinyje ir apvoliojame migdolų drožlėmis. Į įkaitintą keptuvę pilame alyvuogių aliejaus, dedame avienos fi..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų, jas apdėliokite 30g agurkų gabalėlių, 30g pomidorų skiltelių, 30g raudonos paprikos kvadratėlių. Ant vi..

Recepto vertinimas: 0

Bruknių padažas

40g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, įpilkite 2g brendžio ir užvirinkite, jei padažas skystokas, sutirštinkite 1g krakmolo. Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame in..

Recepto vertinimas: 0

Bolonės spagečiai

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus, česnaką. Puode pakaitinkite alyvų aliejų, pakepinkite svogūnus ir česnaką. Sudėkite maltą mėsą ir maisydami kepkite 5 minutes; mėsos gumuliukus isskirstykite. Įberkite druskos, pipirų ir paprikos. Sudėkite pomidorus, supilkite jų sultis,..

Recepto vertinimas: 4

Raudonojo vyno sriuba

Obuolį nulupkite ir ispjaukite viduriuką, perpjovę į keturias dalis supjaustykite griežinėliais. Į puodą įpilkite apie 350 ml vandens, sudėkite cinamoną ir gvazdikėlius, užvirinkite. Sudėkite supjaustytą obuolį ir tapijoką, gerai ismaisykite, vėl užvirinkite ir virkite 10--15 minu..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška jaučių uodegų sriuba

Užpilkite jaučio uodegas 1,5 l salto vandens, užvirkite, nugraibykite putas ir pabaikite virti. Nuvalykite ir supjaustykite svogūną. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Plonais griežinėliais supjaustykite agurką. Agurką, medų, karį ir papriką sudėkite į kepamus..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška sriuba

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, pakepinkite mėsą taip, kad apskrustų is visų pusių. Nuvalykite česnakus, perpjaukite juos per pusę ir kartu su pomidorų tyre, paprika bei raudonėliais sudėkite į mėsą. Į puodą įpilkite 750 ml vandens, 250 ml raudon..

Recepto vertinimas: 0

Silkė grietinės padaže

Silkės išmirkomos, išvalomos, išplaunamos, nulupamos, išimami kaulai ir palaikomos 2—3 val. marinate. Išimtos iš marinato supjaustomos įstrižais rėželiais, sudedamos į silkine ir užpilamos grietine, sumaišyta su smulkiai tarkuotu obuoliu. Puošiama petražolių šakelėmis ir r..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su aguonomis

Miltus suberti į dubenį, sudėti sviestą, 80 g cukraus, druskos ir 2 trynius. Užmaišyti tešlą ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Obuolius nulupti, supjaustyti ketvertukais ir išvalyti sėklytes. Iškočioti 2/3 tešlos ir iškloti ja tortinės formos dugną. Iš likusios tešlos su..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos muštinukai su džiovintais grybais

Nuplautą mėsą sudėti į puodą, apiberti supjaustytu svogūnu, užpilti vynu ir palaikyti keletą valandų. Džiovintus grybus pamirkyti šaltame vandenyje (iš vakaro). Po to, tame pačiame vandenyje išvirti. Mėsą ištraukti iš marinato, supjaustyti, išmušti ir kepti taukuose. Sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Sultinyje virta jautiena

Jautieną nuplauti, pabarstyti mielėmis ir apkepti riebaluose. Įdėti į puodą, užpilti sultiniu, vynu, įdėti česnakus, lauro lapų, pomidorų padažo, daržoves sutarkuoti, svogūną sujaustyti ir suberti į sultinį. Virti, kol mėsa suminkštės. Tada ištraukti ir paruošti padažą. Su..

Recepto vertinimas: 0

Emilijos lazanija

Pagaminkite tešlą, kai ji šiek tiek pastovės, ją iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Paruoškite Bolonės padažą. Išvirkite lakštus pasūdytame vandenyje. Prieš virdami į vandenį įpilkite šaukštą aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos. Į riebal..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautiena

Paruoškite tešlą. Pagaminkite įdarą. Įdaras gaminamas lydytame svieste apkepant faršą, tarkuotą saliero šaknį, supjaustytą morką ir susmulkintą česnaką. Įpilkite raudono vyno, įberkite druskos ir pipirų. Nuolat maišydami sudėkite pomidorus. Margarinu patepkite kepimo skard..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškos salotos

Susmulkintas daržoves sluoksniais sudėti į dubenį. Užpilti vynu. Ant viršaus pabarstyti kubeliais supjaustytą sūrį ir susmulkintas petražoles. Valgyti su paskrudintu pyragu ar bandelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė su ananasais

Anties krūtinėles išplauti, apdžiovinti, įtrinti druska ir cukrumi. Palikti 1 val. vėsioje vietoje, po to apkepinti aliejuje, sudėti į troškinimo indą, užpilti sultiniu ir vynu. Troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa suminkštės. Anties krūtinėles išimti, supjaustyti griežinėliai..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis ir apkepinti aliejuje. Užpilti vyną, pabarstyti paprika. Įdėti pomidorų tyrę ir pabarstyti druska bei pipirais. Puode įkaitinti aliejų ir apkepinti jame susmulkintą svogūną. Sudėti ryžius, truputį pakepinti, užpilti 2 st. vandens, pasūdyti i..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)

Keturias česnako skilteles su luobele paskrudinkite sausoje keptuvėje, žiūrėdami, kad neprisviltų. Išimkite ir nulupkite, kaip ir likusias česnako skilteles. Pipirų grūdelius, cinamono lazdelę, gvazdikėlius, raudonėlius ir kmynus trumpam suberkite į įkaitintą keptuvę ir maišydami..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTOS KEPENĖLĖS SU DARŽOVĖMIS

Darzoves supjaustomos kubeliais (pomidoru seklos isimamos), patroskinamos su 1,5 saukstu sviesto, iberiama druskos, pipiru, ipilama vyno ir pakaitinama. Kepeneles supjaustomos, dedamos i istirpinta sviesta ir apkepamos. Po to pabarstomos miltais ir baigiamos kepti. Supilame i paruostas darzoves ir d..

Recepto vertinimas: 0

PRANCŪZŲ VIŠTIENOS TROŠKINYS SU VYNU

Keptuveje ikaitinkite alieju ir sviesta. Apkepkite vistiena is abieju pusiu, mazdaug 8-15 minuciu, kol graziai pagels. Perdekite vistiena i troskintuva. Likusiuose riebaluose apkepkite svogunelius, isgriebkite ir sudekite ant vistienos. Truputi pasmulkine kiauliena pakepinkite keptuveje apie 2-3 min..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA ANTIES KRŪTINĖLĖ

Krutineles truputi ismusti kirvuku, pasudyti, papipirinti. I vyna supilti sultis, ismaisyti ir uzpilti ant krutuneliu. Pastatyti porai valandu i saldytuva. Kepeneles isplauti, nuimti plevele, pakepti aliejuje. Kiausinius kietai isvirti. Keptas kepeneles, kiausinius, riesutus ir truputi salieru sumal..

Recepto vertinimas: 0

ANTIES KRŪTINĖLĖ SU ANANASAIS

Anties krutineles isplauti, apdziovinti, itrinti druska ir cukrumi. Palikti 1 val. vesioje vietoje, po to apkepinti aliejuje, sudeti i troskinimo inda, uzpilti sultiniu ir vynu. Troskinti ant mazos ugnies, kol mesa suminkstes. Anties krutineles isimti, supjaustyti griezineliais.Istirpinti zelatina m..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BALANDĖLIAI SU PAUKŠT.

Ispjaunamas kopustkotis ir kopustas verdamas pasudytame vandenyje su actu apie 15 minuciu. Paruosiama 15 dideliu kopustlapiu. Likusieji lapai susmulkinami. Vistu krutineles labai smulkiai supjaustomos. Lasinukai, svogunai ir morkos susmulkinami vienodais gabaleliais ir pakepiname svieste. Prieskonia..

Recepto vertinimas: 0

Trauktinė

Vyna su prieskoniais uzvirti, leisti atvesti, supilti degtine, leisti para pastoveti ir galima vartoti, skanaus. (sigita)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: raudono