25 rezultatų ieškant "raudonoji"

Viščiukas kiniškai

Filė supjaustykite juostelėmis. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Cukiniją, kukurūzus, papriką ir porą nuplaukite ir supjaustykite. Grybus nuplaukite ir supjaustykite. PUODE IŠGAUBTU DUGNU įkaitinkite aliejų, keletą minučių pakepkite vištienos juosteles ir svogūną, tada sudėkite..

Recepto vertinimas: 3

Vištos krūtinėlės šašlykai

Mėsą supjaustykite nelabai siauromis juostelėmis.Marinatui papriką išvalykite ir supjaustykite. Kalendras arba petražoles susmulkinkite. Česnaką sutrinkite. 2 šaukštus aliejaus sumaišykite su 2 šaukštais citrinos sulčių, paprika, česnaku ir žalumynais. Marinatu įtrinkite mėsą. 2..

Recepto vertinimas: 3

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Tarta su dešra

Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką perpjauname per pusę, išvalome, minkštimą supjaustome smulkiai. Dešrą supjaustome griežinėliais, svogūną - žiedais. Aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame bulves, svogūnus ir, nustatę vidutinę kaitrą, pr..

Recepto vertinimas: 0

Lašišos suktinukai su paprika

Lašišos filė gražiai išklojame ant stačiakampio formos maistinės plėvelės gabalo. Grietinėlę kartu su citrinos sultimis, žiupsneliu pipirų, druska gerai išplakame plaktuvu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome. Pusę minkštimo supjaustome plonomis juostelėmis, kitą pusę - ku..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinukai su sūriu

Nupjauname duonos pluteles. Minkštimą supjaustome kvadratėliais, trikampėliais ar kitaip, aptepame sviestu ir paskrudiname orkaitėje. Sūrį sutarkuojame. Aliejų išsukame su citrinos sultimis, žalumynais, maltais pipirais ir trupučiu druskos. Sūrį suberiame į maišytuvą. Ten pat supil..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų duona su aitriosiomis paprikomis

Kukurūzų miltus išmaišome su kvietiniais miltais, soda, cukrumi, kepimo milteliais ir druska. Kitame dubenyje sumaišome kiaušinius, kefyrą, pieną, ir ištirpintą sviestą. Skystąjį mišinį sumaišome su sausuoju. Aitriąsias paprikas išvalome ir supjaustome. Į masę sudedame kukurūz..

Recepto vertinimas: 4

Grilyje keptos daržovės ir pievagrybiai

Kukurūzus 10 minučių pamirkome šaltame vandenyje. Išėmę nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Kiekvieną perpjauname per pusę. Cukinijas perpjauname išilgai per pusę. Paprikas supjaustome žiedais ir išvalome. Grybus nuvalome. Aliejų sumaišome su žalumynais, pasūdome.Visus ..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės, keptos su mangų padažu

Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius. 8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies ir kopūstų apkepas

Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griežinėliais. Papriką išvalyti it supjaustyti juostelėmis. Sviestą įkaitinti ir jame apkepinti papriką bei svogūną. Sudėti kopūstus, pabarstyti druska, pipirais ir paprika. Troškinti apie 10 min. ant didelės ugnies. Žuvies filė padalinti ..

Recepto vertinimas: 0

Karštos salotos su ryžiais

Ryžius suberiame į puodą, užpilame vandens. Užverdame, pridengiame ir verdame 30 minučių. Supjaustome svogūnų laiškus. Papriką išvalome ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Ridikėlius supjaustome smulkiai. Gaminame padažą, gerai sumaišydami visus jo komponentus. Ryžius nusunki..

Recepto vertinimas: 0

Lakštiniai su midijomis

Pamerkite midijas 1 valandai į didelį indą su šaltu vandeniu. Į didelį puodą įpilkite 125 ml vyno ir sudėkite midijas. Uždenkite ir pavirkite ant didelės ugnies 5-10 minučių, pakratydami puodą, kol geldelės atsivers. Neatsivėrusias geldeles išmeskite. Midijų mėsą išimkite iš ..

Recepto vertinimas: 4

Kiniška vištiena (Rimos)

Vištienos filė supjaustyti šiaudeliais, pamarinuoti su vištienos prieskoniais. Vištienos gabaliukus apvolioti kiaušinio baltymo ir krakmolo tešloje. Kepti aliejuje. Iškepus vištieną, toje pačioje keptuvėje apkepinti kubeliais supjaustytus svogūnus, česnaką, paprikas, ananasus, įber..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis ir apkepinti aliejuje. Užpilti vyną, pabarstyti paprika. Įdėti pomidorų tyrę ir pabarstyti druska bei pipirais. Puode įkaitinti aliejų ir apkepinti jame susmulkintą svogūną. Sudėti ryžius, truputį pakepinti, užpilti 2 st. vandens, pasūdyti i..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su marinuota ir kepta vištiena

Marinatui pagaminti smulkiai sukapokite imbiero šaknį ir česnaką. Sudėkite į sojos padažą, supilkite cukrų, įpilkite po 15 ml(1 šaukštą) ryžių vyno ir sezamo aliejaus ir 30 ml(2 šaukštus) augalinio aliejaus. Gamindami padažą, 60 ml marinate perpilkite į kitą dubenį, ten pat s..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su sojos faršu (Erikos)

Sojos faršą užplikyti ir palikti kol išbrinks. Išvirti makaronus, smulkiai supjaustyti pomidorą bei papriką ir sumaišius su sojos faršu troškinti keptuvėje. Sojos faršą su daržovėmis apšlakstyti sojos padažu ir aštriu čili padažu, pagardinti prieskoniais. Keptuvėje kaitinti ap..

Recepto vertinimas: 5

Baltųjų pupelių sriuba

Pupelės nuplaunamos dubenyje, perrenkamos, nuvarvinamos ir užpilamos šaltu virintu vandeniu. Jame brinkinamos 12 val. Išbrinkusios pupelės užvirinamos tame pačiame vandenyje ir nugriebiamos putos. Žalumynų ryšulėlis kruopščiai nuplaunamas, keliskart nupurtomas, smulkiai supjaustomas i..

Recepto vertinimas: 4

Midijų užkandis su kokosų-kario padažu (Video)

Į nemažą aukštą puodą įpilame dvi stiklines vandens ir nustatę didelę kaitrą pakaitiname apie 1 minutę. Vandeniui pradėjus garuoti, sudedame midijas. Uždengę puodą dangčiu, verdame apie 5-7 minutes. Susmulkiname baziliko lapelius taip, kad galėtume jais gražiai papuošt..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTOS KRŪTINĖLĖ SU PAPRIKA

Juostelemis supjaustytas vistos krutineles pabarstyti maltais pipirais, druska, paprikos milteliais, paslakstyti citrinos sultimis ir aliejuje. Baigiant kepti sudeti susmulkintus grybus, juostelemis supjaustytas paprikas. Vistienos sultinio kubelio istirpinti virintame karstame vandenyje, uzpilti an..

Recepto vertinimas: 5

MALTOS MĖSOS TROŠKINYS SU PUPELĖMIS

Pupeles isvirti. Farsa pakepti su smulkiai pjaustytu svogunu, pagal skoni idejus chili pipiru ir vegetos. Kai mesa apkeps sudeti kubeliais pjaustyta raudonaja paprika ir 5 min. kepti. Sudeti kubeliais pjaustytus agurkus ir 3 min. kepti. Paruosta produkta deti i troskinimui skirta puoda, supilti virt..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena su mango,persikų ir vynuogių padažu

Pirmiausia reikia supjaustyti vistiena mazais gabaliukais ir pabarstyti ivairiais prieskoniais (geriausia kai prieskoniai astresni - ypac tinka raudonoji paprika (astrioji) kartu su kariu). Tada atidaryti konservuotu mangu indeli ir visa ta skysti supilti ant vistienos ir 1 val palaikyti saldytuve.T..

Recepto vertinimas: 0

Aistės guliašas iš vištienos (4-5 porcijos)

Vistienos file supjaustome kubeliais, pabarstome prieskoniais ir kepame ant stiprios ugnies 2 min. viena kubeliu puse, tada kita, kol pabaltuos.Tada dedame i keptuve ketvirciais supjaustytus pievagrybius, supjaustytas paprikas. Truputi pakepus reik ipilti i keptuve grietinele (neplakta) arba grieti..

Recepto vertinimas: 4

Greitas troškinys

Kopustus supjaustome ir nuplikome verdanciu vandeniu, sutarkuojame siaudeliais morkas, supjaustome kubeliais bulves, paprika, zirnelius viska sumaisome. Sudedame druska ir prieskonius, majonezo 3-4 saukstus. Apkepiname sprandine su svogunais, sumaisome su darzoviu mase. ir viska trosiname apie 40 mi..

Recepto vertinimas: 3

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Vištieną supjaustyti 1 centimetro dydžio gabaliukais. Užpilti spanguolių trauktine, 2 šaukštais sojos padažo, druskos pagal skonį. Palikti marinuotis 1 - 2 valandoms. 3 kiaušinius išplakti, įdėti 4 šaukštus kukurūzų krakmolo, 1 šaukštą sojos padažo, 1/2 šaukštelio ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: raudonoji