Sultinyje virta jautiena

Ingridientai:
800 g jautienos be kaulo,
2 stiklinės sultinio,
2 morkos,
svogūnas,
petražolių,
80 g rūkytos šoninės,
50 g miltų,
50 g riebalų,
1/2 stiklinės raudono vyno,
česnako,
lauro lapų,
mažas indelis pomidorų padažo,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Jautieną nuplauti, pabarstyti mielėmis ir apkepti riebaluose. Įdėti į puodą, užpilti sultiniu, vynu, įdėti česnakus, lauro lapų, pomidorų padažo, daržoves sutarkuoti, svogūną sujaustyti ir suberti į sultinį. Virti, kol mėsa suminkštės. Tada ištraukti ir paruošti padažą. Sultinį perkošti, įdėti pjaustytą kubeliais šoninę, įberti druskos, pipirų, sudėti virusias su mėsa darržoves. Patiekti su bulvėmis, keptais pievagrybiais ir daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!