Raudonojo vyno marinatas jautienai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
 0,5 šaukšto raudonojo vyno acto
1 stiklinė sauso raudonojo vyno
1-2 šaukšteliai cukraus
1 svogūnas
2 lauro lapeliai (Lauro lapas)
3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
rozmarinų
0,25 šaukštelio garstyčių miltelių
druskos

Gaminimas:
 Cukrų ir druską ištirpinkite vyno ir acto mišinyje.
Tada suberkite garstyčias ir gerai išmaišykite.
Svogūną supjaustykite žiedeliais, sudėkite į emaliuotą indą, sumeskite prieskonius, supilkite vyno ir acto mišinį ir užvirkite.
Tinka vartoti atšalusį.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!