Pikantiška jaučių uodegų sriuba

Ingridientai:
1 svogūnas
20 g aliejaus
1 marinuotas agurkas
15 g medaus
3 g kario
3 g paprikos miltelių
1 kg jaučio uodegų
100 ml raudono vyno
50 ml brendžio
100 g grietinėlės
druskos
Gaminimas

Užpilkite jaučio uodegas 1,5 l šalto vandens, užvirkite, nugraibykite putas ir pabaikite virti. Nuvalykite ir supjaustykite svogūną. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Plonais griežinėliais supjaustykite agurką. Agurką, medų, karį ir papriką sudėkite į kepamus svogūnus. Viską pakepinkite 1 minutę ant mažos ugnies. Tada daržoves sudėkite į jaučių uodegų sultinį. Supilkite raudonąjį vyną, brendį. Sriubą paskaninkite grietinėle. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!