Jautienos muštinukai su džiovintais grybais

Ingridientai:
750g jautienos be kaulų,
svogūnas,
4 džiovinti grybai,
stiklinė raudono vyno,
1,5 stiklinės sultinio,
50g kumpio,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Nuplautą mėsą sudėti į puodą, apiberti supjaustytu svogūnu, užpilti vynu ir palaikyti keletą valandų. Džiovintus grybus pamirkyti šaltame vandenyje (iš vakaro). Po to, tame pačiame vandenyje išvirti. Mėsą ištraukti iš marinato, supjaustyti, išmušti ir kepti taukuose. Sudėti į troškintuvą, suberti juostelėmis pjaustytus grybus, supilti grybų sultinį, marinatą, įberti druskos, pipirų, pjaustyto kumpio. Troškinti, kol mėsa suminkštės. Jei sultinys išgaruos - įpilti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!