20 rezultatų ieškant "perkostu"

Šerbetas su citrina

Šerbetas su citrina Sudėtingumas: 2 Ingridientai: . Gaminimas: Į vidutinio didumo prikaistuvį įpilkite ½ stiklinės šalto vandens ir įberkite šaukštą želatinos. Palikite 10 minučių. Į želatinos mišinį įpilkite ½ stiklinės verdančio vandens ir ant šiltos viryklės..

Recepto vertinimas: 0

File prismaigstyta lašiniukų

File prismaigstyta lašiniukų Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos filė, 100—200 g lašiniukų, druskos, pipirų, 60 g sviesto arba riebalų, 100 g grietinėlės Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, gausiai ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėl..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais

Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Triušis (2kg), 2.1kg priekonių šakniavaisių (morkų, petražolių, saliero), po 3 juoduosius ir kvapniuosius pipirus, 3.2 lauro lapeliai, druskos, pipirų. Kukuliams: 4.0,5 stiklinės grietinės, kiau..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šlaunelės

Mėsos šlaunelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto svogūnams pakepinti, 1 šaukštas grietinės, prieskonių, žalumynų, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė prie šonkauliukų supjaustoma gabaliukais, išimami kauliukai (jie bus reikalingi šlaunelėms), m�..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta nugarinė

Grybais įdaryta nugarinėIngridientai:800 g kiaulienos nugarinės, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 30 g džiovintų grybų, 40 g riebalų kepimui, prieskonių, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nu..

Recepto vertinimas: 4

Kepta šviežia kiaulienos dešra

Kepta šviežia kiaulienos dešraIngridientai:800 g šviežios kiaulienos dešros, 2 šaukštai riebalų, prieskonių, truputis vandens ar sultinio.Gaminimas Į keptuvę sudėta dešra subadoma aštriu plonu virbu ar šakute, kad kepant nesusproginėtų. Pridedama riebalų, įpilama truputį kar�..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena garstyčių padaže

Troškinta jautiena garstyčių padažeIngridientai:800g jautienos be kaulų, 1 svogūnas, 1 morka, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 30 g riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis garstyčių, 1 stiklinė sultinio, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai

Mėsos kukuliaiIngridientai:1/2kg jautienos, prieskonių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūnas, 30g sviesto svogūnams pakepinti, 2—3 riekelės pyrago, džiūvėsėlių, petražolių lapelių, druskos, 50 g riebalų kepti.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaust..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena

Troškinta veršienaIngridientai:1kg veršienos, prieskonių (truputis pipirų, lauro lapelis, kalendros, kardamono grūdelis), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), 40 g riebalų, truputis miltų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Veršiena su ka..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos veršelio kepenys

Troškintos veršelio kepenysIngridientai:700g. veršelio kepenų, 150 g lašinukų (nebūtinai), 40 g riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės vyno (nebūtinai).Gaminimas Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta aviena su daržovėmis

Troškinta aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos su kaulais, 40 g riebalų, prieskonių, druskos, miltų apvoliojimui, 800 g įvairių daržovių: morkų, bulvių, ropių, pupų ar pupelių, gelteklių, moliūgų, pomidorų, svogūnų, porų (nebūtina imti visų rūšių daržoves).G..

Recepto vertinimas: 0

Kepta aviena

Kepta avienaIngridientai:800g. avienos (nugarinės ar šlaunies), 20 g riebalų, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa sudedama į dubenį, užpilama marinatu ir 1 — 2 dienas marinuojama. Išimta iš marinato mėsa nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su mal..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena

Troškinta vištienaIngridientai:1kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 20 g sviesto, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, džiūvėsėlių ar miltų, druskos.Gaminimas Paruošta višta supjaustoma, nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavolioj..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka, šutinta su daržovėmis

Lydeka, šutinta su daržovėmisIngridientai:1kg lydekos, 40 g sviesto, prieskonių (kvepidnčiųjų pipirų, lauro lapelis, kardamono, peletrūno, kmynų), prieskoninių daržovių (1 morka, saliero, 2 svogūnai, 1 poras), l/2 nutarkuotos citrinos žievelės, druskos.Gaminimas Paruošta ir nusa..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta lydeka

Troškinta lydekaIngridientai:1kg lydekos, 40g sviesto, 1 svogūnas, 1 morka, prieskonių, druskos, l/2 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, miltų, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta žuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pasūdoma, pabarstoma ..

Recepto vertinimas: 3

Troškintas grybais įdarytas upėtakis

Troškintas grybais įdarytas upėtakisIngridientai:800g upėtakių, 20g džiovintų baravykų, 40g sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus..

Recepto vertinimas: 4

Silkutės vyniotinukai (Ramunės)

Silkutės vyniotinukai (Ramunės)Ingridientai:Reikės : silkės, morkų juostelių, svogūno juostelių. Marinatui : lauro lapų, pipirų, gvazdikėlių, druskos, cukraus ir acto. Papuošimui : aš naudojau agurką ir svogūno laiškus. galima puošti kiaušiniu, paprika, labai tinka citri..

Recepto vertinimas: 5

Rikotos sūrio skrebučiai su apelsinų padažu

Rikotos sūrio skrebučiai su apelsinų padažuIngridientai:4 porcijoms: 225 g perkoštų apelsinų sulčių; 1/3 stiklinės cukraus; 2 valg. š. sviesto; 2 valg. š. grietinės; 1 valg. š. apelsinų likerio; Alyvuogių aliejaus kepimui; 225 g šviežio sutrinto rikotos (Ricotta) sūrio; 1/3 stikl..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti svogūnai su jautiena

Įdaryti svogūnai su jautienaIngridientai:4 dideli svogūnai, 400 g virtos jautienos, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai grietinės, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, stiklinė jautienos sultinio, maltų juodųjų pipirų, druskos, krapų.Gaminimas Svogūnus nulupame, apverdame,..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: perkostu