Mėsos kukuliai

Ingridientai:
1/2kg jautienos,
prieskonių,
2 kietai virti kiaušiniai,
1 svogūnas,
30g sviesto svogūnams pakepinti,
2—3 riekelės pyrago,
džiūvėsėlių,
petražolių lapelių,
druskos,
50 g riebalų kepti.
Gaminimas
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaustu pyragu, sudedami svieste pakepinti smulkiai pjaustyti svogūnai, petražolių lapeliai, kapoti kietai virti kiaušiniai, prieskoniai ir druska. Viskas gerai išsukama, daromi pailgi kukuliai — „cepelinai", pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami orkaitėje riebaluose. Patiekiami užpilti tuo pačiu perkoštu padažu, kuriame kepė, su virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis, morkomis, žaliaisiais žirneliais ar kitomis tuo metu turimomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!