Troškinta vištiena

Ingridientai:
1kg vištienos,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
20 g sviesto,
1 stiklinė sultinio,
2 šaukštai grietinės,
džiūvėsėlių ar miltų,
druskos.
Gaminimas
Paruošta višta supjaustoma, nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinama svieste. Paskui mėsa sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu ar vandeniu, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir, uždengus indą, troškinama, kol suminkštės. Baigiant troškinti, supilama grietinė. Vištiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama perkoštu
padažu, kuriame buvo troškinama. Prie jos duodama karštų įvairių troškintų daržovių (morkų, žirnelių, salierų, porų, svogūnų, moliūgų ir kitų) mišinio, bruknių košės ar marinuotų vaisių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!