Troškinta jautiena garstyčių padaže

Ingridientai:
800g jautienos be kaulų,
1 svogūnas,
1 morka,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
30 g riebalų,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai grietinės,
1 šaukštelis garstyčių,
1 stiklinė sultinio,
prieskonių, druskos.
Gaminimas
Mėsa supjaustoma gabaliukais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama. Paskui ji sudedama į troškintuvą, užpilama sultiniu ir sudedamos visos griežinėliais supjaustytos daržovės (morkos, svogūnai). Troškinama uždarame inde. Baigiant troškinti, supilama grietinė, pomidorų tyrė ir garstyčios.
Patiekiama pašildytame pusdubenyje, apdėta virtomis bulvėmis ir užpilta tuo pačiu (perkoštu) padažu, kuriame buvo troškinama.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!