Troškinta lydeka

Ingridientai:
1kg lydekos,
40g sviesto,
1 svogūnas,
1 morka,
prieskonių,
druskos,
l/2 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno,
miltų,
2 šaukštai grietinės.
Gaminimas
Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta žuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pasūdoma, pabarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, įpilama citrinos sulčių ar baltojo vyno, sultinio, sudedamas susmulkintas svogūnas, morka ir troškinama 15—20 min.
Baigiant troškinti, supilama grietinė.
Patiekiama pašildytame pusdubenyje, užpilta perkoštu padažu, kuriame buvo troškinama, su virtomis bulvėmis, žirneliais, pupelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!