Vaniliniai rageliai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.4 tryniai,
2.150 g cukraus,
3.3 stiklinės miltų,
4.2 pakeliai vanilinio cukraus,
5.200 g sviesto,
6.125 g lazdyno riešutų,
7.200 g varškės.
Gaminimas:
Sukapotus riešutus sumaišyti su varške. 3 trynius išsukti su cukrumi, dėti vanilinį cukrų, ištirpytį sviestą, miltus ir užminkyti tešlą kaip makaronams. Tešlą iškočioti į apvalų lakštą ir supjaustyti į 16 dalių. Ant kiekvienos uždėti varškės su riešutais ir susukti ragelio forma. Prieš kepant, aptepti išplaktu tryniu. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!