Šokoladinis tortas


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
300 g cukraus 3 kiaušiniai 125 g sviesto 250 g miltų 1 pakelis kepimo miltelių 90 g kakavos 200 g pieno 100 g lazdyno riešutų Kremui: 200-300 g plaktos grietinėlės 150 g braškių ar kitokio džemo Papuošimui: 200 g juodojo šokolado 100 g lazdyno riešutų
Gaminimas:
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, sukant įmušti po vieną kiaušinį. Į masę supilti pieną, suberti persijotus miltus su kepimo milteliais, sudėti sukapotus lazdyno riešutus ir kakavos miltelius. Gautą tešlą supilti į sviestiniu popieriumi išklotą tortinę formą. Kepti apie 1 valandą. Jei tešla, įbedus medinę lazdelę nelips, išjungti orkaitę. Kai orkaitė atvės, tortą išimti iš formos ir perpjauti į tris dalis. Blynus pertepti plakta grietinėle, ant viršaus uždėti džemo. Blynus sudėti vienas ant kito. Torto viršų aplieti ištirpintu šokoladu ir papuošti riešutais

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!