Keptas viščiukas su riešutais ir avižiniais dribsniais

Ingridientai:
600 g viščiuko broilerio (pusė viščiuko),
3-4 šaukštai susmulkintų lazdyno riešutų,
4 šaukštai avižinių dribsnių,
1 šaukštas garstyčių,
3 šaukštai majonezo,
3 skiltelės česnako,
druskos, pipirų,
aliejaus apkepimui.

Keptiems bananams:
3-4 bananai,
30 g sviesto,
30 g cukraus,
30 g citrinų sulčių,
truputis druskos,
1 šaukštas kokosų drožlių.
Gaminimas
•Mėsą įtriname majonezo, garstyčių, susmulkinto česnako, druskos ir pipirų mišiniu ir marinuojame per naktį.
• Marinuotą viščiuką apvoliojame riešutuose ir dribsniuose, apkepame keptuvėje su aliejumi, po to apie 45 min. kepame orkaitėje. Kartu orkaitėje folijoje iškepame bananus. Bananus nulupame, sudedame ant folijos, pabarstome cukrumi, druska, palaistome citrinų sultimis, uždedame sviesto gabalėlius. Kepdami bananus folijoje apverčiame arba laistome ištirpusiu sviestu, iškepusius užbarstome kokosų drožlėmis. Kepame apie 30 min. Taip iškepti bananai tinka prie įvairiai keptos paukštienos.

(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!