21 rezultatų ieškant "jurates"

Nekepti sausainiai (Jūratės)

Riestainius supjaustyti riekutėmis, kad išeitų norimo dydžio gabalėliai. 1. Šokoladą ištirpinti. Riekutę riestainio įmerkti į šokolado masę ir pavolioti kokoso drožlėse ar jomis apibarstyti. 2. Riešutus smulkiai suskaldyti. Išlydyti cukrų. Riestainių riekutes įmerkti į..

Recepto vertinimas: 5

Spagečiai su daržovėmis (Jūratės)

Pomidorus nuplikyti, nulukti ir supjaustyti į 4 dalis. Porus supjaustyti griežinėliais, morkas, porus ir svogūnus - kubeliais. Puode užvirinti 2 litrus pasūdyto vandens, įpilti truputį aliejaus ir sudėjus spagečius virti 10 min. Po to perlieti šaltu vandeniu ir išmaišyti su sviestu. P..

Recepto vertinimas: 3

Apkeptos įdarytos dešrelės (Jūratės)

Svogūnus smulkiai supjaustyti, pomidorus- griežinėliais. Kiaušinį išplakti su kariu, grietine, puse tarkuoto sūrio, svogūnu, pjaustytais pievagrybiais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Dešreles perpjausti išilgai, sudėti į sviestu pateptą skardą ir įdaryti. Ant dešrelių sudėti pom..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai „Mylimiausi“ (Jūratės)

Dideliame inde sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, įmušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus (geriau cukrų prieš tai sumalti, kad geriau susimaišytų ir neliktų neištirpusių kristalėlių), šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. ..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai virti riestainiai (Jūratės)

Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpinti riebalai ir visi kiti ingredientai. Gerai išminkoma ir pastatoma šiltais, kad pakiltų. Pakilusi tešla suminkoma, jei per minkšta, dedama dar miltų ir dar kartą pakildinama. Iš pakilusios tešlos daromi piršto storum..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir silkių maltiniai (Jūratės)

Išmirkytos silkės nuvalomos ir, išėmus kaulus, sumalamos kartu su bulvėmis, suberiami džiūvėsiai, įmušami kiaušiniai, sudedamas smulkintas pakepintas svogūnas, pasūdoma, įberiama maltų pipirų. Viskas išmaišoma, daromi nedideli maltiniai, pavoliojami džiūvėsiuose arba miltuose ..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotas lakštinis su varške (Jūratės)

Iš miltų, pieno suminkoma vidutinio kietumo tešla (kaip skryliams). Labai gerai išminkyta tešla plonai iškočiojama. Daromi 1-2 lakštai. Paviršius patepamas tirpdytu sviestu, uždedamas varškės įdaras ne iki pat kraštų. Tešlos kraštus užlenkus suvyniojama. Galai sulipdomi plaktu ki..

Recepto vertinimas: 0

Gėrimas "Egzotika" (Jūratės)

Į aukštą taurę sudėti ledus, konservuotų vaisių asorti, supilti apelsinų ir citrinų sirupą, gazuotą vandenį. Gėrimą tuoj pat patiekti. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių spurgos su riešutais (Jūratės)

Obuolius nulupus sutarkuoti. Išplakti kiaušinius su cukrumi ir vanil. cukrumi, sumaišyti su obuoliais bei kapotais riešutais. Į masę dėti trintų sausainių arba miltų tiek, kad ji pasidarytų tiršta. daryti kamuolėlius ir virti karštame aliejuje. Išvirusias spurgas pabarstyti miltiniu..

Recepto vertinimas: 0

Užkandinis tortas (Jūratės)

1. Paruošti mielinę tešlą. Mieles, užpylus trupučiu pieno, išmaišyti. Įberti truputį miltų ir pastatyti šiltai, kad tūris padidėtų 3 kartus. Tada į dubenį susijoti miltus, supilti pieną, paruoštas mieles, ištirpiną sviestą bei kitus priedus ir minkyti, kol tešla nebelips pri..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)

Riešutinė masė: riešutus sumalti kavamale. Indelyje išlydyti sviestą, įberti cukraus ir maišyti kaitinant kol cukrus ištirps. Įpilti šlakelį pieno ar grietinėlės. Maišant po truputį berti sumaltus riešutus. Kaitinant maišyti kol sutirštės. Leisti atvėsti. Iš atvėsusios masė..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinės duonos kiškutis (Jūratės) (foto)

Nuo duonos nupjauti plutelę ir sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Riešutus sumalti kavamale. Susmulkinti džiovintus vaisius, kartu su maltais riešutais, įmaišyti į duonos masę. Įmaišyti kiaušinio trynį. Iš gautos vaisinės duonos suformuoti kiškutį, įdėti razinų akis ir kep..

Recepto vertinimas: 1

Salotos su rūkyta žuvimi (Jūratės)

Virtą morką, agurką smulkiai supjaustyti, taip pat smulkiai supjaustyti rūkytą žuvį. Kelis šaukštus jogurto išmaišyti su šaukšteliu majonezo. Supjaustytas daržoves, žirnelius ir žuvį sumaišyti su paruoštu padažu. ..

Recepto vertinimas: 5

Krabų lazdelių salotos (Jūratės)

Krabų lazdeles ir agurką supjaustyti, sumaišyti su biria varške (ar ryžiais) ir paruoštu padažu. Padažui kelis šaukštus natūralaus jogurto išmaišyti su šaukšteliu majonezo. ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų sulčių gėrimas (Jūratės)

Išspaustas šviežias morkų sultis sumaišyti su litru virinto atvėsinto vandens, paskaninti citrinų sultimis ir medumi. Įberti malto cinamono ir imbiero. ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių pyragėliai su mėsa (Jūratės)

Bulves išvirti su lupenomis. Virtas nulupti, sutrinti, atskiesti pienu, pasūdyti, įdėti truputį sviesto, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti. Pusę bulvių masės dėti į sviestu pateptas formeles. Ant viršaus dėti mėsos įdarą: maltą mirtą mėsą pakepinti keptuvėje su svogūnais,..

Recepto vertinimas: 0

Kaliaropių salotos (Jūratės)

Kaliaropes ir obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Porų baltąsias supjaustyti plonais žiedeliais arba pusžiedžiais. Papriką, išėmus sėklas,- juostelėmis. Svogūnų laiškus ar petražoles susmulkinti. Viską sumaišyti su jogurto ir majonezo padažu. ..

Recepto vertinimas: 0

Kava su kepurėle (Jūratės)

Užplikyti kavą, perpilti per sietelį, kad neliktų nuosėdų. Kiaušinio trynį išplakti su cukrumi iki baltumo ir užpilti ant kavos viršaus. Pabarstyti tarkuotu šokoladu. ..

Recepto vertinimas: 4

Pieniška arbata (Jūratės)

Karštu pienu užplikyti arbatžoles ir uždengti, kad pritrauktų ( apie 5 min.) Pasaldinti pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Avižiniai sausainiai su datulėmis (Jūratės) (foto)

Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, maišant tešlą įmušti kiaušinius. Kai cukrus bus ištirpęs, ir tešla bus vienalytė, įberti maltus avižinius dribsnius, sumaišytus su kepimo milteliais, tada avižinius dribsnius. Pjaustytas datules galima įmaišyti į tešlą arba trup..

Recepto vertinimas: 3

Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)

Nuplautas šaltalankių uogas užpilti karštu (bet ne verdančiu) vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti maždaug 2 min., (taip vėliau jos lengviau susimaigys). Tada vandenį nupilti, o uogas sumaigyti. Ant dubenėlio krašto uždėti dvigubos marlės gabalėlį ir nupilti susidariusias sultis. Uog..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: jurates