Grybų maltinukai (Jūratės)

Ingridientai:
1 litr. pasūdytų ar marinuotų grybų,
3 kiaušiniai,
2 v.š. grietinės,
2 svogūnai,
150g sviesto,
maltų pipirų,
druskos,
1 stikl. džiūvėsių,
1 v.š. miltų.
Gaminimas
Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami sviese (50g), suberiami džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma, kad džiūvėsėliai išbrinktų ir daromi maltinukai. Jie pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste ar aliejuje. Patiekti galima su bulvėmis ar daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!