Medaus tortas (Jūratės)

Ingridientai:
Tešlai:
400g miltų, 2 kiaušiniai,
200g cukraus, 1 a.š. vandens,
150g medaus

Kremui:
200g maltų riešutų,
150g miltinio cukraus,
1 stiklinė grietinės,
2 v.š. kakavos,
2 v.š. vandens.

Glajui:
1/2 stiklinės grietinės,
100g sviesto,
2 v.š. kakavos,
3 v.š. vandens.
Gaminimas
Gaminti tešlą: į persijotus miltus sudėti visus komponentus ir užminkyti tešlą. Kepti apteptoje sviestu ir pabarstytoje maltais džiūvėsėliais tortinėje. Kepinį siūlu padalinti į tris apskritus lakšus. Galima ir atskirai kepti tris lakštus.

Kremo komponentus sudėti į indą ir maišant užvirinti. Kai masė atvės, pertepti atvėsusius torto lakštus (geriau iš vakaro iškeptus).

Glajaus komponentus sudėti į indelį ir maišant virti 5 min. Kai glajus atvės ir ims tirštėti, aplieti juo tortą

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!