Trapios tešlos pyragas (Jūratės)

Ingridientai:
300g margarino ar sviesto,
300g cukraus,
300g grietinės,
3 kiaušiniai,
1 a.š. kepimo miltelių,
miltų - kiek reikės,
mėgstamos uogų ar vaisių iš kompoto,
riešutų.
Gaminimas
Trynius su dalimi cukraus išsukti iki baltos masės. Sumaišyti su grietine, margarinu. Po truputį maišant berti miltus, maišytus su kepimo milteliais. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Išmaišoma ir supilama į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepti kol pagels. Baltymus su likusiu cukrumi išplakti iki standumo ir uždėti ant pyrago. Paviršių pašiaušti šakute ir vėl dėti į orkaitę. Kepti kol baltymai išdžius ir vos pagels. Viršų puošti uogomisar vaisiais, riešutais

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!