25 rezultatų ieškant "skanaus"

Lakštinių apkepas su lašišomis /Lasagne

Lašišų filė supjaustykite stambiais gabalėliais, pašlakstykite citrinos sultimis (2 šaukštais) ir pasūdykite. Kopūsto lapus įdėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 2 min. Didelėje keptuvėje arba puode įkaitinkite sviestą ir pakepinkite ten miltus. Maišyda..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos

Viską gerai sumaišome Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Pati paprasčiausia grybų sriuba

Nuvalytus grybus nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir troškinti riebaluose. Baigiant troškinti, įberti miltų, išmaišyti įpilti vandens, pasūdyti ir 10-15 minučių pavirinti. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti inkstai su bulvėmis

Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, galima apvolioti miltais ir kepkite įkaitintame svieste, kol iškepa (3 – 5 min.). Patiekdami valgyti inkstus užpilkite citrinos sultimis, apibarstykite ..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotas tortas

Sviestą išsukite iki baltumo. Kitame inde ištrinkite trynius su cukrumi. Tada trynius po šaukštą dėkite į sviestą, taip pat dėkite po truputį miltų ir plakite. Taip plakite kol sudėsite visą trynių masę. Baigdami plakti supilkite vanilę. Tešlą padalinkite į 4 – 5 dalis ir vien..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis marinate

Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite į keramikinį indą, užpilkite marinatu ir palaikykite 3 – 4 valandas. Jei palaikysite ilgiau žuvis pasidarys minkštesnė. Marinatą nupilkite, pagardinkite druska, žuvį sudėki..

Recepto vertinimas: 2

Cikorijų apkepas su grybais

Supjausčius cikorijas, apšlakstyti parūgštintu vandeniu. Svogūną supjaustyti, pakepti. Grybus išvirti pasūdytame vandenyje, supjaustyti juostelėmis, sumaišyti su svogūnais. Šį mišinį sumaišyti su cikorijomis, įdėti trynius ir išplaktus baltymus, pasūdyti, įberti pipirų ir gera..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvinti ir supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su kapotais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoks..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų sklindžiai

Bulves sutarkuoti, sumaišyti su supjaustytais grybais, įberti druskos. Tešlą dėti į keptuvę ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Pusę rūgštynių ištroškinkite jų pačių sultyse, o kitą pusę supjaustykite. Išvirtas rūgštynes pertrinkite per sietelį ir sudėkite į verdantį sultinį kartu su pakepintomis petražolėmis, svogūnais ir pavirkite 15 – 20 minučių. Prieš baigiant virti sudėkite pjaustytas rūgšt..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su daržovėmis

Mėsą supjaustyti ir pakepinti kartu su svogūnais. Tada įpilti karšto vandens, sudėti prieskonius ir troškinti. Tada ant mėsos sudėti supjaustytas morkas, kopūstą, bulves. Daržoves pasūdyti ir dar patroškinti. Ištroškinus, viską apibarstyti krapais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Aviena mairūno padaže

Mėsą sudėti į verdantį vandenį, pasūdyti, sudėti prieskonius ir virti 1 valandą. Dalį mėsos sultinio perpilti į kitą indą ir jame išvirti garnyrui skirtas morkas, pastarnokus ir bulves. Pagaminti padažą: svieste pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Paskaninti ci..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su griežčiais

Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pakepinti ir griežčius. Paskui viską sudėti į puodą sluoksniais, apibarstyti druska, pipirais, miltais ir troškinti 1 valandą. Viršų pabarstyti krapais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena su grietine

Mėsą supjaustyti, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų daržovių ir uždengus palaikyti 2 valandas šaltai. Tada mėsą apvolioti miltuose, pakepinti, sudėti į puodą, įpilti marinato, vandens, sudėti prieskonius ir troškinti 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys

Mėsą apkepti orkaitėje. Tada įtrinti ją druska, pipirais ir kepti 2 valandas.baigiant kepti, įdėti svogūną, petražolės šaknį. Padažą pagaminti iš sulčių mėsos ir krakmolo. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Česnakų salotos

Česnakus smulkiai supjaustyti. Pupas perpjauti į dvi dalis. Morkas sutarkuoti. Viską sudėti į dubenį, įdėti druskos, grietinę ir išmaišyti. Tinka prie žuvies bei silkės. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su svogūnais

Jautieną supjaustykite gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir apkepinkite ant sviesto. Svogūnus supjaustykite 1 cm griežinėliais ir išklokite jais troškinimo indą. Užpilkite sultiniu, suberkite prieskonius, sviestą ir viską gerai ištroškinkite. Tada supilkite vyną, actą, pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta kalakutiena

Kalakutieną išvirti ir supjaustyti. Tada apvolioti miltuose, suvilgyti kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Tada kepti. Iškepus, mėsą apšlakstyti sviestu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Saldžiosios salotos „Arlekinas“

Obuolius supjaustome skiltelėmis. Razinas gerai nuplauname, išmirkome ir sudedame į dubenį su obuoliais. Varškė, pienas, citrinos sultys ir cukrus gerai ištrinami, kol gaunama vientisa masė ir sumaišoma su obuoliais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, įdaryti ryžiais

Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis kepurėlėmis grybus. Išpjauti kotelius, bet nesužaloti kepurėlių. Kotelius smulkiai supjaustyti ir troškinti riebaluose su tarkuota petražole. Tada įberti virtų ryžių, įmušti kiaušinį, pasūdyti. Grybų kepurėles pabarstyti druska, prikimšti įd..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu

Grybus ,supjaustyti gabalėliais, svogūną ir petražolꗹiaudeliais ir troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, suberti ryžius, įpilti sultinio, pridėti prieskonių ir baigti troškinti. Sūrį sutarkuoti, pusę jo sudėti į troškinį. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, pabarstyti žalu..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis

Paruoštus grybus ir svogūnus sukapoti ir kepinti riebaluose, kol pagels. Nuplautas kruopas sumaišyti su grybais, įpilti karšto vandens arba grybų sultinio ir troškinti, kol kruopos suminkštės. Tada įdėti pomidorų tyrės arba šviežių pjaustytų pomidorų, grietinės. Pagamintą valgį..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai įdaryti grybais

Pomidorams nupjauti viršūnėles ir išimti sėklas ir minkštimą. Vidų pabarstyti druska ir pipirais. Grybus ir svogūną sukapoti ir patroškinti ant sviesto. Kiaušinį sukapoti ir suberti į grybus, pagardinti prieskoniais ir išmaišyti. Gautą masę dėti į pomidorus. Ir ant viršaus užd..

Recepto vertinimas: 0

Itališka kiaušinienė

Dvi trečiąsias sūrio supjaustyti storesnėmis riekelėmis, o likusią dalį plonesnėmis. Sviestą ištirpinti įkaitintoje keptuvėje ir dugną iškloti storesnėmis sūrio riekelėmis. Kepti kol sūris išsileidžia ir pradeda pūstis. Tada įmušti kiaušinius, pabarstyti norimais prieskoniai..

Recepto vertinimas: 4

Vištiena su vyšnių padažu

Višta apverdama pasūdytame vandenyje. Šiek tiek suminkštėjus stambiems raumenims (krūtinėlė, kojelės), višta išimama iš vandens ir įtrinama druska su pipirais. Kepama orkaitėje užpylus tirpintu sviestu su aliejumi, nuolat palaistant atsiradusiu skysčiu, kol višta parusvės. Iškepu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skanaus