25 rezultatų ieškant "skanaus"

Itališkos salotos

Apelsiną supjaustome mažais gabaliukais, pomidorą taip pat supjaustome, svogunų laiškus susmulkiname idedame alyvuogių ir viską apipilame salotų padažu, viską sumaišome, skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryta višta

Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami neliestus sparnelių ir šlaunelių kaulus. Mėsa paklokite ant lentelės, palyginkite, pasūdykite ir susiūkite. Veršieną, vištos likučius ir piene išmirkytą pyragą du kartus permalkite, į masę įmušk..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių apkepas su varške

Išvirtą birią ryžių košę su razinomis ataušinkite iki 70, sudėkite pertrintą varškę, mažame vandens kiekyje ištirpintą vanilinį cukrų. Kiaušinio baltymą gerai išplakite, plakdami įberkite cukrų ir viską gerai išmaišykite. Košę dėkite į skardą ne storesniu kaip 3,5 cm ..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai žagarėliai

Iš kiaušinių, cukraus, trupučio miltų, mielių ir pieno užmaišykite skystą tešlą ir pastatykite šiltai, kad pakiltų. Po valandos, jei tešla tinkamai pakilusi, sudėkite visus miltus, užminkykite ir laikykite šiltai, kol pakils. Pakilusią tešlą iškočiokite 1 mm storio lakštais, ..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių apkepas su mėsa

Bulves išvirkite ir sumalkite, pridėkite žalio kiaušinio, druskos ir gerai išmaišykite. Iš pusės tešlos suformuokite 2 cm storumo blyną , paviršių nulyginkite, ant viršaus paskleiskite mėsą. Ant viršaus dėkite likusią bulvių masę, viršų palyginkite, pabarstykite džiūvėsėli..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos

Morkas bei bulves supjaustyti mažais kubeliais ir sumaišyti su pupomis. Svogūną pakepinti aliejuje ir viską sumaišyti. Įberti druskos bei kmynų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vyšnių padažu

Višta apverdama pasūdytame vandenyje. Šiek tiek suminkštėjus stambiems raumenims (krūtinėlė, kojelės), višta išimama iš vandens ir įtrinama druska su pipirais. Kepama orkaitėje užpylus tirpintu sviestu su aliejumi, nuolat palaistant atsiradusiu skysčiu, kol višta parusvės. Iškepu..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška sriuba

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, pakepinkite mėsą taip, kad apskrustų is visų pusių. Nuvalykite česnakus, perpjaukite juos per pusę ir kartu su pomidorų tyre, paprika bei raudonėliais sudėkite į mėsą. Į puodą įpilkite 750 ml vandens, 250 ml raudon..

Recepto vertinimas: 0

Virtų salierų salotos

Salierą, morkas, agurkus ir svogūną supjaustykite kubeliais. Obuolį sutarkuokite. Slyvas pasmulkinkite. Visus produktus apmaisykite aliejumi. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas (Lauros)

Užvirti vandenį, išmaišyti vandenyje kakavą. Įdėti cukrų,grietinėlę. Viską gerai išmaišyti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pupelių salotos (Ingridos)

Šiek tiek pavirti kalafijorą - maždaug 2 min., svogūną su paprika pakepinti, grybukus pavirti ir po to pakepinti, išsivirti raudonąsias pupeles. Viską atšaldyti ir sumaišyti su majonezu ar aliejumi. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Skanieji sumuštiniai su krabais (Skaistės)

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių šilumos. Supjaustyti krabų lazdeles ir sūrį ir sumaišyti su majonezu. Mase aptepti batoną (jei batonas nesupjaustytas tai prieš tai supjaustyti). Įdėti į orkaitę. Po 10 minučių išimti. Skanaus!!! ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinis plokštainis (Lauros) (foto)

Sutarkuojame bulves ir aguročius, suberiame miltus, supilame aliejų, pieną, pagardiname druska ir pipirais. Paruoštą masę supilame į kepimo indą išteptą sviestu ar aliejumi ir pašaunam į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę. Kepame apie 25-30 min. Iškepusį plokštainį patie..

Recepto vertinimas: 0

Sotusis omletas (Jolantos)

Bulvę nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais, morką sutarkuojame (o jei dėsite pievagrybius- juos smulkiai supjaustome), svogūną irgi smulkiai supjaustome, sudedame supjaustytą dešrą arba šoninę, išpaudžiame česnaką, sudedame prieskonius. Viską sudedame į keptuvę ir ..

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ SALOTOS

Supjaustyti kopustus , morkas ir susmulkinti cesnaka. Marinata uzvirinti ir karsta uzpilti ant darzoviu. Uzpilti 2 saukstus aliejaus. Vesiai laikomos salotos islieka sviezios 2savaites. Tinka prie mesos patiekalu, ypac kepsniu. Skanaus! (Danute Martink&)..

Recepto vertinimas: 0

Skruzdelynas

Razinas ismirkyti karstame vandenyje. Kiausiniu baltymus isplakti iki standziu putu. Isplakus baltymus juos supilti i trynius, ir plakti. Plakant pamazu berti miltus. Isminkyti tesla. Iskocioti labai plonai (kuo ploniau tuo geriau). Plesyti gabaliukais. Kepti (keptuveje) dideliame aliejaus kiekyje. ..

Recepto vertinimas: 1

Skanėstas

Isplakti kiausinius, suberti miltus, cukru, supilti vandeni ir sultis. Citrinos rugsti istirpinti vandenyje, uzberti sodos ir greitai viska supilti i tesla. Kepti kol apskrus, geriausia bandeles forma. SKANAUS! (Mindaugas)..

Recepto vertinimas: 0

Žemaičių blynai kitaip

Is idarui skirtu produktu uzmaisyti farsa ir apkepti mazus kotletukus.Is teslai skirtu produktu uzminkyti tesla. Formuoti kaip zemaiciu blynus i vidu deti apkeptus kotletelius.Kepti orkaiteje arba keptuveje. Skanu su grietine. Skanaus! (N.)..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Sviesta, kiausinius, cukru ir sutarkuota citrinos zievele sukti tol, kol pasidarys vientisa mase. I miltus suberk kepimo miltelius, ismaisyk. Po to maisydamas berk miltus i paruosta mase. Skarda patepk sviestu ir supilk i ja tesla. Nulupk obuolius, isimk seklas ir supjaustyk skiltelemis. Jas ispausk..

Recepto vertinimas: 4

Picos pyragas

Tešlos gaminimas:sumetam miltus, keptuvėje ištirpinam sviestą, užpilam ant miltų. kiaušinį įkalam į grietinę ir suplakam. Miltus su sviestu išminkom. Gaunasi vadinama smėlio tėšla, na pajusite kai miltai taps panašus į drėgną smėliuką. Dabar ipilkim grietinę, tik po truputi, k..

Recepto vertinimas: 0

Naktis

Gėrimus sumaišyti su ledu ir supilti į taurę. Iš citrinos ar apelsino žievelės išpjauti spiralę ir įdėti į taurę. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė su paprikomis

Kiaulienos nugarinę supjaustome 1-1,5 cm storio griežinėliais, išmušame mėsai skirtu plaktuku ir įtriname kiaulienos prieskoniais. Nugarinės gabalėlius apvoliojame kiaušinių plakinyje, miltuose ir iškepame aliejuje.Paprikas ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname su sviestu. Sup..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinis suflė

•Šokoladą ištirpiname 3 šaukštuose pieno (šokolado neliečiame, kol visiškai neištirpsta). Į ji nuolat maišydami sudedame trynius, paskui krakmolą, cukrų, sviestą, supilame likusi pieną. Kaitiname, kol sutirštėja. Į baltymus įberiame žiupsnelį druskos ir išplakame iki standži..

Recepto vertinimas: 4

Super omletas

Suplakam kiaušinius, dedam žiupsneli druskos, cukraus, sodos ir šaukštelį vegetos. Pilam pieno ir sumaišom. Tada dedam 1 šaukštą aliejaus, 2 šaukštus manų kruopų ir palaukiam pora minučiu kol išbrinks. Tuo metu galima supjaustyti dešryte, bei pomidrą, ar šiaip ka megstat (tinka net..

Recepto vertinimas: 0

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

Saltas vaisiu fondiu : grietinele kartu su vaniliniu cukrumi plakam iki standziu putu, paskui sukreciama i dailu dekorativiny inda pastatyta stalo viduryje. Aplink ji isdeliojamos lekstes sukuo ivairesniu rusiu uogomis ir vaisiu gabaleliais. Desertine sakute smeigiami vaisiai ir mirkomi grietinele. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skanaus