25 rezultatų ieškant "skanaus"

Salotos Jūros miškas

Viską sumaišome Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų saldainiai

Nuplautas morkas sutarkuoti, supilti į emaliuotą indą ir sudėti cukrų, išmaišyti mediniu šaukštu. Virti apie valandą, kartais ir mažiau. Baigiant virti įberti imbierų, išmaišyti. Jei šaukšteliu suvoliojus kamuolėlį jis išlaiko formą, vadinasi išvirė. Tada labai plonai patepti..

Recepto vertinimas: 0

Kepti vištienos maltiniai

Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ir du kartus sumalkite su piene išmirkytu ir išspaustu pyragu. Dar kartą permalę, dėkite sviesto, druskos ir išminkykite. Iš masės darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintame..

Recepto vertinimas: 0

Riebus biskvitas

Sviestą ištrinkite iki baltumo, dėkite po vieną trynį, po vieną šaukštą cukraus ir sukite dar 10 minučių. Ir taip kartokite kol sudėsite visus trynius. Tada supilkite išspaustas citrinos sultis, sutrintas citrinos žieveles ir sumaltus muškato riešutus. Suplakite baltymus, dėkite ju..

Recepto vertinimas: 0

Paršiukas su krienais

Išvalytą ir išplautą kiaulieną suvyniokite į pergamentinį popierių, užriškite virvute. Dėkite į didelį puodą, padardinkite druska, sudėkite prieskonines ar kitokias turimas daržoves ir virkite apie 1 valandą. Išvirę ataušinkite tame pačiame vandenyje, tada išimkite, kiaulieną..

Recepto vertinimas: 0

Gelteklių apkepas

Gelteklius išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti ir supjaustyti. Miltus kepinti su sviestu, kai pagels atskiesti pienu, pasūdyti ir virti, kol sutirštės. Riešutus sumalti ir sudėti į padažą. Paruoštą padažą užpilti ant gelteklių, išmaišyti ir sudėti į riebalais bei džiūvėsėl..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vyšnių padažu

Višta apverdama pasūdytame vandenyje. Šiek tiek suminkštėjus stambiems raumenims (krūtinėlė, kojelės), višta išimama iš vandens ir įtrinama druska su pipirais. Kepama orkaitėje užpylus tirpintu sviestu su aliejumi, nuolat palaistant atsiradusiu skysčiu, kol višta parusvės. Iškepu..

Recepto vertinimas: 0

Šalta kivių sriuba

Rabarbarus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Puode užvirinkite 1 l vandens, sudėkite rabarbarus ir cukrų, vėl užvirinkite ir tuoj pat nukelkite nuo ugnies. Pakelio turinį ismaisykite su keturiais valgomaisiais saukstais salto vandens ir supilkite į puodą su rabarbarais, kad sutirstėtų...

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba

Briuselinius kopūstus nuplaukite ir nuvalykite. Užvirinkite 250 ml sūdyto vandens, sudėkite briuselinius kopūstus, vėl užvirinkite ir virkite 10 minučių. Is puodo isimkite 10 kopūstų, supjaustykite į keturias dalis ir atidėkite. Rankiniu arba elektriniu maisikliu isplakite sriubos tyrę..

Recepto vertinimas: 0

Cikorijų salotos su rūkyta lašiša

Porus ar svogūnėlius supjaustykite 5 cm ilgio gabalėliais, po to - plonomis juostelėmis. Trumpam jas panadinkite į karstą vandenį, kad susvelnėtų skonis. Nuvarvinkite ant sietelio. Trynį sutrinkite su garstyčiomis, cukrumi, vynu ir citrinų sultimis. Padažą pagardinkite druska ir pipira..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos ir grybų kotletai

Į jautieną sudėti svogūnus, plaktą kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Suberti supjaustytus grybus, druskos ir pipirų. Formuoti kotletus. Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir apkepti kotletus iš abiejų pusių keletą minučių ant didelės ugnies. Padažui pomidorus užpilti verd..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su morkomis (Dianos)

Silke supjaustyti gabaliukais. Sutarkuotas morkas ir supjaustytą svogūną pakepti aliejuje, kai suminkštės, įdėti vegetos. Palaukti, kol atšals. Tada išvirti ir supjaustyti kiaušinius, papjaustyti žalio poro (jei mėgstate, ir sudėti į morkas, sumaišyti su silke, idėti majonezo.&..

Recepto vertinimas: 0

Čili troškinys (Ramunės) (foto)

Svogūnus supjaustom pusžiedžiais, papriką stambesniais kubeliais. Viską dedam į keptuvę, po 5 min, sudedam faršą, sultinio kubelius (pasmukintus), prieskonius ir kepinam apie 20 min. Tada viską dedam į puodą (galima ir gilioje keptuvėje, bet aš tokios neturiu), sudedam pupeles, pomid..

Recepto vertinimas: 4

Šviežių agurkų ir medetkų salotos (Ramunės)

Agurkus nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti susmulkintas medetkas, svogūnų laiškus, grietinės ir išmaišyti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų mišrainė (Ilonos)

Perlines kruopas išverdame. Virtą kumpį, papriką, svogūną, virtas morkas ir marinuotus agurkėlius supjaustome kubeliais. Viską gerai sumaišome, sudedame kapotas petražoles, pagardiname druska ir pipirais. Galiausiai užpilame majonezu arba alyvuogių aliejumi. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Pyrageliai ''DŽIAUGSMAS''

TESLOS PARUOSIMAS:Uzkaitinti puoda ir i ji ipilti dvi stiklines pieno ir margarina. Kai viskas uzverda suberti miltus ir is karto greitai maisyti puoda is visu jegu beperstojo apie 4 min. Tada misini perdeti i koki nors kita inda ir viska plakti mikseriu, plakant sudeti 8 kiausinius. Tada tesla pade..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladas

Sviesta sudek i nedideli metalini dubeneli ir tirpink ant silpnos ugnies. Pamazu suberk cukru, sudek grietine, kakava. Maisyk tol, kol skysta burbuliuojanti mase sutirstes ir virs gardziu sokoladu. SKANAUS (Egle)..

Recepto vertinimas: 0

kiaulienos šašlykas su kefyru

Kiauliena supjaustome kubeliais, svogunus ir cesnakus sumalame ir gauta mase sumaisome su viskuo. Kepame ant iesmu ir skanaus...

Recepto vertinimas: 4

Lašiša garstyčių padaže.

Lasisa supjaustome gabaliukais ir truputi pabarstome druska. Kepame keptuveje, per ta laika pasidarome padaza. Medu, garstycius, soju padaza ismaisome tada supilame isspaustas citrinos sultis ir itarkuojame citrinos zieveles viska gerai ismaisom. Kai baige kepti lasisa supilame padaza ant lasisos ir..

Recepto vertinimas: 0

Morkų pyragas

Kiausinius gerai isplakti su cukrumi. Po to dedame tarkuotas morkas, miltus ir soda arba kepimo miltelius. Viska gerai ismaisome ir kepame orkaiteje 220 temperaturoje 35 minutes. Skanaus. (lione)..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška silkė

Svogūną supjaustome žiedais. Pusę svogūno pakepiname aliejuje. Silkės puselę pjaustome skersai juostelėmis. Nekepto svogūno žiedelius dedame į silkinės indo apačią. Antru sluoksniu dailiai sudedame silkę. Ant jos sudedame likusius pakepintus svogūnus, užtepame prancūziškų garsty..

Recepto vertinimas: 0

Jūros lydeka grietinės padaže

Žuvį supjaustome gabaliukais ir pabarstomedruska, pipirais. •Susmulkiname svogūną, apkepamekeptuvėje su aliejumi, įdedame miltų,supilame grietinę, paskaniname druska,pipirais, muskatais. •Kepimo formą patepame aliejumi, supilamepadažą, sudedame žuvį, ant kiekvienogabaliuko uždedame..

Recepto vertinimas: 3

Gėrimas su beržų sula

Sumaišome sulą su sultimis ir išspaustomis iš pusės citrinos sultimis. Gėrimą supilstome į taures. Įdedame po 2-3 gabalėlius ledo, o taures papuošiame citrinos griežinėliais. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 3

Salotos su fermentiniu sūriu

Į lėkštę sudedame suplėšytus salotų lapus, suberiame susmulkintus marinuotus agurkus, bulves, paprikas, kukurūzus, svogūnų laiškus, užpilame paruoštu padažu. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos salotos su vištiena

Konservuotus kukurūzus ir ananasus nusausinti. Ananasus supjaustyti kubeliais. Vištieną supjaustyti smulkiais gabalėliais. Supjaustytus ananasus ir vištieną, kukurūzus ir riešutus sudėti į indą ir sumaišyti su majonezu. Skanaus (Jame)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skanaus