Kopūstų maltiniai (Jūratės)

Ingridientai:
800g kopūstų,
1/2 stiklinės ryžių,
2 kiaušiniai,
2 v.š. miltų,
2 svogūnai,
2 v.š. džiūvėsėlių,
50g sviesto,
pipirų,
riebalų kepimui,
druskos.
Gaminimas
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirinama. Atskirai išvirti ryžius. Susmulkintus svogūnus pakepinti svieste. Apvirusį kopūstą sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Į paruoštus kopūstus dedami ryžiai, pakepinti svogūnai, suberiami džiūvėsiai, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, įberiama pipirų. Viskas gerai išmaišoma ir daromi pailgi maltinukai. Jie pavoliojami plaktame kiaušinyje, miltuose ir dedami kept į keptuvę.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!