20 rezultatų ieškant "jiems"

Žuvis drebučiuose

Žuvį išvalykite, išvirkite. Į gilų emaliuotą indą pilkite 0,5 cm žuvies drebučių ir leiskite jiems sutingti. Tada sudėkite susmulkintą žuvį, papuoškite žalumynais ir morkomis kiekvieną gabaliuką, citrinos riekutėmis. Viską užpilkite drebučiais ir leiskite vėl sustingti. Tada..

Recepto vertinimas: 0

Falafeliai

Viską sudėti į dubenį. Gerai išmaišius, lėtai pilti vandenį ir toliau maišyti, kol gausis tiršta tešla. Iš gautos masės su rankom formuoti nedidelius blynelius ir kepti keptuvėje ant aliejaus, kol gražiai apskrus. Pastaba: lęšių miltus nesunkiai gausite sumalę lęšius su paprast..

Recepto vertinimas: 4

Mėsiška brokolių sriuba

Porus supjaustyti ir pakepti svieste. Į verdantį sultinį sudėti supjaustytas bulves, morką. Jiems pavirus sudėti supjaustytus brokolius, salierą, porus. Baigiant virti, sudėti nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Sriubą užbalinti grietine, išplakta su tryniu. Įberti petražolių. Skanaus..

Recepto vertinimas: 5

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Vištos galūnėms nuimkite oda, poodinius riebalus bei kelis kartus įpjaukite (tik nepersistenkite, nes reikės dar ir ant iešmo maut). Dubenyje sumaišykite druska, pasta, česnaką, jogurtą ir citrinos sultis iki vientisos mases. Duokite šitą masę pauostyti namiškiams, kad jiems prasid..

Recepto vertinimas: 0

Kepti ryžiai su sėmenimis

Nuplaukite ryžius. Puode užkaiskite vandenį, įberkite druskos ir palaukite, kol vanduo užvirs. Supilkite ryžius ir virkite apie 20 minučių, retkarčiais pamaišydami šakute. Nupilkite vandenį ir leiskite ryžiams pilnai atvėsti. Nedidelėje troškintuvėje pašildykite saulėgrąžų al..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu vandeniu. Į verdantį vandenį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulvės. Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai su ryžiais

Mėsa sumalama, sumaišoma su išvirtais ryžiais, pakepintais svieste svogūnais, piene išplaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais. Viskas gerai išsukama ir iš masės daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Apkepinti kukuliai baigiami troškinti s..

Recepto vertinimas: 5

Dzūkiški jautienos kukulaičiai

Mėsa sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, prieskonių, druskos ir gerai išmaišoma. Daromi nedideli kukulaičiai, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir verdami riebaluose, kol gražiai parusvės. Išimti iš riebalų palaikomi šiltoje orkaitėje ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiški rageliai

Mėsa sumalama, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, pasūdomą ir gerai išmaišoma. Daromi paplotėliai, į kurių vidų dedama įdaro, susukama ragelio forma, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama dideliame riebalų kiekyje. Įdarui svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami sv..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su šparagais

Šparagus sudėkite į didelį verdančio vandens puodą, pasūdykite ir paviekite 5-7 minutes, kol truputį suminkštės. Leiskite jiems apdžiūti. Šparagus supjaustykite, 3 ar 4 daigus palikite papuošimui. Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir pašildykite iki vidutinio karštumo, sud..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su kumpiu, mocarela ir kiaušiniais

Įdėkite kiaušinius į puodelį, užpilkite vandeniu, virkite ant vidutinio karštumo ugnies, užvirus, pavirkite 8 minutes. Nupilkite vandenį ir atvėsinkite kiaušinius po šaltu tekančiu vandeniu. Nulupkite ir smulkiai sukapokite. Didelėje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies pak..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su graikiniais riešutais (Rasos)

Razinas ir džiovintus obuolius išmirkyti. Nusausintus obuolius pasmulkinti ir pakepti svieste. Netrukus berti kubeliais supjaustytus svogūnus, o jiems apkepus ir razinas. Dėt pagal skonį cukraus, pipirų bei kečupo. Ataušinti. Graikinius riešutus paskrudinti atskirai švarioje keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 4

Su alumi virtos kiaulienos dešrelės (Ramunės)

Į puodą įpilame 1 stiklinę vandens, užverdame. Tada sudedame dešreles, supilame alų ir sumažinę ugnį išverdame. Aliejuje iškepame kroketus. Jiems baigiant kepti į aliejų sudedame ketvirčiais supjaustytus svogūnus, pabarstome druska. Dešreles patiekiame karštas su bulviniais kroke..

Recepto vertinimas: 0

Dietiniai avižiniai sausainiai (Jūratės)

Gautus rupius avižinius miltus sumaišyti su vandeniu (jo riekia tiek, kad tešla išeitų kaip blynams arba kaip skysta grietinė), įberti džiovintų vaisių. Viską išmaišius, šaukštu dėti po truputį tešlos ant kepimo popieriaus. Sausainius kepti orkaitėje kol šiek tiek pagels ir suk..

Recepto vertinimas: 4

KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopusto guze supjaustoma ir nuplikoma karstu vandeniu. I verdanti vandeni suberiami kopustai, jiems kiek apvirus, suleidziami mesos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulves.Mesos kukuliams mesa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogunai, kiausinis, malti pipirai ir piene is..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI SVOGŪNAI

Svogunai nulupami, apverdami, jiems nupjaunama virsunele ir isskobiamas vidurys.Idarui: isskobta svogunu dalis pakepinama svieste. Mesa sumalama, dziuveseliai uzpilami pienu. Pakepinti svogunai, malta mesa, sudrekinti dziuveseliai, grietine, druska ir pipirai gerai ismaisomi. Svogunus prikimsti idar..

Recepto vertinimas: 0

UZBĖKIŠKAS PLOVAS

Puodas su aliejum gerai ikaitinamas ant dideles ugnies, i ji sumetama kubeliais supjaustyta mesa. Kai ji apskrusta, sumetami svogunai. Jiems pasidarius auksines spalvos, sumetamos morkos. Kai jos pasidaro trapios, ipilamas pomidoru padazas (as maisau ji su druska ir prieskoniais) ir is anksciau uzme..

Recepto vertinimas: 3

SILKĖ SU GRAIKIŠKAIS RIEŠUTAIS

Svoguna pakepiname aliejuje. Atskirai pakepinam susmulkintus iki spirgo dydzio graikiskus riesutus. Viska sumaisome ir uzdedame ant silkes gabaliuku, isdeliotu silkineje.Vaisindami siuo patiekalu svecius leiskime jiems atspeti, su kuo paruosta silke. Daugelis pasako, kad su spirguciais. Skonis is ti..

Recepto vertinimas: 4

Raugintų agurkų sriuba su kazlėkais

I 2 l verdancio, mazai pasudyto vandens sudedame nuvalytus kazlekus. Jiems apvirus sudedame kubeliais supjaustyta svoguna, susmulkinta kopusta ir sutarkuota morka. Suberiame kubeliais supjaustytas bulves. Baigiant virti sudedame supjaustytus agurkus. Sriuba galime paskaninti lauru lapais...

Recepto vertinimas: 0

Morkų saldainiai

Nuskustas, smulkiai sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, berti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsinų žieveles ir pilti konjaką. Po to formuoti riešuto dydžio rutuliukus ir apvolioti cukruje.Pastovėję šie saldainiai ta..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: jiems