Morkų saldainiai

Ingridientai:
0,5 kg morkų
apie 0,5 kg cukraus
1 šaukštas konjako
vanilinio cukraus
apelsino žievelė

Gaminimas
Nuskustas, smulkiai sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, berti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsinų žieveles ir pilti konjaką. Po to formuoti riešuto dydžio rutuliukus ir apvolioti cukruje.
Pastovėję šie saldainiai tampa kietesni ir dar skanesni. Jie visai neturi morkų skonio! Labai įdomu ragaujančių klausinėti, kaip jiems atrodo, iš ko šie saldainiai pagaminti. (Saulė)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!