Žuvis drebučiuose


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

100 g žuvies,
150 g drebučių,
40 g majonezo,
100 g daržovių,
skiltelė citrinos,
druskos.

Gaminimas:

Žuvį išvalykite, išvirkite. Į gilų emaliuotą indą pilkite 0,5 cm žuvies drebučių ir leiskite jiems sutingti. Tada sudėkite susmulkintą žuvį, papuoškite žalumynais ir morkomis kiekvieną gabaliuką, citrinos riekutėmis. Viską užpilkite drebučiais ir leiskite vėl sustingti. Tada dantytu peiliuku supjaustykite po gabaliuką ir patiekite pailgame pusdubenyje, papuošę majonezu. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!