25 rezultatų ieškant "forma"

Biskvitinis tortas su persikais

Į plakimui skirtą indą supilame kondensuotą pieną ir jame išmaišome sodą. Po to po vieną įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir išmaišome. Paruoštą tešlą pilame į riebalais pateptą tortinę formą ir kepame 30 min. 180-200C temperatūros orkaitėje. Iškepusį ir atvėsu..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos sūris

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų. Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius. Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Rojaus sodas"

sumaišome tešlą ir sudėję i formą kepame apie 25 min. palaukiame kol atvės . dedame i torto formą, supilame jogurtą,rugpienį ir grietinę,isbrinkintą želatiną pašildome , paliekame,kad atvėstu,nusiplauname vaisius,vynuoges perpjauname pusiau,mandarinus išskirstome skiltelėmis ,pa..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su persikais

Apie biskvitinę tešlą Į plakimui skirtą indą supilame kondensuotą pieną ir jame išmaišome sodą. Po to po vieną įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir išmaišome. Paruoštą tešlą pilame į riebalais pateptą tortinę formą ir kepame 30 min. 180-200C temperatūros orkaitėje...

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos paštetas

Iš anksto įkaitinti orkaitę iki 160 laipsnių. baltą duoną supjaustyti gabalėliais ir pamerkti į grietinėlę. Viščiukų krūtinėles ir lašinukus smulkiai sumalti mėsmale. Prieskonines daržoves ir pievagrybius stambiai sukapoti ir su svogūnais patroškinti svieste. Atvėsinti ir suma..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas keksas su šokoladu

Į išsuktą sviestą įmaišykite cukrų, vanilinį cukrų, 2 kiaušinius, 4 trynius ir romą. Po truputį į sviestą suberkite atskirai sumaišytus miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kekso formą (30x..

Recepto vertinimas: 3

Džiūvėsėlių šarlotė

Keptuvėje ištirpiname 2 šaukštus sviesto, supilame džiūvėsėlius, įberiame žiupsnelį cukraus ir viską maišydami pakepiname. Obuolius nulupame, išpjaustome sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Stiklinę vandens užviriname su puse stiklinės cukraus, supilame obuolius ir apverd..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos pyragas su varške

Ant lentos sikapojame sviestą, suberiame miltus, druską, supilame aliejų ir lengvai pirštų galais minkome. Po to įpilame vandens ir gerai užminkome tešlą, suvoliojame į rutulį ir 1 valandą palaikome šaldytuve. Kepimo formą ištepame sviestu. Formos dugną ir sieneles išklojame 2..

Recepto vertinimas: 4

Kalėdinis ledų tortas

Migdolus, citriną, razinas ir vynuoges sudedame į vidutinio dydžio puodą, supilame romą ir gerai sumaišome. Uždengiame folija ir laikome per naktį. 2l. talpos kekso formą atšaldome šaldiklyje. 1 kg vanilinių ledų truputį atitirpiname, įmaišome brendi ir cukruotas uogas. Šiuo m..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio tortas, turintis mažai angliavandenių

Baltąjį sūrį sukrėskite į indą ir dėkite į karšto vandens vonelę. Maišykite tol, kol sūrio masė taps vientisa. Iš 50g. sviesto ir migdolų riešutų paruoškite tirštą pastą. Paimkite 25cm. dydžio formą ir iš migdolų pastos suformuokite sūrio tortui padą. Atvėsinkite form..

Recepto vertinimas: 0

Kavos putėsiai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite aliejumi 1 litro talpos pudingo formą. Pakaitinkite pieną vidutinio dydžio keptuvėje ant mažos ugnies. Suberkite kavą ir maišykite, kol ištirps. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite likerį. Dideliame dubenyje suplakite cukrų, kiaušiniu..

Recepto vertinimas: 0

Sausainukų putėsiai

Ištepkite sviestu 25 cm skersmens atidaromą formą. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Atvėsinkite. Keptuvėje virš vidutinio kaitrumo liepsnos ištirpinkite cukrų 125 ml vandens. Perbraukite keptuvės šonus šepetėliu, pamirkytu šaltame v..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado žiedas su glajumi

Įkaitinkite orkaitę iki 150°C. Ištepkite 23 cm skersmens žiedinę torto formą. Supilkite pieną, cukrų, šokoladą ir sviestą į keptuvę ir pakaitinkite ant mažos ugnies. Nuolat maišykite, kol mišinys taps vientisas ir purus. Neleiskite jam užvirti. Nukelkite nuo ugnies. Atvėsin..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinis pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 200° C. Ištepkite aliejumi 25 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje ant mažos ugnies užvirinkite grietinėlę. Nukelkite nuo ugnies, sudėkite šokoladą ir maišykite, kol visiškai ištirps. Atvėsinkite. Įmaišykite pieną ir kiaušinius. Iško..

Recepto vertinimas: 5

Citrininis varškės pyragas (foto)

Virtuviniu kombainu sumalkite sausainius (jei neturite kombaino, sudėkite sausainius į indą ir sutrinkite kočėlu). Mikrobanginėje krosnelėje ištirpinkite sviestą ir supilkite į sumaltus sausainius, gerai išmaišykite. Suberkite sausainių mišinį į formą, kurioje kepsite pyragą ir g..

Recepto vertinimas: 3

Desertas "Uogų žiedas"

Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarviname, nuvalome ir padarome iš jų tyrę. Dalį uogų paliekame papuošti. Į tyrę įmaišome 100 g cukraus ir išmirkytą biskvitą. kiaušinių trynius sudedame į dubenėlį. Pastatę jį virš garų, i..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių putėsiai

Uogas ir vanilinį cukrų suberiame į puodą ir užkaičiame, nustatę mažą kaitrą. Pakaitiname 4-5 minutes, kol ištirpsta cukrus, o iš uogų pradeda išsiskirti sultys. 2-3 šaukštus sulčių įpilame atskirai. Sudedame sutrupintą batoną ir maišome, kol masė tampa vientisa. Įpilame li..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų pyragas

Keturkampę kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti maltais sausainiais. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą su cukrumi išplakti iki purios masės. Suberti druską ir supilti apelsinų likerį. Po vieną įmušti kiaušinius ir sudėti trynius. Įmaišyti porą šaukšt..

Recepto vertinimas: 5

Mėgėjų tortas su baltuoju vynu

Tešlai skirtus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir užberti ant stalo arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų, druską bei vanilinį cukrų, įmušti kiaušinius. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo kraštuose. Pradedant nuo išor..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinė tešla

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaiš..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinė tešla su vandeniu

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmaišyti 6 šaukštus karšto vandens. Po truputį suberti didesnę pusę cukraus. Sudėti prieskonius. Masę plakti tol, kol ji taps labai puri. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 5

Abrikosų pudingas

Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros. Konservuotus abrikosus nuvarvinkite. 20 cm skersmens kepimo formą ištepkite sviestu. Į formą sudėkite pusę abrikosų, apibarstykite puse cukraus pudros ir puse turimų džiūvėsėlių. Užpilkite puse tirpinto sviest ir puse abrikosų sulčių..

Recepto vertinimas: 0

Švelnus migdolinis keksas su šokoladiniu glajumi

Iš pradžių pasverkite kiaušinius, kad galėtumėte tikslai apskaičiuoti reikalingą sviesto, cukraus ir miltų kiekį. Vanilinės ankštį perpjauti per griovelį išilgai, išgramdyti vidinę dalį ir sumaišyti su cukrumi. Iki baltų putų ištrinti sviestą, pamažu pakaitomis sudedant cukr..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas ''Žvaigždžių šokis''

Is teslai skirtu produktu paruosiame trapia tesla. Is jos iskociojame laksta, jįi iįklojamei į sviestu pateptąa kepimo formaą ir nupjauname krašstus. Ant tesšlois įklojame keeIIpimo iiipopieriu ir pripilaaaame pupeliu. 200 C temcperatūuros zzzorkaiteje siškepame pyragsssssssssssssssso papl..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: forma