25 rezultatų ieškant "marinuoti"

Mėlynųjų salotų lapų salotos

Svogūnus ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname pievagrybius, įberiame saulėgrąžų branduolių, išmaišome ir užpilame padažu, pagamintu iš citrinų sulčių, vandens, aliejaus, druskos ir pipirų. Salotas sudedame ant lėkštėse išdėliotų salotų lapų. ..

Recepto vertinimas: 0

Ridikų salotos

Ridikus nulupame ir sutarkuojame. Agurkus ir pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais. Greitinę sumaišome su citrinų sultimis, paskaniname druska bei pipirais ir ja užpilame daržoves. Salotas išmaišome, sudedame į salotines ir papuošiame pomidorų puselėmis bei plonai supjaustytomis su..

Recepto vertinimas: 5

Rūkytos vištienos salotos

Ryžius išvirti ir atvėsinti. Vištieną atskirti nuo kaulų ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Kiaušinius , agurkus taip pat supjaustyti nedideliais kubeliais. Viską sudėti į indą ir užpylus majonezu išmaišyti. Galima pabarstyti šviežiais krapais. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Kaubojų kepsnys

60 g taukų sumaišyti su druska bei uoginėmis paprikomis ir šiuo mišiniu įtrinti mėsa, Likusius taukus (65 g) ir sviestą sukrėsti į 100 ml karšto vandens ir sudėti kitus marinato komponentus. Mėsą dėti į marinatą, laikyti šaltai ir porą kartų per dieną apversti. Kepsnį ant grot..

Recepto vertinimas: 3

Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, alyvų aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų prieskoninių daržovių ir uždengus laikyti 2-3 valandas šaltai, (žemesnėje kaip 8C). Išimtus iš marianto mėsos griežinėlius apvolioti miltais..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškas viščiukas

Dubenyje išmaišyti sojų padažą su vynu, cukrumi ir svogūnų laiškais. Įdėti porcijomis supjaustytą viščiuką ir 2 - 3 valandas pridengus marinuoti šaltoje vietoje. Per tą laiką dažnai vartyti. Išimti mėsą iš marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pašildyti aliej..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti žiediniai kopūstai

Žiedinio kopūsto žiedinėlius išskistykite. Juos apipilkite verdančiu marinatu ir taip palaikykite 3 min. Po to išgriebkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatą, kuriame kopūstai buvo mirkomi. Stiklainius sudėkite į 95 laipsnių vandens puodą ir ta..

Recepto vertinimas: 3

Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai

Prieskoniai nurodyti 1 L stiklainiui. Jei gaminsite didesniuose stiklainiuose, atitinkamai jų padauginkite. Marinatui reikės: 1 L vandens, 120 ml acto, 1,5 šaukšto druskos, 2 šaukstai cukraus. Pomidorus su prieskoniais sudėkite į stiklainį ir užpilkite juos virtu marinatu. Stiklainius su..

Recepto vertinimas: 4

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai

Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, ..

Recepto vertinimas: 5

Neapolietiškos salotos

Mėsą, burokėlį, saliero šaknį ir marinuotus agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su morkomis bei bulvėmis. Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinatas šašlykams

Viską sudėti ant šaslykų, sumaišyti ir uždengus marinuoti parą. ..

Recepto vertinimas: 1

Jogurtinė žėlė (Violetos)

1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą die..

Recepto vertinimas: 5

Solianka (Ramunės)

Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. Supilame į sultinį. Kumpį ir dešrą pjaustome kubeliais. Verdame kartu. Pabaigoje įberiame druskos, pipirų. Prieš valgant įdedame grietinės. ..

Recepto vertinimas: 1

ŠAŠLYKAS SU POMIDORAIS

Mesa supjaustyti gabaleliais. Svogunus supjaustyti ziedeliais. Pomidorus supjaustyti skiltelemis. Mesa pasudyti, papipirnti, sudeti svogunus ir pomidorus, gerai ismaisyti. Marinuoti 6-8 val. Ant iesmu mesa veriama be svogunu ir be pomidoru...

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS KEPTA ANT GROTELIŲ

Viska sumaisyti dubenyje, sudeti isvalyta zuvi ir marinuoti kambario temperaturoje 30 min. arba saldytuve apie 2 val. Paskui zuvi sudeti ant groteliu ir kepti...

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI SVOGŪNAI

Geriausiai marinuoti puslitriniuose stiklainiuose. Pirmiausia reikia isvirti marinata. I emaliuota puoda supilti vandeni, suberti cukru ir druska, virinti 12-15 min. Tuomet tirpala perkosti ir vel uzvirinti. Kai uzvirs supilti acta.Svogunus nuvalyti nuo lukstu, nuplauti ir blansiruoti verdanciame..

Recepto vertinimas: 3

TUNO SALOTOS III

Visus produktus (isskyrus tuno konservus ir zirnelius) supjaustome kubeliais. I stikline salotine produktus dedame sluoksniais, ant virsaus sudedame tuno konservus, uzpilame majonezo ir uzbarstome skrebuciu. Skrebucius ruosiame taip: batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepiname aliejuje arba ..

Recepto vertinimas: 0

VITAMININĖS SALOTOS

Is vieno apelsino isspaudziame sultis ir sumaisome su majonezu. Marinuotus agurkus perpjauname pusiau ir isskobiame. Agurku minkstima ir visus likusius produktus (isskyrus alyvuoges - jas supjaustome ziedeliais) supjaustome kubeliais. Viska sumaisome su majonezo ir apelsinu sulciu padazu, idarome i..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmis

Kiauliena supjaustome pailgais gabaleliais, svoguno galvute - kubeliais ir apkepame, paskanine prieskoniais. I troskintuva ipilame 1 stikline vandens, sudedame pakepinta su svogunu kiauliena ir uzpilame likusiais riebalais. Uzdenge troskiname 15 min. Supjaustome marinuotas darzoves: agurkus - griezi..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota liežuvio mišrainė

I porcijines taures salotoms dedame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Prie tauriu sieneliu sudedame marinuotus pievagrybius, o i viduri - kubeliais supjaustytus liezuvius. Salotas papuosiame marinuotais agurkeliais, majonezu ir petrazoliu sakelemis...

Recepto vertinimas: 3

Salierų salotos su marinuotais grybais ir vištiena

Vistienos file supjaustome nedideliais kubeliais, pabarstome druska ir prieskoniais ir iskepame keptuveje su aliejumi kartu su ziedais ar pusziedziais supjaustytais svogunais. Atvesiname.Virta saliera ir marinuotus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais.Viska sumaisome su garstyciomis ir majonezu..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti kopūstai su burokais

Vandeni uzvirti su cukrumi, druska. Ipilti 2 v.s. acto esencijos. I kibira deti cesnako, burokus (supjaustytus griezineliais), lauro lapelius, kopustus (supjaustytus i keturias dalis). Paskui vel cesnaka, burokus, lauro lapelius, kopustus ir taip toliau sluoksniuoti. Taip marinuoti penkias dienas. ..

Recepto vertinimas: 2

Tuno salotos tikros

Išvirtus makaronus sudedame i dubenį tada per smulkią tarką sutarkuojame kiaušinius, supjaustome papriką, marinuotus agurkus, sudedame nesmulkintą tuną (sultis nupilame į kriauklę), sudedame majonezą. Viską išmaišome. Skanaus! (Gintarė)..

Recepto vertinimas: 0

Kečupe marinuoti šonkauliukai

Kiaulienos šonkaulius supjaustome gabalėliais po 3-4 kauliukus. Juos įtriname druska, susmulkintais česnakais ir pipirais. Paliekame 1 vai. Tuomet aptepame kečupu ir palaikome per naktį šaltoje vietoje.Šonkaulius kepame aliejumi pateptoje skardoje 220° C temperatūros orkaitėje. Baigiant k..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: marinuoti