25 rezultatų ieškant "marinuoti"

Maltos mėsos suvožtiniai

Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje ištirpinkite riebalus, keletą minučių pakaitinkite svogūnus ir maltą mėsą. Sudėkite garstyčias, pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Sudėkite sūrį ir ištirpinkite jį ant maltos mėsos. Mėsos mišinį išdėliokite ant duono..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Antipasto

Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite vyno actą, vandenį, žoleles, sausas garstyčias, druską, pipirus, skrudintus linų sėmenis, artišokų marinatą ir viską gerai išmaišykite. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, alyvuoges, artišoko še..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos vištienos salotos

Ryžius išvirti ir atvėsinti. Vištieną atskirti nuo kaulų ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Kiaušinius , agurkus taip pat supjaustyti nedideliais kubeliais. Viską sudėti į indą ir užpylus majonezu išmaišyti. Galima pabarstyti šviežiais krapais. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Kiniškas viščiukas

Dubenyje išmaišyti sojų padažą su vynu, cukrumi ir svogūnų laiškais. Įdėti porcijomis supjaustytą viščiuką ir 2 - 3 valandas pridengus marinuoti šaltoje vietoje. Per tą laiką dažnai vartyti. Išimti mėsą iš marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pašildyti aliej..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos vyniotinis

Minkštimą (nugarinę arba šlaunies mėsą) apipjaustyti aštriu peiliu, kad būtų plokščias lygus gabalas, išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti kurio nors įdaro. Jeigu dedamas antrasis įdaras, kepenų paštetą prieš tai sumaišyti su supjaustytomis kilkėmis. Mėsą stipriai s..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai

Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, ..

Recepto vertinimas: 5

BULGARIŠKAI MARINUOTI SVOGŪNAI

Svogūnai nulupami, galiukai nupjaunami ir sudedami į stiklainį. Į tarpus priberiama prieskonių, druskos ir užpilama verdančiu marinatu. Užsukama dangteliu ir laikoma vėsiai. ..

Recepto vertinimas: 0

Antis konjake

Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ir sudėti į stiklinį indą. Paruošti marinatą: smulkiai supjaustyti svogūnus ir česnaką, užpilti juos konjaku, pridėti susmulkintą lauro lapelį, žalumynus ir maltus juoduosius pipirus. Anties krūtinėles šioje masėje marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kumpis su pistacijomis

Padarome marinatą, įtriname mėsą ir paliekame parai ar dviem. Aišku, jei darysit mažus gabaliukus - užteks keletos valandų). Išimam iš marinato,nusausinam ir prikaišiojam pistacijų. Tada dedam į skardą, uždengiam folija,kepam apie 1 valandą. Tada nudengiam palaistom atsiradusiom su..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinė žėlė (Violetos)

1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą die..

Recepto vertinimas: 5

Solianka (Ramunės)

Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. Supilame į sultinį. Kumpį ir dešrą pjaustome kubeliais. Verdame kartu. Pabaigoje įberiame druskos, pipirų. Prieš valgant įdedame grietinės. ..

Recepto vertinimas: 1

Pyragėliai su brokoliais (Ramunės) (foto)

Brokolių galvutes nupjaustom ir 1 minutę paverdam pasūdytame ir parūgštintame vandenyje; gerai nuvarvinam ir atvėsinam. Kumpį supjaustom kubeliais ar juostelėm, sūrį sutarkuojam. Viską sumaišom, sudedam brokolius, majonezą, prieskonius ir gerai išmaišom. Tešlos gabalėlio kraš..

Recepto vertinimas: 0

Savo sultyse marinuoti šašlykai (Ramunės)

Kiaulieną pjaustykite kubeliais, ištrinkite druska ir pipirais. Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus. Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje. Maukite ant ieš..

Recepto vertinimas: 5

MARINUOTI PIEVAGRYBIAI

Nuplaukite ir supjaustykite grybus.Sudekite i inda ir sumaisykite su smulkintomis petrazolemis.Paruoskite marinata ir uzpilkite ant grybu. Palikite grybus vesioje vietoje maziausiai valandai, geriausia per nakti...

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ SALOTOS SU RYŽIAIS

ZIEDINIU KOPUSTU SALOTOS1 nedidele ziedinio kopusto galvute1 stikline pieno1 stikline vandens3 saukstai vyno acto1 saukstelis medaus0,5 saukstelio garstyciu4 saukstai semenu aliejaus1 saukstas kapotu salieru lapu2 saukstai kapotu petrazoliudruskos, baltuju pipiruKopusto lapai nuskabomi, o galvele ko..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI SVOGŪNAI

Geriausiai marinuoti puslitriniuose stiklainiuose. Pirmiausia reikia isvirti marinata. I emaliuota puoda supilti vandeni, suberti cukru ir druska, virinti 12-15 min. Tuomet tirpala perkosti ir vel uzvirinti. Kai uzvirs supilti acta.Svogunus nuvalyti nuo lukstu, nuplauti ir blansiruoti verdanciame..

Recepto vertinimas: 3

Marinuoti agurkai ''Bulgariški''

I stiklaini sudeti agurkus, krapus, 3 skilteles cesnako, juoduju serbentu lapeliu. Uzpilti karstu vandeniu ir palikti 5 minutems. Po to vandeni ispilti. I stiklaini idedame lauro lapeliu, juoduju ir kvapniuju pipiru ir uzpilame karstu marinatu. Sandariai uzdarome stiklaini ir paliekam siltai, kol at..

Recepto vertinimas: 3

Salotos ''Lakūno pusryčiai''

Vistiena (be kaulu) susmulkinti 1 cm kubeliais, supjaustyti smulkiai agurkus, susmulkinti ir pakepinti svoguna ir viska sumaisyti su virtais(atvesintais) grikiais.Uzpilui: vienodais kiekiais sumaisykite majoneza su pomidoru padazu ir siek tiek garstyciu.Druskos ir pipiru pagal skoni. (Enrika)..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmis

Kiauliena supjaustome pailgais gabaleliais, svoguno galvute - kubeliais ir apkepame, paskanine prieskoniais. I troskintuva ipilame 1 stikline vandens, sudedame pakepinta su svogunu kiauliena ir uzpilame likusiais riebalais. Uzdenge troskiname 15 min. Supjaustome marinuotas darzoves: agurkus - griezi..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su jautiena

Duona aptepti sviestu ir garstyciomis, uzdeti kelias plonas jautienos riekeles. Marinuotus agurkus supjaustyti veduokle, svogunus - plonais griezineliais ir papuosti sumustinius. Galima uzdeti alyvuogiu ar uzkresti krienu. Sumaisyti majoneza ir kecupa, pagardinti druska ir pipirais. Patiekti padazin..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti kopūstai su burokais

Vandeni uzvirti su cukrumi, druska. Ipilti 2 v.s. acto esencijos. I kibira deti cesnako, burokus (supjaustytus griezineliais), lauro lapelius, kopustus (supjaustytus i keturias dalis). Paskui vel cesnaka, burokus, lauro lapelius, kopustus ir taip toliau sluoksniuoti. Taip marinuoti penkias dienas. ..

Recepto vertinimas: 2

Kalakutienos apkepas su šviežiais makaronais

Kalakutieną supjaustom kubeliais ir pamarinuojam. Marinatą galima rinktis pagal skonį (aš marinuoju su majonezu, citrinos sultimis, įvairias prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis). Marinuoti mažiausiai 2 val. Šviežius makaronus išvirti pagal instrukciją. Kalakutieną pakepti kol ji b..

Recepto vertinimas: 5

Marinuoti agurkai

Į trijų litrų stiklainį sudėti agurkus ir visus prieskonius. Viską užpilti verdančiu vandeniu ir sandariai uždaryti. (Ina)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marinuoti