Biskvitinė tešla

Ingridientai:
6 kiaušiniai;
200 g cukraus;
1 citrinos tarkuota žievelė;
1 pak. vanilinio cukraus;
200 g miltų;
1 arb. š. kepimo miltelių.
Gaminimas
1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaišyti, supilti į kepimo formą riebalais išteptu dugnu ir iš karto kepti iš anksto iki 180-200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 50-60 min.

2. Ruošimo būdas: kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Plakant po šaukštą berti cukrų. Po vieną sudėti trynius ir įmaišyti prieskonius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir užsijoti ant kiaušinių masės. Viską sumaišius, atsargiai supilti į riebalais išteptu dugnu formą ir tuojau pat kepti iš anksto iki 180-200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 50-60 min.

3. Ruošimo būdas: kiaušinius išplakti neatskyrus trynių nuo baltymų. Plakant po truputį berti cukrų ir plakti, kol masė pasidarys labai puri. Suberti prieskonius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą pilti į formą riebalais išteptu dugnu ir tuojau pat kepti iš anksto iki 180-200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 50-60 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!