Vi┼ítiena, viňítienos receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Vi┼ítiena. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/vistiena/8

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Rizotas su dar┼żov─Śmis ir pievagrybiais

Nuo arti┼íok┼│ nuimkite i┼íorinius lapus. Nupjaukite tre─Źdal─» lap┼│ vir┼íaus. Perpjaukite pusiau, i┼ígrem┼żkite ┼íerd─», smulkiai supjaustykite. Sud─Śkite ─» ind─ů su vandeniu bei citrinos sultimis. Ant vidutin─Śs ugnies didel─Śje keptuv─Śje ─»kaitinkite 2 ┼íauk┼ítus aliejaus. ─«d─Śkite ─Źes..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sunkoje troškinta triušiena

250g triu┼íienos gabal─ů apkepinkite ─»kaitintame 20g naminiame svieste, paskui pas┼źdykite 2,5g druska, pagardinkite 0,5g gr┼źstais juodaisiais pipirais ir sud─Śkite ─» tro┼íkintuv─ů. Supilkite 50ml obuoli┼│ sunkos, 20ml vi┼ítienos sultinio, sud─Śkite 3g ─Źesnako, 10g citrinos ┼żievel─Ö, 3g petra┼..

Recepto vertinimas: 0

Ukrainietiški bulvių blyneliai

Nuskustas bulves sutarkuoti taip pat kaip kugeliui, ─»d─Śti por─ů valgom┼│ ┼íauk┼ít┼│ milt┼│, prieskoni┼│ pagal reikal─ů ir i┼ímai┼íyti.─« malt─ů m─Śs─ů ─»mu┼íti vien─ů kiau┼íin─», ─»d─Śti prieskoni┼│, pagal skon─».Bulvi┼│ tarkius d─Śti ─» ─»kaitint─ů keptuv─Ö, i┼í prad┼żi┼│ vien─ů sluoksn─», tada a..

Recepto vertinimas: 2

Vi┼ítienos mi┼írain─Ś

Vi┼ítiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos i┼ímirkomos ir supjaustomos ruo┼żeliais. Viskas sumai┼íoma, apipilama majonezu, puo┼íiama ┼żalumynais.á ..

Recepto vertinimas: 1

Vi┼ítiena, tro┼íkinta su ry┼żiais

Ry┼żius pakepinti svieste, kartu su tarkuotais ar kapotais svog┼źnais, salieru ir morka. ─«pilti sultinio, u┼żdengti dang─Źiu ir 15 - 20 minu─Źi┼│ tro┼íkinti ant ma┼żos ugnies. Paskui sud─Śti m─Śs─ů, ┼żirnelius,prieskonius, (pomidorus). Tro┼íkinti dar 15 minu─Źi┼│. Pagamint─ů valg─» apibarstyti sup..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su marinuota ir kepta vištiena

Marinatui pagaminti smulkiai sukapokite imbiero ┼íakn─» ir ─Źesnak─ů. Sud─Śkite ─» sojos pada┼ż─ů, supilkite cukr┼│, ─»pilkite po 15 ml(1 ┼íauk┼ít─ů) ry┼żi┼│ vyno ir sezamo aliejaus ir 30 ml(2 ┼íauk┼ítus) augalinio aliejaus. Gamindami pada┼ż─ů, 60 ml marinate perpilkite ─» kit─ů duben─», ten pat s..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos vyniotinis su apelsinais

250g kiaulienos arba vi┼ítienos far┼ío i┼ímai┼íykite su 50g kapot┼│ d┼żiovint┼│ abrikos┼│, 50g obuoli┼│ kubeli┼│, 40g kiau┼íinio baltymo, 30g kepint┼│ smulkint┼│ migdol┼│, 30g razin┼│, 4g druskos, 0,05g malt┼│ juod┼│j┼│ pipir┼│. Nuo 400g vi┼í─Źiuk┼│ ┼ílauneli┼│ nuimkite odeles, m─Śs─ů i┼íplakite, a..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su vištiena

M─Śs─ů supjaustyti plonomis juostel─Śmis. Sviest─ů i┼ítirpdyti, ─»berti milt┼│ ir kelet─ů sekund┼żi┼│ palaikyti ant ugnies energingai mai┼íant. Nukelti nuo ugnies, ─»pilti pieno, gerai i┼ímai┼íyti. V─Śl u┼żkaisti ir pastoviai mai┼íant laikyti, kol u┼żvirs, ─»berti druskos, pipir┼│, muskato, tarkuo..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos salotos su vištiena

Konservuotus kukur┼źzus ir ananasus nusausinti. Ananasus supjaustyti kubeliais. Vi┼ítien─ů supjaustyti smulkiais gabal─Śliais. Supjaustytus ananasus ir vi┼ítien─ů, kukur┼źzus ir rie┼íutus sud─Śti ─» ind─ů ir sumai┼íyti su majonezu. Skanaus (Jame)..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški vištų sparneliai

Paruo┼íti marinat─ů: pomidor┼│ pada┼ż─ů u┼żvirinti, sud─Śti smulkiai sukapotus svog┼źnus bei ─Źesnakus, visus kitus nurodytus produktus, ir ant ma┼żos ugnies pakaitinti 5 minutes. Sparnelius vienu sluoksniu sud─Śti ─» duben─» ,u┼żpilti atau┼íusiu marinatu ir ┼íaldytuve laikyti ma┼żiausiai 3 valanda..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios vištienos salotos

┼álaunel─Ö supjaustome juostel─Śmis, taip pat pjaustome ir s┼źr─». Pekino kop┼źst─ů pjaustome stambesniais kvadrat─Śliais, o por─ů supjaustome smulkiau. Dedame ananas┼│ gabaliukus, geriausiai tinkantis majonezas "Daumant┼│" neriebus, visk─ů ismai┼íome. Galima ─»d─Śti truput─» druskos. ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta grybais višta

1. I┼ívalyt─ů vi┼ít─ů pad─Śkite ant pjaustymo lentel─Śs kr┼źtin─Śle ─» apa─Źi─ů. Nuo kaklo pjaukite i┼íilgai ┼żemyn, stengiantis nepa┼żeisti aplink esan─Źios odos ir fil─Ś. J┼źs┼│ tikslas - kuo atsargiau pa┼íalinti visus kaulus ir kremzles - stubur─ů, kr┼źtinkaul─», ┼ílaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Kepta vištiena su rozmarinu

Paruo┼ít─ů vi┼í─Źiuk─ů nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalais. Citrin┼│ sultis sumai┼íome su 3 ┼íauk┼ítais aliejaus, rozmarinu, druska, pipirais ir u┼żpilame ant vi┼ítienos. 4 val. laikome ┼íaldytuve, kelis kartus apver─Źiame, kad ─»sigert┼│ marinatas. Likus─» aliej┼│ ─»kaitiname keptuv─Ś..

Recepto vertinimas: 0

Kepta višta arba gaidys

Vi┼ít─ů nuvalykite, ─»trinkite druska. Kr┼źtin─Ö ir ┼ílauneles prismaigstykite supjaustyt┼│ la┼íinuk┼│. Vi┼ít─ů suri┼íkite si┼źlais taip, kad sparnai priglust┼│, o kojas prispauskite sukry┼żiuotas ar suki┼íkite jas ─» papilv─Śje padaryt─ů skyl─Ö. Keptuv─Śje i┼ítirpinkite riebalus ir apkepinkite par..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas su vištiena

Sumai┼íykite visus te┼ílai skirtus produktus. Ma┼żiausiai 30 min. palaikykite ┼íaldytuve. ─«junkite orkait─Ö ir nustatykite 200┬░ temperat┼źr─ů. Sud─Śkite te┼íl─ů ─» dvi ma┼żesnes formeles pyragams kepti arba ─» kit─ů ind─ů, pritaikyt─ů kepti orkait─Śje. Kra┼ítus u┼żdenkite su folija. Pad─Śkite ant..

Recepto vertinimas: 0

Trinta pranc┼źzi┼íka sriuba

Vi┼ítien─ů kartu su svog┼źnais i┼ívirti, sumalti ir pertrinti. M─Śs─ů u┼żpilti baltuoju Be┼íamel pada┼żu, sultiniu ir pas┼źdyti. Sud─Śti pjaustytus ┼ípinatus, pomidor┼│ skilteles be pl─Śvel─Śs, i┼ívirtas ┼íparagines pupeles ir visk─ů u┼żvirti. Nu─Śmus nuo ugnies paskaninti sviestu. Atskirai patiek..

Recepto vertinimas: 0

─ľrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)

Adobo pada┼żui aitri─ůsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuv─Śje- atsargiai, kad nesudegt┼│. I┼í aitri┼│j┼│ paprik┼│ pa┼íalinkite s─Śklas bei pertvar─Śles. Aitri─ůsias paprikas u┼żpilkite 500 ml kar┼íto vandens ir palikite 20 min. sumink┼ít─Śti. Svog┼źnus ir ─Źesnako skilteles nulupkite. Svog┼..

Recepto vertinimas: 0

Ant ie┼ímo kepta vi┼ítiena su dar┼żov─Śmis

Pauk┼ítien─ů kartu su kaulais supjaustyti gabalais, ─»trinti druska ir citrinos sultymis ir palaikyti 30 minu─Źi┼│ ┼íaltai. M─Śs─ů suverti ant ie┼ímo ir kepti retkar─Źiais palaistant i┼ítirpinto sviesto ir supjaustyt┼│ ┼żalumyn┼│ mi┼íiniu. Kai m─Śsa i┼íkeps, ant kiekvieno ie┼ímo u┼żmaui obuolio arb..

Recepto vertinimas: 5

┼Żali┼│j┼│ citrin┼│ sriuba (Sopa de lima)

Vi┼ítienos kr┼źtin─Śl─Śs fil─Ś bei kepen─Śles nuplaukite ir nusausinkite. ─îesnako skilteles ir svog┼źnus nulupkite. Kalendras nuplaukite. U┼żvirinkite 1,5 l vandens su 1 ─Źesnako skiltele, geltonuoju svog┼źnu ir kalendromis. Pas┼źdykite, ─»d─Śkite vi┼ítienos kr┼źtin─Śl─Śs fil─Ś, u┼żdenkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Kefyro sriuba

Suberkite ry┼żius ─» sultin─» ir virkite, kol sumink┼ít─Śs. Susmulkint─ů ─Źesnak─ů ir miltus pakepinkite su sviestu, kol paruduos. Paskui, l─Śtai mai┼íydami, supilkite ─» sultin─». Atskirame inde suplakite tryn─» su kefyru ir mai┼íydami supilkite ─» sultin─». Sriub─ů pakaitinkite, ─»berkite druskos..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos ir kumpio lazanija

Dideliame prikaistuvyje ─»kaitinkite aliej┼│ ir pakepinkite morkas, porus ir pipirus (apie 10 min.). ─«berkite ┼íafrano, sud─Śkite paprik─ů ir patro┼íkinkite dar por─ů minu─Źi┼│. Supilkite vyn─ů, sultin─», ─»kaitinkite visk─ů iki virimo ir virkite 15 min. Tuomet sud─Śkite supjaustyt─ů ┼żuv─», krev..

Recepto vertinimas: 0

┼Żento blynai

M─Śs─ů supjaustyti labai smulkiai(sukapoti ,bet ne malti ).Suplakti kiau┼íinius,suberti krakmol─ů,veget─ů,supilti majonez─ů,sud─Śti susmulkint─ů m─Śs─ů ir ─»spausti (arba labai smulkiai supjaustyti)─Źesnak─ů.Visk─ů labai gerai i┼ímai┼íyti.Palaikyti ┼íaltai 12 valand┼│.Kepti aliejuje kaip blynus. Va..

Recepto vertinimas: 0

Soj┼│ pada┼że marinuota ir i┼íkepta vi┼ítiena

1. Nuo m─Śsos nupjaukite atliekamus riebalus, i┼ípjaustykite kremzles. Bambuko ie┼ímus pamerkite ─» vanden─» (tada jis nesvils). Vi┼ítien─ů sud─Śkite ─» l─Śk┼ít─ů stiklin─» ar keramikin─» ind─ů. Duben─Ślyje sumai┼íykite soj┼│ pada┼ż─ů , degtin─Ö, cheres─ů, rudaj─» lipn┼│ cukr┼│ ir imbier─ů. Mai┼íyk..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos maltinukai

1. Nuo m─Śsos nupjaukite atliekamus riebalus, i┼ípjaustykite kremzles. Bambuko ie┼ímus pamerkite ─» vanden─» (tada jis nesvils). Vi┼ítien─ů sud─Śkite ─» l─Śk┼ít─ů stiklin─» ar keramikin─» ind─ů. Duben─Ślyje sumai┼íykite soj┼│ pada┼ż─ů , degtin─Ö, cheres─ů, rudaj─» lipn┼│ cukr┼│ ir imbier─ů. Mai┼íyk..

Recepto vertinimas: 0

Tyrel─Ś i┼í vi┼ítienos, mork┼│ ir obuolio

Nulupt─ů mork─ů susmulkinti, u┼żpilti sultiniu ir pridengus puod─ů virti 10 min. Obuol─» nulupti ir pa┼íalinti s─Śklas. M─Śs─ů sumalti ir ─» puod─ů sud─Śti kartu ásu áobuoliu. áVirti á 10 ámin., ávisk─ů i┼ímai┼íyti.Taip vaikas "susipa┼żins" su pauk┼ítienos skoniu. á Morkos ir obuolys suteikia ─»dom..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17