Egzotiška kalakuto krūtinėlė


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.700 g kalakuto krūtinėlės,
2.2 skiltelės česnako,
3.7 svogūnai,
mangas,
papaja,
4.2 šaukštai kapotų migdolų,
citrinos sulčių,
5.0,5 stiklinės vištienos sultinio,
6.5 šaukštai romo,
7.2 šaukštai aliejaus,
8.1,5 šaukšto sviesto,
9.0,5 šaukštai miltų,
10.3/4 šaukštelio imbiero,
druskos ir pipirų.
Gaminimas:
Mėsą nuplauti, apšlaksyti romu ir 2 h palaikyti šaldytuve. Česnaką smulkiai sukapoti, svogūnus supjaustyti. Išėmus, mėsą apibarstyti pipirais, druska ir pakepinti aliejuje. Baigiant kepti suberti svogūnus, česnaką. Viską troškinti, įmetus šaukštą sviesto, supylus romą. Patroškinus kepti 40 minučių 200 – 230 laipnių orkaitėje. Vaisius supjaustyti ir kartu su migdolais sudėti ant kepamos mėsos. Supilti cirtinos sultis, įberti imbiero, druskos ir pipirų. Kepti dar 5 – 7 minutes. Tada įmesti iš miltų ir sviesto padarytą rutuliuką. Pateikti su ryžiais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!