Kinietiškas padažas

Ingridientai:

1 raudonasis pipiras,
1 mažas svogūnas,
2 valgomieji šaukštai aliejaus,
200 mililitrų vištienos sultinio,
150 mililitrų ananasų sulčių,
0,5 arbatinio šaukštelio sojos padažo,
2 susmulkintos galvutės imbiero,
100 gramų konservuotų kukurūzų,
1 valgomasis šaukštas kukurūzų miltų,
2 valgomieji šaukštai vandens

Gaminimas

Supjaustykite pipirą ir svogūną, pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Sudėkite likusius ingredientus, išskyrus vandenį ir kukurūzinius miltus, ir lėtai virkite apie 10 minučių. Sumaišykite vandenį su miltais ir maišydami supilkite į padažą. Užvirinę virkite apie minutę. Patiekite karštą padažą.

Tinka vartoti su

Padažas tinka naudoti Fondiu vakarėliuose.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Ciocė 2009-09-24 05:33:04
Jei yra Kinija su kinais, tai turetu bUti "kininis", o ne "kinietiskas" (iseitu - Kinietija ir kinieciai). Kinai savo virtuveje naudoja Sicuano raudonuosius pipirus, bet jo vieno net nebutu matyti. Cia autorius, rasydamas "raudonasis pipiras", turi galvoje raudona aitria paprikele . Kam teko buti Kinijoje, tai isitikino, kad jokiu konservuotu kukuruzu i jokius padazus kinai nededa