7 rezultatų ieškant "portveino"

KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

Grybus nuvalykite ir supjaustykite. Pakaitinkite juos riebaluose dideliame puode. Sudėkite miltus, išmaišykite, supilkite sultinį ir virkite apie 10 minučių. Supilkite grietinėlę, pagardinkite cheresu arba portveinu, jei reikia, pridėkite druskos ir pipirų. Patiekite karštą su minkšta ..

Recepto vertinimas: 5

Žaliasis šerbetas

Viską plakti mikseriu apie 1 min. Po to masę supilti į metalinį negilų indą ir pastatyti į šaldiklį 1-3 valandom. Kas valandą dubenį išimti ir dideliu greičiu gerai išplakti ir vėl statyti į šaldiklį. Po to padaryti rutuliukus ir patiekti ledainėse arba vyno taurėse, papuošti m..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinai su vynu

Apelsinus nulupame ir supjaustome griežinėliais. Į taures sudedame apelsinų griežinėlius, apibarstome cukrumi, cinamonu. Užpilame vyno. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su grybais ir vynu

Į puodą supilame vyną ir portveiną, sudedame nuluptus, žiedais supjaustytus svogūnus ir užverdame. Verdame, kol trečdalis skysčio išgaruoja. Tada supilame sultinį ir verdame, nustatę didelę kaitrą, kol skysčio sumažėja perpus. Mėsą pasūdome, pagardiname pipirais ir iš abie..

Recepto vertinimas: 0

Portugališkas jautienos bifšteksas

10 min učių prieš pradedant kepti, mėsos gabaliukus pabarstykite druska ir pipirais. Sviestą ir aliejų įkaitinkite keptuvėje. Riebaluose apkepkite grūstus česnakus ir 1 lauro lapą. Sudėkite mėsą ir gerai apkepkite iš abiejų pusių apie 20 minučių. Norint gauti geras sultis, r..

Recepto vertinimas: 0

ŽALIASIS ŠERBETAS

Viska plakti mikseriu apie 1 min. Po to mase supilti i metalini negilu inda ir pastatyti i saldikli 1-3 valandom. Kas valanda dubeni isimti ir dideliu greiciu gerai isplakti ir vel statyti i saldikli. Po to padaryti rutuliukus ir patiekti ledainese arba vyno taurese, papuosti metos lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Pomodorų ir sardinių salotos

Pomidorus supjaustyti griezineliais, ispjauti vaiskoti. Griezinelius isdelioti leksteje taip, kad vienas griezinelis siek tiek dengtu kita. Pomodorus pasudyti ir pagardinti ka tik sumaltais pipirais, apslakstyti alyvu aliejumi. Nulupti svogunus, supjaustyti plonais ziedeliais ir, jei jie pernelyg ai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: portveino