Vi┼ítiena, viňítienos receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Vi┼ítiena. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/vistiena/3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Vi┼ítiena ┼żaliajame kari pada┼że (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)

Pagaminamas ┼żaliasis kario pada┼żas: ─Źili pipirai sumalami su druska, pridedama kapotos citrin┼żol─Śs, kapotos kaffir ┼żaliosios citrinos ┼żievel─Śs, kapotos kalendros ┼íaknies, sudedamas ┼íalotinis svog┼źnas, pipirai, kalendros s─Śklos, kmyn┼│ s─Śklos ir kreve─Źi┼│ pada┼żas. Viskas gerai sumai┼..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais

Jei naudosite ┼żali─ů vi┼ítien─ů, sud─Śkite j─ů ─» puod─ů drauge su supjaustytomis morkomis, svog┼źnais, salierais ir virkite ant vidutinio kar┼ítumo ugnies, kol m─Śsa i┼ívirs (15-20 min.). Nepamir┼íkite druskos bei pipir┼│. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atv─Śsti. I┼ívirt─ů vi┼ítien..

Recepto vertinimas: 4

Rugštynių sriuba

I┼íverdame sultin─», j─» reik─Śs virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaul┼│ atsiskirs m─Śsa. Supajaustome smulkiai mork─ů , bulves susmulkinam kubeliais ir suberiam ─» sultin─» ir toliau verdam. Kol verda bulv─Śs ir morkos, susmulkinam rug┼ítynes. Kai bulv─Śs sumink┼ít─Śs galima s..

Recepto vertinimas: 4

Aštri sriuba su kiauliena

Kiaulien─ů supjaustyti ┼íiaudeliais ir apkepti aliejuje. ─« verdant─» vanden─» sud─Śti kept─ů kiaulien─ů, mirkytus grybus, bambukus, ─»pilti acto, vi┼ítienos sultinio, ─Źili aliejaus arba ─Źili pipir┼│ ir aliejaus. Kai viskas sumink┼ít─Śs, sud─Śti pomidorus ir supilti atskirame puodelyje i┼ítirpin..

Recepto vertinimas: 1

Aštri vištiena tešloje

Vi┼ítien─ů nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Paruo┼íkite te┼íl─ů. ─« duben─» suberkite persijotus miltus, raudon─ůsias paprikas, ─Źesnakus, imbierus ir drusk─ů. ─«mu┼íkite kiau┼íin─» ir gerai i┼ímai┼íykite. ─« te┼íl─ů sumerkite vi┼ítienos kubelius ir palikite pastov─Śti 4 valanda..

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítos kr┼źtin─Śl─Śs ┼ía┼ílykai

M─Śs─ů supjaustykite nelabai siauromis juostel─Śmis.Marinatui paprik─ů i┼ívalykite ir supjaustykite. Kalendras arba petra┼żoles susmulkinkite. ─îesnak─ů sutrinkite. 2 ┼íauk┼ítus aliejaus sumai┼íykite su 2 ┼íauk┼ítais citrinos sul─Źi┼│, paprika, ─Źesnaku ir ┼żalumynais. Marinatu ─»trinkite m─Śs─ů. 2..

Recepto vertinimas: 3

Apkepas su grybais ir bulv─Śmis (Ramun─Śs)

U┼żmai┼íyti te┼íl─ů, ji turi b┼źti skystoka. Pus─Ö te┼ílos pilti ─» skard─ů. Ant jos burokine tarka u┼żtarkuoti 4 virtas bulves, pabarstyti bulvi┼│ prieskoniais, ant bulvi┼│ d─Śti smulkiai pajaustyt┼│ (virt┼│) gryb┼│ ir svog┼źn┼│ sluoksn─», paskanint─ů druska ir pipirais. Vir┼íutinis sluoksnis - i..

Recepto vertinimas: 4

Jogurte marinuoti vi┼ítienos ┼ía┼ílykai (Ramun─Śs)

Vi┼ítien─ů supjaustykite gabal─Śliais, suverkite ant medinio ie┼ímelio ir d─Śkite ─» nemetalin─» ind─ů. Jogurt─ů ir visus prieskonius sumai┼íykite ir supilkite ant ┼ía┼ílyk┼│. Juos u┼żdenkite pl─Śvele ir kelet─ů valand┼│ palaikykite ┼áaldytuve. Kepkite keptuv─Śje arba ┼ía┼ílykin─Śje. ..

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítienos sultynije virti kold┼źnai su m─Śsa

U┼żvirinkite litr─ů vandens, id─Śkite galinos blankos 2 kubelius, palaukite kol u┼żvirs ir ─»d─Śkite kold┼źnus ir ┼żirnelius ir laukite kol i┼ívirs. (Eimintas)..

Recepto vertinimas: 2

Kugelis su vištiena arba antimi

Bulves sutarkuokite, nusunkite u┼żplikykite vedan─Źiu pienu, ─»d─Śkite 50 g i┼ítirpinto sviesto, pas┼źdykite, i┼ímai┼íykite. Vi┼ít─ů arba ant─» supjaustykite nedideliais gabaliukais, sud─Śkite ─» verdant─» pas┼źdyt─ů vanden─» ir virkite 10 ┬ľ 15 minu─Źi┼│. I┼ígriebus ─»trinkite ─Źesnaku. ─« i┼ítept..

Recepto vertinimas: 1

Troškinta vištiena

Vi┼ítienos ketvir─Źius supjaustome ─» tris dalis. Svog┼źnus supjaustome stambiais ┼żiedais. ─« puod─ů pilame aliejaus, suberiame svogunus, pomidor┼│ past─ů,sumetame vi┼ítien─ů ir u┼żpilame vandeniu, kad apsemt┼│ vi┼ítien─ů. Dedame vi┼ítienos sultinio kubelius, drusk─ů, vi┼ítienos ir kario prieskoni..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos salotos

Vi┼ítienos kr┼źtin─Śl─Ö i┼íkepti arba i┼ívirti, supjaustyti ma┼żais gabal─Ślais. Susmulkinti marinuotus agurk─Ślius, pomidorus, por─ů, pekino kop┼źst─ů ir paprik─ů. Visk─ů sumai┼íyti, patiekti su kar┼ítos vi┼ítienos gabaliukais ir majonezu. (Kamil─Ś)..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos sultinys

─« puod─ů ─»pilkite 1,5 l salto s┼źdyto vandens, sud─Śkite vistien─ů, u┼żvirinkite ir nugriebkite putas. Nuvalykite mork─ů ir rop─Ö, nuplaukite ir nuvalykite por─ů, salier─ů, visk─ů smulkiai supjaustykite, sud─Śkite ─» vistienos sultin─» ir virkite 20 minu─Źi┼│. Sultin─» perkoskite ir supilkite atga..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítienos salotos su vynuog─Śmis

Nuluptus obuolius ir salier─ů supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunel─Śs nulupkite od─ů ir isimkite kaulus, m─Śs─ů susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pus─Ö ir isimkite kauliukus. Med┼│ istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Vištiena tešloje

─îesnak─ů i┼íspaud┼żiame ir gerai i┼ímai┼íome su produktais skirtais pada┼żui, kol gausis vientisa mas─Ś. Vi┼ítien─ů supjaustome ┼íiaudeliais ir pamarinav─Ö su prieskoniais apie 1 valand─ů palaikome ┼íaldytuve. Kiau┼íinius i┼íplakame su grietin─Śle, miltais bei prieskoniais. Keptuv─Śje ─»kaitina..

Recepto vertinimas: 5

Lietiniai su vištiena

I┼í lietiniams skirt┼│ produkt┼│ pagaminti te┼íl─ů ir i┼íkepti blynus. Virt─ů vi┼ítienos kt┼źtin─Śl─Ö susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjaus─Źius plonomis riekut─Śmis pakepinti su smulkintais svog┼źnais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo j┼│ labai nevarv─Śt┼│). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Bandel─Śs su vi┼ítiena

Svogunus supjaustyti grezineliais,pakepinti,supilti pomidoru tyre ir truputi patroskinti.Po to sudeti smulkiai supjaustyta vistiena,pasudyti,ideti pipiru ir viska gerai ismaisyti.tada suberti sutarkuota suri,imusti kiausini,suberti supjaustytas petrazoles,viska gerai ismaisyti. Bandeliu paruos..

Recepto vertinimas: 4

Kreve─Źi┼│ sriuba

Krevetes nuplauti ir nuvarvinti. Dvi citrinas nuplikyti kar┼ítu vandeniu ir supjaustyti plonomis riekel─Śmis. I┼í tre─Źios i┼íspausti sultis. Aitri─ůj─ů paprik─ů perpjauti, i┼íimti s─Śklas. Puseles nuplauti ir smulkiai sukapoti. Sud─Śti ─» sultin─», ─»pilti 400 ml vandens ir virinti 10 min. ─« puod..

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítienos ir bulvi┼│ tro┼íkinys (rusi┼íka virtuv─Ś)

Vie┼ítien─ů apkepinkite keptuv─Śje. Kol vi┼íta apkeps, sutarkuokite morkas, riekut─Śmis supjaustykite bulves, ┼żiedeliais ┬ľ svog┼źnus. Imkite puod─ů tro┼íkinimui, ─» dugn─ů klokite sutarkuotas morkas, svog┼źnus ir pus─Ö bulvi┼│, ant vir┼íaus d─Śkite apkepint─ů vi┼ítien─ů ir likusias bulves. Suberk..

Recepto vertinimas: 5

Ry┼żi┼│ sriuba su pomidorais (Rasos)

Ry┼żius i┼ívirti. Pomidorus nuplikyti verdan─Źiu vandeniu, nulupti odel─Ö ir susmulkinti. Svog┼źn─ů nulupti ir taip pat susmulkinti. Jei neturite ┼ívie┼żio vi┼ítienos sultinio, pasidarykite i┼í kubeli┼│. Ry┼żius, pomidorus ir svog┼źn─ů sud─Śti ─» sultin─» ir ┼íiek tiek pavirti (~5 min.). Sriuba ga..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos troškinys

Labai smulkiai ir ilgomis juostel─Śmis supjaustome kr┼źtin─Śl─Ö, truput─» apkepame j─ů keptuv─Śje su aliejumi, kol m─Śsa pabals, paskui dedame visas dar┼żoves ir prieskonius ─» keptuv─Ö kur jau kepa vi┼íta. Prieskonius d─Śkite pagal savo skon─». Visk─ů gerai i┼ímai┼íome ir pilame ten stikl..

Recepto vertinimas: 5

Pikanti┼íkos vi┼ít┼│ ┼ílaunel─Śs

─îesnako skilteles nuvalyti, sutrinti ir sumai┼íyti su medumi,2 ┼íauk┼ítais aliejaus, prieskoniais, druska. Gautu mi┼íiniu aptepti ┼ílauneles. Kepimo inde ─»kaitinti 3 ┼íauk┼ítus aliejaus, apkepinti ┼ílauneles ir apskrudusias dar 10 minu─Źi┼│ patro┼íkinti. Porus supjaustyti ┼żiedais, ananasus - kub..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutienos sriuba

Saliero gumb─ů ir svog┼źnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Briuselio kop┼źst┼│ galvutes nuvalome ir perpjauname pusiau. Salier─ů ir svog┼źnus 3min. kepiname 50g. sviesto, po to supilame buljon─ů, sudedame supjaustytus briuselio kop┼źstus ir 10 min. verdame ant l─Śtos ugnies. Sudedame ┼żalius ┼..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítienos salotos su ry┼żiais

I┼í virtos vi┼ítos i┼íimti kaulus. Visus produktus supjaustyti kubeliais ir sluosniais sud─Śti ─» salotin─Ö. Ant vir┼íaus u┼żpilti majonez─ů, papuo┼íti petra┼żol─Śmis. ..

Recepto vertinimas: 5

Kepti skrandukai

Nuo skranduku nupjaustyti taukus ir nesvarumus, sud─Śti ─» verdant─» vanden─» ir pavirti 15-20 min. Nupilti ne┼ívar┼│ vanden─», u┼żpilti nauju, ─»d─Śti lapeli┼│, svog┼źn┼│, pipir┼│, druskos pagal skon─» (galima dar sultinio kubel─») ir virti apie valand─ů (galima ir ma┼żiau, bet kuo ilgiau verdi, t..

Recepto vertinimas: 4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17