Obuoliai, obuoliň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Obuoliai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/obuoliai-obuoliais/4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Obuolių putėsiai

Obuolius nulupame, susmulkiname ir uzpilame vandeniu bei cukrumi. Kaitiname, kol obuoliai visai suminkstes. Nuo obuoliu nupilame sirupa, jame isbrinkiname ir istirpiname zelatina. Obuolius atvesiname, pertriname. I obuoliu tyre imaisome vanilini cukru, zelatina, citrinu sulciu ir ivairius susmulkint..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sunkoje troškinta triušiena

250g triu┼íienos gabal─ů apkepinkite ─»kaitintame 20g naminiame svieste, paskui pas┼źdykite 2,5g druska, pagardinkite 0,5g gr┼źstais juodaisiais pipirais ir sud─Śkite ─» tro┼íkintuv─ů. Supilkite 50ml obuoli┼│ sunkos, 20ml vi┼ítienos sultinio, sud─Śkite 3g ─Źesnako, 10g citrinos ┼żievel─Ö, 3g petra┼..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai tešloje

Miltus kapoti su sviestu, i┼ímai┼íyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, ─»d─Śti kelet─ů ┼íauk┼ít┼│ grietin─Śs i kapojant minkyti te┼íl─ů. Tada ─»d─Śti ─» duben─Śl─», u┼żdengti, 2val. palaikyti ┼íaldytuve. Vienodo dyd┼żio obuolius nuplauti, nulupti, i┼ípjauti s─Śklalizd┼żius, o ─» j┼│ viet─ů ─»berti..

Recepto vertinimas: 0

Alaus spurgos su obuoliais

Al┼│, 200 ml vandens, miltus, trynius bei drusk─ů sumai┼íyti ir padaryti te┼íl─ů. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir ─»mai┼íyti ─» paruo┼ít─ů mas─Ö. Obuolius nulupti, i┼ípjauti s─Śklalizd┼żius, labai smulkiai supjaustyti ir ─»mai┼íyti ─» te┼íl─ů. Riebalus ─»kaitinti. ┼áauk┼ítu i┼í te┼í..

Recepto vertinimas: 0

Obuolien─Ś

Vienodo dyd┼żio, vienodo prinokimo obuolius plonai nulupkite ir pjaustykite ─» 8 dalis, i┼íimkite s─Śklalizd┼żius. Skilteles sud─Śkite ─» emaliuot─ů ind─ů, u┼żberkite cukrumi, i┼ímai┼íykite ir palikite per nakt─» kambario temperat┼źroje. Kit─ů dien─ů pus─Ö obuoli┼│ skilteli┼│ i┼íimkite, o likusias ..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi k┼źbeliais, u┼żpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutin─Śs ugnies kelet─ů minu─Źi┼│, laikomi pus─Ś paros kambario temperat┼źroje, kad i┼í obuoli┼│ i┼ísiskirt┼│ sultys. Po to gerai i┼ímai┼íyti, kad i┼ítirpt┼│ lik─Ös cukrus. Supilti aliej┼│, suberti citr. r┼źg┼ít─», sod..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai su cukrumi

Nuplauti ir nulupti obuoliai, i┼í─Śmus s─Śklalizd┼żius, sudedami ─» emaliuot─ů keptuv─Ö, u┼żpilami trupu─Źiu vandens ir kepami kar┼ítoje orkait─Śje da┼żnai pabarstant cukrumi, kol ┼íis truput─» paraus ir obuoliai sumink┼ít─Śs. At┼íald┼żius prie j┼│ galima patiekti ┼íalto maldinto pieno ar grietin─..

Recepto vertinimas: 3

Obuoli┼│ pyragas

Kiau┼íiniai i┼ísukami su cukrumi, sudedama i┼ítrinta var┼ík─Ś, sviestas, smulkiai sutarkuotos morkos, nuplikyti kmynai, sumalti kalendros gr┼źdeliai ir mas─Ś gerai i┼ísukama. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabaliukais ir kartu su man┼│ kruopomis sudedami ─» var┼ík─Śs mas─Ö. Viskas gera..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių - Vyšnių pyragas

I┼í milt┼│, baltym┼│, druskos ir vandens u┼żminkyti te┼íl─ů (truput─» tir┼ítesn─Ö nei ─»prastiems pyragams). U┼żdengti, palikti ┼íiltai 1-2val. Didelio stalo viduryje pad─Śti didel─Ö l─Śk┼ít─Ö, j─ů u┼żdengti drobe, per sietel─» pabarstyti milt┼│. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ir pad─Śti l─Śk┼ít─Śs viduryje...

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ apkepas su obuoliais

I┼íverdama tir┼íta biri ry┼żi┼│ ko┼í─Ś. Obuoliai supjaustomi skiltel─Śmis. Kiau┼íiniai i┼íplakami su trupu─Źiu pieno. ─« riebalais i┼ítept─ů ir miltais pabarstyt─ů skard─ů ar apkepo ind─ů - 2ÔÇö3cm sluoksneliu sudedama ry┼żi┼│ ko┼í─Ś. Ant jos suberiami supjaustyti obuoliai, u┼żberiamas cukrus, pri..

Recepto vertinimas: 5

Pyrag─Śliai su obuoliais

Te┼íl─ů at┼íildyti kambario temperat┼źroje, i┼íko─Źioti ir i┼í jos i┼ípjauti 12 kvadratini┼│ lopin─Śli┼│. Obuolius nulupti ir mink┼ítim─ů supjaustyti kubeliais, sumai┼íyti su vynu, cinamonu, 3 ┼íauk┼ítais cukraus ir vaniliniu cukrumi bei gvazdik─Śliais. Mas─Ö tro┼íkinti u┼żdengt─ů apie 10 min. Nui..

Recepto vertinimas: 0

Tyrel─Ś i┼í vi┼ítienos, mork┼│ ir obuolio

Nulupt─ů mork─ů susmulkinti, u┼żpilti sultiniu ir pridengus puod─ů virti 10 min. Obuol─» nulupti ir pa┼íalinti s─Śklas. M─Śs─ů sumalti ir ─» puod─ů sud─Śti kartu ásu áobuoliu. áVirti á 10 ámin., ávisk─ů i┼ímai┼íyti.Taip vaikas "susipa┼żins" su pauk┼ítienos skoniu. á Morkos ir obuolys suteikia ─»dom..

Recepto vertinimas: 0

K┼ź─Źi┼│ obuoli┼│ pyragas

áI┼í 1000g atlaidintos ┼íaldytos mielin─Śs sluoksniuotos te┼ílos i┼íko─Źioju keturis 29x29 cm dyd┼żio plonus lak┼ítus. 600g obuoli┼│ nulupu, i┼ípjaustau s─Śklalizd┼żius ir supjaustau labai plonomis skiltel─Śmis, juos atsargiai i┼ímai┼íau su 100 cukraus ir 2g malt┼│ cinamon┼│. Ma┼ż─ů 29x29 cm kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas su razinomis

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Sluoksniuot─ů te┼íl─ů plonai i┼íko─Źioti. I┼ípjauti 2 dideles arba 8 ma┼żas ┼íirdeles. Jas subadyti ┼íakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdol┼│ plok┼ítel─Śmis bei cukrumi. ┼áirdis sud─Śti ─» kepimo popieriumi i┼íklot─ů skard─ů ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai su obuoliais

Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti, apibarstyti cukrumi ir cinamonu. Dal─» bulvi┼│ isvirti, kitas sutarkuoti ir padaryti ─»prast─ů cepelin┼│ tesl─ů. Formuoti apvalius cepelinus su obuoli┼│ ─»daru, virti pas┼źdytame vandenyje. Patiekti su grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Virti obuoliai su uogiene

I┼í vandens ir cukraus i┼íverdamas sirupas. Obuoliai nulupami, i┼ípjaunami s─Śklalizd┼żiai (tik k─ů nulupti dedami ─» par┼źg┼ítint─ů vanden─»). Po to obuoliai sumetami ─» verdant─» sirup─ů ir pakaitinami (neu┼żvirinant), kol jie sumink┼ít─Śs. I┼ígriebti i┼í sirupo obuoliai sudedami ─» gra┼żi─ů l─Ś..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių Martini

Obuoliu snapsa ir degtine atsaldyti plakant su ledukais (jei neturinte specialaus plakiklio galite naudoti dvi kartu sumautas stiklines). Martinio taure paslakstyti skysta karamele ir supilti atsaldyta gerima...

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas paprastasis

Cukru gerai isplakti su kiausiniais mikseriu (butinai), sudeti miltus ir dar gerai isplakti. Skarda istepti sviestu, pilti trecia dali teslos, deti supjaustytus obuolius (riekeliu storumas pagal skoni). Daryti 3 sluoksnius, virsutinius obuolius pabarstyti cinamonu. Kepti 200 laipsniu karstumo orkait..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliu pyragas

I dubeneli imusame kiausinius ir supilame stikline cukraus, plakame (mixeriu geriausiai) viska kol istirps cukrus. Dapilame stikline miltu ir plakame kol gausime tesla, kuria dar galime pagardint ziupsneliu aguonu seklu. Obuolius nulupame, supjaustome kubeliais ir isdeliojame keptuves dugne, kuris t..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta kepta obuolien─Ś

labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna..

Recepto vertinimas: 1

Var┼ík─Śs, moli┼źg┼│ ir obuoli┼│ apkepas

Kiau┼íini┼│ tryniai i┼ísukami su cukrumi, ─»beriama malt┼│ kalendros gr┼źdeli┼│, cinamono, druskos, sudedama gerai su sviestu i┼ísukta var┼ík─Ś ir dar pasukama. Moli┼źgas stambiai sutarkuojamas. R┼źg┼ítesni obuoliai nulupami ir supjaustomi nedideliais gabaliukais. ─« var┼ík─Śs mas─Ö sudedami m..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas 4

Kiau┼íini┼│ trynius ir baltymus atskirti ─» atskirus indus. ─« trynius pilti 1,5 stiklin─Śs cukraus ir issukti. Supilti istirpinta sviesta. Baltymus issukti iki pieno baltumo. ─« trynius pilti 1,5- 2 stiklines milt┼│. Ir issukti. ─« mas─Ö i┼íl─Śto kresti ir maisyti letai baltymus. ─«maisome supjaus..

Recepto vertinimas: 5

Oro pyragas (obuoli┼│ sufl─Ś)

Obuolius nuplaukite, suvilgykite vandeniu, i┼íkepkite orkait─Śje, atau┼íinkite ir pertrinkite per sietel─». ─« tyr─Ö prid─Śkite cukraus ir virkite, kol sutir┼ít─Śs. Baltym─ů i┼íplakite iki tir┼ít┼│ put┼│, d─Śkite ─» kar┼ít─ů tyr─Ö ir greitai mai┼íykite. Obuoli┼│ mas─Ö sud─Śkite ─» sviestu i┼ítept─ů..

Recepto vertinimas: 3

Cukinijų tyrė su obuoliais

Cukinijas ir obuolius nulupti, pasalinti cukiniju seklas, obuoliu - seklalizdzius, sutarkuoti burokine trintuve, uzpilti cukrumi ir palaikyti 2-3 vai. vesioje vietoje, kad issiskirtu sultys. Tuomet nuolat maisant virti ant silpnos ugnies apie 20 min. Karsta tyre sukresti i stiklainius ir sandariai u..

Recepto vertinimas: 0

Pikanti┼íkas obuoli┼│ ir cinamono pyragas (Ramun─Śs)

Kepimo formas nuimamu dugnu i┼íkloti te┼íla, subadyti ┼íakute ir kepti 20 min. I┼í─Śmus i┼í form┼│, pabarstyti migdolais. Keptuv─Śje i┼ítirpinti sviest─ů,sud─Śti obuolius ir kepti ant silpnos ugnies 10-12 min.Suberticukr┼│, dar pakepti 10 min. mai┼íant.Leisti at┼íalti.Tada nupilti atsiradus─» skys..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14